perjantai 15. kesäkuuta 2012

hienoperse fiilistelyä

Tiistai oli sellainen päivä, jolloin päätimme suunnata nokan kohti Tamperetta! Haimme ensiksi Jarin työmaalta minulle uuden auton osan (autoni siis on jälleen kerran tuhannen paskana...) ja sen jälkeen kävimme Prismassa kiertelemässä, mutta sieltä ei oikein löytynyt mitään erikoista, muutaman hiusväri purnukan otin mukaan odottamaan seuraavaa värjäys operaatiota. Pakollisina käynteinä kuului vielä Pirkkalassa kultasepän luona, jossa tilasimme sormuksemme. Pirkkalan kultaseppä on ainoa kultaseppä lähimaastossa joka on erikoistunut filigraani tyylisiin sormuksiin!!


kuva on otettu tosiaan kultasepän omilta sivuilta eli täältä:

Aikeissamme on teetättää sormuksista uniikit omanlaiset sormukset, ja lisäksi meille tulee molemmille sormukset, jotka ovat keskenään sopivat ja saman kaltaiset. Jarille siis tietysti vähän miehekkäämpi versio!=D (paljastan tulevien sormusten ulkonäön vasta sitten kun tämä ihana hääpäivä on koittanut)
Kalliithan nuo sormukset tulee olemaan, mutta itselläni on ainakin se periaate, että kerran elämässä sitä vain naimisiin mennään, joten miksi siihen ei panostaisi. Tälläiset tavalliset rivisormukset kun ei oikein ole minun tyyliäni, ja muutenkin haluan erikoisemman sormuksen, mitä ei kaikilla vastaan tulevilla ole! Lisäksi hintaa nostaa se, että inhoan kullan väriä ja kihlasormuksemmekin on jo valkokultaa, niin luonnollisesti valitsimme vihkisormuksiinkin valkokullan, joka valitettavasti on kalliimpi kultalaji kuin tavallinen kulta.

Jahka saimme nämä pakolliset asiat hoidettua alta pois, pääsimme keskittymään vähän rennompaan kiertelyyn! Kävimme Kangasalan kirpparilla, jossa muuten törmäsimme samalla Jarin äiteen ja hänen ystävättäreensä. Kirpparilta löysin aivan ihanan sinikuvioisen kiina/japani aiheisen kukka vaasin, lisäksi löysimme kolme avaamatonta tapetti rullaa, josta saamme mahdollisesti joskus tehtyä jotain kivaa tehoste seinää, jonnekkin päin kämppää!!

Tampereen keskustaan päästyämme menimme ensiksi syömään American Dinerssiin. Kokeilin kanasalaatin sijaan ottaa pitkästa aikaa sellaiset paahdetut kanaleivät, mutta se oli selvästi virhe arvio. Maussa ei siis ollut mitään vikaa, mutta se leipä jotenki turvottaa aina mahan ihan kipeäksi asti, ettei sitä voi montaa palaa kyllä syödä. No otimme loput leivät mukaan ja saimme kotona illalla herkutella ne yhdessä loppuun.
Ähky muhkuroina kierimme alarannan Radio kirppikselle, joka osottautui melko huonoksi valinnaksi. Jouduimme melkein juoksemaan koko kirpparin läpi, koska siellä ei ollut minkäänlaista ilmastointia ja happitaso lähenteli varmaan miinusta. Yhden takin nappasin lähellä kassoja olevasta pöydästä. Takissa oli kevyt vuorikin ja soveltuu siis mainiosti syys takiksi tai hieman kylmempiin kesäiltoihin lämmittämään! Eikä hintaakaan ollut kuin 6 euroa.
Yleensä inhoan kamerani taipumusta ylivalottuneisiin kuviin, mutta tässä tapauksessa se oli ihan hyvä, kun en saanut naamastani millään julkaisukelpoista!=D
Sen jälkeen suuntasimmekin Koskikeskuksen leffateatteriin katsomaan Lumikki ja metsästäjä leffan ja molemmat kyllä tykättiin että oli ihan hyvä leffa. Ei nyt tietysti mikään tajunnan räjäyttäjä, mutta sillain perus hyvä!:) Vaikka päänäyttelijällä Kristen Stewartilla tuntuukin olevan joka välissä sama ilme, on se sitten hämmentynyt, peloissaan, surullinen, iloinen..!=D
Kodin ykkösessä kävimme vielä ennen kotio päin lähtöä ja löysimme muutaman perus seinä hyllyn keittiöön, jotta saa lisää säilytystilaa. Sitä kun ei meidän talossa liikaa ole... (..himo hamstraajat..)
asukokonaisuus Tampereen reissulla
Löysin huutonetistä melko edullisesti tuollaisen ihanan Poizen industriesin skull and roses mekon joka sopii juuri täydellisesti tuon samaa sarjaa olevan laukkuni kanssa. Rakastan muutenkin tuota kuosia aivan yli paljon!!
 Myöhemmin satuin huomaamaan huutonetissä myös samaa sarjaa olevan vyötärö korsetin, mutta en ehtinyt sitä itselleni huutamaan kun sattui juuri silloin olemaan menoa kun se huuto olisi päättynyt ja samaa korsettia tuntui havittelevan moni muukin!=( Maybe next time..

Shoppailu kärpänen toi minulle myös Facen Rock`n roll kirpparilta huutamani ihanan korsetin, jota en ylläri pylläri voinut jättää sinne. Olen meinaan myös ihastunut tuohon mustalla pohjalla oleviin violetteihin vetoketjuihin!!!=D Ja minulla kun sattuu olemaan myös koko mekkona tuo sama kuosi, en voinut tuotakaan jättää sinne mädäntymään!!!=D Sain jopa tingattua hintaakin tasan 20€ joka sisälsi jo postarit.
Kuva mekosta jonka jo aiemmin omistin:
kuva on ihan hirvee.. Tuo musta hiusvärikin tuntui oikein latistavan hiuksia vaikka ne juuri oltiin pesty ennen juhliin lähtöä.. muutenkin taidan olla tuossa kuvassa vielä 6-8kg lihavempana möntti kasana...
Teimme eilen ihan mega surper uskalluksen molemmat, kun menimme ottamaan jäykkäkouristus rokotukset, edellinen kun onkin otettu joskus ala-asteella!!=D Molemmat pelätää lääkäri neuloja aivan mielettömästi, mutta onneks kumpikaan ei pyörtynyt. Palkinnoksi tästä suuntasimme Alkoon hakemaan vähän juotavaa, söimme pizzaa ja vietimme leppoisan koto illan pelaillessa ja telkkaria töllöttäessä!!=D
 Pullo näytti kivemmalta, kuin mitä sisältö maistui!!=D Täytyi taas todeta etten ymmärrä kuinka joku saa viineistäki muka eri makuisia. Omassa suussa ne maistuu kaikki samalta kuralta!!!=D Ehkä siis pysyttelen noissa kirkkaissa ja lonkeroissa!
No mutta kun kuitenkin pullo viiniä oli ostettu, piti siitäkin yrittää ottaa kaikki ilo irti, joten hain kaapista viinilasit ja laitoin uuden korsetin ja mekkoni päälle ja kuvittelimme leikkivämme jotain hienosto paskoja!!!=D


Fiilistelyn keskeytti vain ikävästi eräs ystäväni lärpätin, jonka kanssa puhuessa, puhelusta ei tunnu tulevan loppua sitten millään... Loppu ilta menikin sitten vähemmän hienostuneesti röhnöttäen sohvalla tietokonetta hakatessa!!!=D

5 kommenttia:

  1. Oi, oletpas ollut kauniina! Ihana toi sormus tuossa ekassa kuvassa!! En ole tainnut ennen nähdä tuollaisia sormuksia. Sentyylistä voisin itsekin harkita vihkisormukseksi. En ymmärrä, miten voit väittää itseäsi lihavaksi tuossa yhdessä kuvassa.. Minusta näytät hyvin hoikalta siinäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsestä vaan tuntuu siltä! Jarikaan ei tunnistanut mua enää tuosta kuvasta, tuli ihan pokalla kysymään et kuka toi on!!!:D (ja se ei ollut edes vitsi)
      Itse ihastuin noihin filigraani sormuksiin todella paljon kun näin kalevalan version siitä ja myöhemmin vastaan tuli muitakin filigraaneja häälehtien kuvissa!:)

      Poista
  2. Hei, jos haluat korjata filigraanisormuksen linkin niin vilkaisepa täältä:
    http://sannilehtinen.fi/sormukset/images/

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon tiedosta!!!:) En olekkaan huomannut että tuon kuvan linkki on muuttunut!!!:)

      Poista
    2. Eipä mitään, äskettäisen sivustouudistuksen yhteydessä meni linkit uusiksi :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)