torstai 12. joulukuuta 2013

12.12.12

Tasan vuosi siitä kun sanoin sinulle rakkaani ne maagiset sanat TAHDON!!!
Ajattelin nyt näin ensimmäisen hääpäivämme kunniaksi saada vihdoinkin aikaiseksi rustata sen kauan lupaamani hääpostauksen!!:)

3.2.2012 mieheni päätti yllättäen kosia aamulla ennen töihin lähtöään... kosinta nyt ei ollut mikään perinteinen, kuten olen aiemmin täälä jo kertonutkin!!! Tämä kosinta oltiin sisällytetty hienovaraiseen vihjailuun siitä, että "tänä vuonna olisi viimeinen mahdollisuus mennä naimisiin sillain, 121212"... Aluksi ajattelin, että nyt on herran yöunet menneet jotenkin sekaisin moisista höpinöistä, mutta sainkin loppupäivästä huomata että herra tosissaan oli miettinyt naimisiin menoa!! Siitä alkoi sitten pohdinta häistä, kuinka niitä vietetään ja missä!! Alunperin meidän piti mennä salaa maistraatissa naimisiin ja olisimme myöhemmin pitänyt juhlat sukulaisille, mutta käytyämme maistraatin puheilla, oli vastaanotto sen verran tympeää, että aloimme pohtimaan mahdollisuutta kunnon kirkko häistä!! Kerran se kuitenkin vain kirpaisee näin rahallisesti, ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä päätökseemme!!

Alkoi armoton pukujen metsästys.. se kun on yksi tärkeimmistä osa-alueista itse häissä!! Ebayn edulliset hinnat houkuttivat sieltä tilaamaan, mutta ryssittyäni jotenkin taidokkaasti ne paypal tunnukset ei se sitten ollutkaan mahdollista!! Välillä oli suunnitelmissa goottihenkisempää pukua, ja sitten toisinaan mieleen ujuttautui ajatus hieman velhomaisesta teemasta!! Jossain vaiheessa olin niin sekaisin pukuni kanssa etten oikein itsekkään tiennyt minkä lopulta haluan!! Tässä nyt olisi muutamia mitä sovittelin tuolloin:
(äidin kuvaama)

(äidin kuvaama)

(äidin kuvaama)
Viimeisin puku oli se mistä jossain vaiheessa olin teetättämässä itselleni fantasia henkistä pukua, mutta ompelija ryssi sen homman aikaslailla niin peruin kaupat... onneksi Tampereen Morsiusgalleriassa oli tullivapaat päivät josta sain unelmieni puvun edullisesti!!!:) Oli se jälkeen päin ajateltuna se kaikista ominaisin puku minulle!!^^ Mutta kaikessa täytyy kulkea se kivikkoisin polku, ennen kuin asiat alkavat rullaamaan niinkuin pitää!!:)

Väri teema oli selvillä jo alusta asti!! Talvihäät ja siihen yhdistettynä violettia ja mustaa, loivat hyvin tunnelmallisen kokonaisuuden!!:) Päätimme jakaa pippalot kahteen osaan.. 12.12.12 kun osui keskiviikko päivälle, emme viittineet juhlistaa häitä samana päivänä, kun ihmisillä oli töitä ja muutenkin olisi ollut hankalaa.. Joten varsinaisiksi juhliksi valikoitui seuraava viikonloppu 15.12!!:)

Kaasoja ja bestmaneja meillä ei ollut, kun kummallakaan ei ollut niin läheisiä ystäviä joita siihen tehtävään olisi voinut ajatella, emmekä halunneet vaivatakkaan niillä asioilla oikein ketään!! Molempien vanhemmat auttoivat hääjärjestelyissä paljon rahallisesti ja auttamalla pienten juttujen askartelussa ja ennenkaikkea olivat tukena koko hulinan aikana!! <3 Olemme lisäksi molemmat niin itsenäisiä ja omatoimisia ihmisiä, että halusimme järjestää häät pääsääntöisesti omin voimin!! Emme halunneet vaatia sukulaisia olemaan mukana järjestelyissä yms.. sai auttaa jos halusi, mutta mitenkään emme sitä olettanut keneltäkään!!:) Olemme toisinsanoen tätä "minäite"-tyyppiä!! Ei haluta olla riippuvaisia muista!!:)
Emme myöskään halunneet kumpikaan polttareita, joten niitä ei onneksi meille kukaan järjestänytkään! Hieman ennen häitä päätimme ottaa kuitenkin irtioton arjesta ja suuntasimme kohti Tallinnaa hakemaan viimehetken skumpat häihin!!:)

Vihkimis päivän aamu alkoi sillä, että minä kiiruhdin aikaisin aamusta parturiin, jossa minulle tehtiin juhlameikki ja kampaus! Sillä välin tuleva sulhaseni, kävi noutamassa tilaamamme kukat ja koristeli hääautonkin, jona toimi uskollinen autoni Passatti!!:) Kampauksen ja meikin jälkeen kiiruhdimme äidilleni jossa äitini auttoi puvun pukemisessa ja viimeistelyssä! Tästä äitini mies kuljetti meidät suoraan kirkolle hääautollamme valmistautumaan h-hetkeen!!:) Että sitä jännitystä kun isäni kanssa odotimme siinä ennen kirkon käytävää olevassa mikälie valmistautumis huoneessa!!!:) Ja kun kirkon käytävän ovet laitettiin kiinni, minä ja isäni siirryimme ovien taakse odottamaan häämarssin alkamista!! Jalat tärisivät ja tuntui että taju olisi lähtenyt hetkenä minä hyvänsä!! Puristin isäni kättä varmaan rystyset valkoisina!!:D Tutun häämarssin kajahtaessa ilmoille tasan klo.12.00 vatsassani muljaisi kutkuttavasti!!:) Tästä se alkaa...Matka kohti yhteistä avioliittoelämää!!!:)
kuvat: Studio iHanne
kuvat: Studio iHanne
Kuvat: Studio iHanne
"Koe ajettu jo vuodesta 2005 & Renkaat vaihdettu 121212"
Kuva: äiten ottama
Kirkko toimituksen jälkeen otettiin vieraiden kanssa muutamia ryhmä- ja yksityiskuvia ja niiden jälkeen meistä otettiin viralliset hääpotrettikuvat!!:)
kuvat: Studio iHanne

kuvat: Studio iHanne
Potrettien jälkeen menimme äitini luokse viettämään iltaa ja juhlistamaan hääpäiväämme! Illalla äitini mies vei meidät takaisin kotiin!! Kotiin päästyämme minä en suostunut tulemaan sisälle ollenkaan.. mieheni tuosta kummastuneena kysyi että mitä ihmettä minä tapitan siinä kuistilla.. johon minä napakasti vastasin että "mites se kynnyksen yli juttu menikään"?? AINIIN... no eihän tuosta sitten mitään tullut pienessä hiprakassa vaan lensimme molemmat komeesti persuuksillemme kuistille ja nauraa räkätimme varmaan 10 minuuttia ennen kun koitimme uudelleen... tällä kertaa hyppäsin reppuselkään ja näin me pääsimme kynnyksen yli!!=D

Muutaman päivän ressaamisen jälkeen koitti 15pvä, jolloin juhlimme lähimpien sukulaistemme ja ystäviemme voimin!!:) Raakkasimme aika rajulla kädellä sukulaisia pois, kun kerta emme tekemisissä olleet, niin emme halunneet kutsuakkaan! Halusimme pitää juhlat pienenä ja intiiminä, missä on lämmin tunnelma, eikä tarvitse tuntea vaivaannuttavaa oloa sellaisten ihmisten läsnäolosta, joiden kanssa ei arkisin ole tekemisissä!!
Aamu alkoi kakkujen koristelulla.. Kyllä, tein itse hääkakut!!;) Sen jälkeen matkasin uuteen meikkiin ja kampaukseen ja sen jälkeen mieheni kanssa veimme kakut juhlapaikalle!!:) Äitini luokse menimme jälleen pukeutumaan ja siitä matkasimme tilataxilla kohti juhlapaikkaa!!
Alkuun otimme vieraat vastaan eteisessä ja siitä siirryimme juhlasaliin, jossa isäni piti todella kauniin puheen!!:´) Alkumaljojen jälkeen oli hieman muitakin puheita jonka jälkeen siirryimme ruuan kimppuun!!
kuvat: Studio iHanne
Joka olikin pitopalvelun osalta melkoinen fiasko!! Ruoka loppui kesken jo ensimmäisen kierroksen jälkeen vaikka olin tarkkaan toitottanut että ruuan on riitettävä, etenkin kalan, kun meillä sitä syödään ja paljon!! Ensimmäisen kierroksen jälkeen pitopalvelu rynni kaiken huipuksi itse syömään... Missä pitopalvelussa henkilökunta syö heti vieraiden jälkeen?? Yleensäkkin siinä julkisesti...??? Haimme isäni kanssa lisää ruokaa, niin eihän siinä ollut edes salaattia, saati sitten kunnolla enää kalaa.... kana oli kuivaa paskaa, lihapullat mustia kivikovia kuulia millä olisi voinut tappaa jonkun... Siinä vaiheessa ajattelin jo kauhuissani tulevaa iltaa...
kuvat: Studio iHanne

Kuvat: Studio iHanne

kuvat: Studio iHanne

heitin kengät menemään jo heti alkumaljojen jälkeen!!=D En halunnut pilata iltaa koroilla klompsutteluun vaan halusin tehdä oloni mahdollisimman rennoksi!!=D
Kuvat: Studio iHanne

Välissä oli erilaisia seuraleikkejä, joista vastasi mummini lapsuuden ystävä yhdessä työkaverinsa kanssa! Häävalssinkin aika koitti, jokseenkin sekään ei ollut meillä mikään perinteisin humppa!!:)

kuva: Studio iHanne
kuva: Studio iHanne
Hääkakkuakin syötiin... siinäkin hommassa huomasin muutaman virheen pitopalvelulta.. He olivat unohtaneet hääkoristeemme ja kun siitä huomautin, kehtasi tämä pitopalvelun rouva syyttää minua siitä, etten ollut muka heille siitä sanonut vaikka sanoin tuodessamme kakkuja että koriste on täälä hyllyllä turvassa ettei se hajoa!!! Lisäksi huomasin jälkeen päin että erikseen tehty täysin laktoositon kakku uupui totaalisesti pöydästä vaikka nimenomaan siitäkin hänelle sanoin!!! Kaiken huippu oli kun pääsimme mieheni kanssa paikallemme nauttimaan kahvista ja kakusta tuli tämä rouva huutamaan isoon ääneen saliin "HEIII MISSÄ NE KEKSIT OVAT"... tässä vaiheessa minä hakkasin päätäni pöytään ja käskin mieheni mennä äkkiä ne hakemaan sille naiselle ennen kun tarttee enempää hävetä!!! ne keksitkin oltiin näytetty tälle naiselle jo ennakkoon ja silloin hän sanoi meille "kyllä hän ne hoitaa, älkää ressatko" ...joo-o..näköjään...
kuva: Studio iHanne
Mies kerkesi polkaisemaan ennen!!
kuva: Studio iHanne
sulhanen koki tapaturmaisen loukkaantumisen saapuessaan hääpaikalle!!:( Mutta sain sen korjattua jotenkuten kynsiliimalla!!=´D
Kuva: Studio iHanne
Lisäksi tämä pitopalvelu keräs kiireellä kahvi vermeensä pois ja lähtivät livohkaan!! Eivät jääneet edes laittamaan yöpalaa vaikka siitäkin oltiin ennakkoon sovittu!! no rakkaat sukulaiseni olivat tässäkin asiassa onneksi ihanan avuliaita ja hoitivat kaikki asiat kuntoon ilman ettei minun tarvinnut ressata juhlapäiväämme ihan puhki!!<3<3
mitäs sieltä hameen alta oikein löytyy? käsiraudat, jakoavain... sukkanauha
kuva: Studio iHanne
Satuin löytämään sattumalta nuo häälasit RockJetistä poistotarjouksesta!!:D
kuva: Marrasuhri
Ilta meni todella joutuisasti, pitopalvelun kommelluksista huolimatta oli oikein ihanat juhlat!! Rennot seuraleikit, hyvä ja rento tunnelma, karaokea, tanssia ja seurustelua ihanien vieraiden kanssa!! Oli oikein surku lähteä illalla jatkamaan matkaa kohti Tamperetta jossa meillä oli varattuna sviitti hääyötä varten hotelli Ilveksestä!!^^
Iltamme päättyi vielä viimeisille hömpsyille Amarillossa jossa saimme seuraksemme humalaisen ählämin joka porasi meille kotimaahan jäänyttä tyttöystäväänsä!!=D Voi tämä ilta näinkin mennä!!=D Saimme ainakin hyvät naurut ja muistot!!=D
Juhlapaikka oli kuin satulinna!!
kuva: Studio iHanne
Tuli vähän pitkä postaus, mutta en jaksanut jakaa tätä kahteen osaan!!:) Aion tehdä miehelleni kunnon kynttilä illallisen yllätykseksi näin hääpäivän kunniaksi!!;) Kaikenkaikkiaan häät olivat meille ikimuistoiset!!<3<3

33 kommenttia:

 1. Voi kun ihanan näköiset ja oloiset häät! Ja nuo puvutkin mitä sovitit olivat kaikki ainakin omaan mieleen jollain lailla :D Mutta tuo puku mihin lopulta päädyit on aivan tavattoman kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ne kyllä olikin kaikista kommelluksista huolimatta!!^^
   Puku kiittää!! ;) Täytyisi sille joskus hommata jokin halpa ompelusovitusnukke jotta sen saisi jonnekkin kauniisti esille!!:)

   Poista
 2. Paljon onnea ensimmäisen hääpäivän johdosta! ^^ Tosi ihana tarina (vaikka nyt pitopalvelun kanssa olikin ongelmia). Ja tuo sun häämekko on hillittömän upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme!!^^
   Onneksi näistäkin kommelluksista jää loppupeleissä ainutlaatuiset muistot!!^^

   Poista
 3. Ihanaa oli lukea, kiitos kun jaoit häät meidän kanssa! :) Ja mahtavaa että osasitte ottaa kaikki kommellukset positiivisesti - mitä nyt olen kuullut niin niitä tapahtuu väkisinkin =D Ei siitä päivästä mitään tule, jos ei ota asioita huumorilla! Koitan muistaa sen itsekin jos joskus alttarille asti pääsen...

  Kaunis olet kuin mikä! ♥ Ihanan näköistä kaikki. Olisin varmaan parkunut silmät päästäni tuon Nightwishin biisin aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaas hyvät!!^^ Mukava kuulla että oli mieluisaa luettavaa!!
   Häitä järjestäessä välillä tuntui että oli huumorintaju vähissä, mutta onneksi me molemmat osasimme myös ottaa itse tilaisuudesta kaiken nautinnon irti!!^^ Meidän tärkeä päivä se kuitenkin on, joten miksi sitä pilata jollain turhalla kiristelyllä yms!? Joskus kun katoin sitä neljäthäät ohjelmaa, niin sai oikein hävetä niiden tyyppien puolesta kun hääpari riitelee ja mököttää tärkeänä päivänä!! Vähän et mitä hel..?? Eikö häiden pitäisi olla ilon juhla ja että siitä nautitaan vaikka mikä olisi täysillä!?

   Kiitos paljon ihana!!<3 Kyllä sitä itsekkin liikuttuu vielä näin jälkikäteen kun tuota kappaletta kuuntelee!:´) <3

   Poista
 4. Ihana postaus! ♥ ♥ ♥ Ja sinä niin kauniina puvussasi. ♥ Ja miehesikin varsin komeana!

  Paljon onnea ensimmäisen hääpäivän johdosta!

  Voi, tulisipa meidänkin häistä yhtä kauniit ja muistorikkaat. Olemme kyllä suunnitelleet menevämme naimisiin seuraavana vuosipäivänä maistraatissa, mutta olen ruennut miettimään haluaisinko järjestää ehkä jonkinlaiset juhlat. Ukkoni kai ajattelee, että jamppapöksyissä ja teepparissa käymme vaan mutkan siellä ja ollaan hissunkissun kertomatta kenellekkään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinullekkin!!^^<3<3

   Koitat saada vaan ujutettua ukkos mieleen ajatusta oikein kunnon häistä!!;) Kerran sitä vain naimisiin mennään (tai ainakin minä niin ajattelen, monet ei=D ) Miksei siitä sitten tekisi unohtumattoman juhlan!! Kun ei niiden tarvitse olla aina perinteiset tylsät "rautakankiperseessäjäykätjuhlat"!!:) Ne voi olla ihan millaiset vain itse haluatte!!:) Meilläkin oli tavoitteena mahdollisimman rennot häät ja siinä mielestämme onnistuimme täysin!!:)

   Poista
 5. Ihanaa ensimmäistä hääpäivää teille! Tosi kauniita kuvia ja ihanan näköiset juhlat, olet ollut tosi nättinä :) Ja voi miten ihana tuo hääkakkukoriste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme!!^^<3
   Hääkakun koriste oli ihana läytö!! Yritin sitä tilata ebaystä, mutta en sitten saanutkaan tilattua kun ryssin ne tunnukset, niin sattui onneksi muutama kuukausi sen jälkeen tulemaan huutonetissä vastaan tuo koriste ja vielä jopa monta kertaa halvemmalla kuin mitä se olisi siellä ebayssä ollut!!=D Edes joskus onni potkii silloin kun pitää!!^^

   Poista
 6. Oi miten upea pari olette <3 Onnea hääpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 7. Mukavan rennot juhlat ollut teillä :) Mitä sitä tosiaan koko sukua kutsumaan jos kerran ei muuten tekemisissä olla.
  Todella upea puku, varsinkin yläosa on lumoavan kaunis!

  Voi venaja mitä möhläilyä pitopalvelulta! Kai sentään alennuksen antoivat! Käsittämätöntä sekoilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Muutama lähisukulainen veti vähän herneen palkoa nokkaan, mutta mitä ihmettä sitä kutsumaan jos ei arkenakaan olla tekemisissä! ja meillä kun oli mieheni kanssa muutenkin rajallinen budjetti häihin, niin mitä se olisikaan maksanut jos kaikki kummin kissan kaimat oltaisiin kutsuttu?o_O siitä jäätävästä vaivaantuneisesta tunnelmasta puhumattakaan!!:D
   Näin oli oikein hyvä meille!!^^

   eivät antaneet, mutta en sitten jaksanut tapellakkaan sen enempää... halusin vaan päästä eroon mahdollisimman nopeaa!! Olen mainostanutkin sitten sitäkin tehokkaammin heidän toiminnastaan!! ;)

   Poista
 8. *Hyrisee liikutuksesta* Mulla meni kylmiä väreitä pitkin kehoani, kun kuuntelin tuon teidän häävalssin ja katselin samalla nuo kuvat, joissa näytätte niin rakastuneilta, etten kestä..! ♥ Ja sinä, keijuseni, olet tyrmäävän kaunis. ♥ Olet satumaisen upea ilmestys tuossa puvussa. ♥

  Repeilin tuolle kuvalle ja sen alapuolella olevalle tekstille: "mitäs sieltä hameen alta oikein löytyy? käsiraudat, jakoavain... sukkanauha" Sun ilme on paras! xD

  Sanoitko niille pitopalvelun tyypeille rehellisesti, että olisivat voineet hoitaa asiat paremmin? Ansaitsisivat kyllä kuulla kunniansa moisesta sekoilusta! :( Harmi, että juuri te saitte kestää tuollaista kohtelua juhlapäivänänne. Sulle kyllä aina sattuu ja tapahtuu. *Halaa ikävissään*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww!!^^ Voi sinua kaunis neitonen kun olet herttainen!!^^<3<3

   Oikeen tilanne kuva, jota on koneella melkoisen monta, mut en niitä voinu julkaista kun aina oli joku sukulainen tai ystävä samassa kuvassa!!:) Haluan kuitenkin heidän yksityisyyttään kunnioittaa!!:)

   En jaksanut asiasta silloin sen enempää tapella, ovat saaneet sitäkin paremman maineen tällä alueella!!=D Näit on aina ja varsinkin tälläinen ongelma magneeti kuten minä, saan imettyä lähettyvilleni kaikki kirjavimmat ongelmat!!;) *lämmin halaus rakkaalle ystävälle!!*

   Poista
 9. Ooh!!! <3 Oli aivan ihana lukea teidän tärkeästä päivästä :) <3 Oli kyllä aivan ihanan kuuloinen!
  Puku on kerrassaan lumoava :) Sopii sulle ääreistä hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voij, kiitos paljon sinullekkin ihanan lämpöisestä kommentista!!^^<3<3
   Puku on kyllä ihana, en olisi voinut missään muussa alttarille astellakkaan!!^^

   Poista
 10. Hyvää hääpäivää teille! <3 Outo juttu tuo pitopalvelun toiminta.. Yleensä ei pitopalvelun tyypit saisi syödä niitä ruokia mitä toiset on niiltä tilannu.:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!^^<3<3
   Juu kun itsekkin olen toiminut pitopalvelussa jo monta vuotta tuossa vanhassa työmaalla, niin ei meillä ollut puhettakaan että moista oltaisiin tehty!!=D Ruokaa syötiin jos sitä yltäkylläisesti jäi, vasta sen jälkeen kun hääväki oli lakannut kokonaan syömästä ja silloinkin vasta kun ruuat on korjattu keittiöön!!:D Ja nimenomaan keittiössä syöty pois muiden katseilta!!:D
   Ja pitopalvelu on melkein viimeisimpään siellä juhlapaikalla, laittaa yöpalat tarjolle ja huolehtii ettei hääpari tarvitse enää mitään!!:D
   Noo näki taas että näinkin ilmeisesti jotkut voi toimia!!:D

   Poista
 11. Tätä on odotettu! Ja juuri sopivan pitkä postaus. :3 Jos kirjoittaisin kaiken mitä sylki suuhun tuo niin tästä kommentista tulis piiiiitkä ja siirappinen. :D Mut kaunis pari ootte, ei voi muuta sanoa. <3 Ihan tässä liikuttui kun kuunteli kappaletta ja katteli kuvia. :')

  Mutta voi facepalm sentään tuota pitopalvelua! Kaikenlaisia toheloita sitä onkin.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oisit kirjoittanut vain!!^^ Tykkään lukea piiiiiiiiiiiiiiiiiiitkiä kommentteja!!^^
   Kiitos ihanasta kommentista!!^^<3 oot niin herttanen!!<3

   Joo älä muuta sano...itselle on opetettu pitopalvelu työntekijänä vähän toisenlaiset käyttäytymis tavat!!:D On toisaalta melkoisen opettavaisia tälläisetkin tapaukset!!:D Ei tuu vahingossakaan itse työssään tehtyä samoja mokia (jotka tosin on itsellä itsestään selvyys ja pitäisi olla kaikilla)

   Poista
 12. Paljon paljon onneaaa! <3 Niin kauniita kuvia ja sellainen mukava tunnelma välittyy tänne asti :) Tuo oli minusta hyvä idea, et ette kutsuneet kaikkia, joiden kans ei oo muutenkaan tekemisissä. Ite oisin täysin samoilla linjoilla =)

  Harmi, et toi pitopalvelu meni noin monessa jutussa pieleen :( Rupes jostain syystä naurattamaan toi, et ne rynni ite syömään heti vieraiden jälkeen xD Tuli hassu mielikuva.joistain "nälkäisistä hirviöistä", jotka ei voi kontrolloida ruuan himoaan.

  Hyvää viikonloppuu, ystävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekkin tuli sama mielikuva heti kun sanoit!!xD Illan piristys!! Kiitos siis siitä!!^^

   Kiitos muutenkin todella lämpöisestä kommentista!!:´) Ja ihana kuulla että onnistuin jotenkin edes välittämään tunnelman sinne ruudun toisellekkin puolelle!!^^ jouduin meinaan hirmuisesti raakkaamaan kuvia pois kun en halunnut sukulaisia ja tuttavia sekoittaa tähän julkiseen nettimaailmaan!!:)
   Itseäni on aina kummastuttanut se kun on mukamas "pakko" kutsua kaikki mahdolliset sukulaiset!! Mitä iloa on kutsua sellaisia joiden kanssa ei oo tekemisissä? Turhaa vaan aiheuttaa lisää kuluja (kun ei ne häälahjat nyt niin paljoa menoja kata) ja se että on suotta vaivaannuttava tunnelma kun ei edes tiedä onko joku kutsutuista serkku vai jonkun sukulaisen puoliso vai kenties kuokkavieras!!:´D
   Väki vähenee, pidot paranee vai miten se olikaan!! ;)

   Mukavaa viikonloppua sinullekkin ystäväiseni!!^^

   Poista
  2. Voi ei, mä täällä hekottelen tuolle Princen "nälkäisille hirviöille"! :DDD Ihana<3

   Poista
 13. Voih te ootte kyllä upea pari!! Paljon onnea teille! <3 Ja toi sun hääpuku on ihan mielettömän UPEA :) <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme!!^^
   Puku on kyllä täydellinen!!^^ tunsin itseni kerrankin oikeasti kauniiksi!!:')

   Poista
 14. Oi, mitä pukuja! Kivoja nuo ulkona otetut kuvat, kun on lunta maassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi kyllä tuo oman tunnelmallisen elementtinsä nuihin kuviin!!^^ Ja valkeus tuo hyvin esiin kaikki ei valkoisten pukujen yksityiskohdat!!<3<3

   Poista
 15. Hei apua vähän myöhässä mutta onnea teille ^^ Ihania kuvia ja ihana mekko sulla!

  VastaaPoista
 16. :D voi kuule, ei haittaa ollenkaan!!^^ kiitos hirmuisesti ihana!! ♥^^

  VastaaPoista
 17. Mun oli iha pakko ettiä tää postaus kun luin, että olitte olleet häämatkalla! Noi hääpuvut oli just semmosia mistä mä oon unelmoinut mun omissa häissä sitten joskus :) Oliko minkä hintasia noi ja kuinka vaikea löytää ? Ihanan oloset häät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljo ihanasta kommentista!! ^_^ puvut on molemmat Tampereen morsius galleriasta!! Oma oli tullipäivien alennuksessa jotai 400 € luokkaa.. miehen puvun hintaa en enää ees muista!! :D mutta joka euro ja pukuja kohdannut kriisi oli kokemisen arvoinen enkä vaihtas mitään poies!! ^_^♥♥♥

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)