Werewolf

88 vuonna syntynyt tyttönen kirjoittelee tätä My little fantasy world blogia 

Asustelee Sastamalan metsissä yhdessä kirjavan perheensä kanssa johon kuuluu aviomies Jari, sekopäinen koira Sara ja akvaario kaloineen.
Perheläheisenä ihmisenä viihtyy suurimmaksi osaksi kotosalla ja läheisten kanssa. Baareissa rillustelu ei kuulu hänen elämäänsä, vaan vapaa-aikansa mieluiten hän kuluttaa pelaten lautapelejä, katsellen elokuvia tai vaikka samoilemalla metsissä!!!

Lisäksi hänellä on synnynnäinen henkitorven ahtauma joka on leikattu useaan kertaan ollessaan pieni. Tuosta johtuen ääni on todella möreä ja käheä naiseksi. Asia on aiheuttanut paljon kummaksuntaa ja jopa koulukiusausta, josta johtuen on joskus sairastanut todella pahaa masennusta, mutta onneksi ne ajat ovat hänellä takana päin!!! Suvaitsevaisuutta ihmiset, suvaitsevaisuutta!!!

Lähellä sydäntä hänellä on erilaiset pelit konsolipeleistä lautapeleihin asti. Lautapelejä hänellä onkin melkoinen kokoelma ja saattaa niistäkin aina silloin tällöin turista kuulumisiensa ohella!:) Elokuvat vievät myös melkoisen tilan hänen olohuoneestaan, niitä kun on jo kertynyt yli 400 kpl.
Erikoisena harrastuksena tytöllä on kerätä legoja yhdessä miehensä kanssa, suurin haave tällä saralla toteutui vuonna 2014 jolloin pääsivät he häämätkansa ansiota tutustumaan Legolandiaan. Tästäkin reissusta löydätte oman postauksensa tästä blogista.
Inhoaa tunkeilevia ja itsekeskeisiä ihmisiä, hämähäkkejä, juoppoja, korkeitapaikkoja ja ahtaitapaikkoja. Pelkää yksin jäämistä ja hylätyksi tulemista. 

Häntä kiehtoo fantasia hulluna erilaiset taruolennot, mutta ihmissusi on aina ollut lumoavimmasta päästä ja siksi siis toimii myös nimimerkkinä. Se kun kuvastaa häntä itseään kaikkein sopivimminkin, sillä toisinaan hän on kovinkin syrjään vetäytyvä ja ujo, mutta kun tutustuu uusiin ihmisiin kunnolla ja tuntee olonsa turvalliseksi saattaa hänestä kuoriutua melkoisen räjähtävä ja räiskyvä persoona!!:)