keskiviikko 1. helmikuuta 2012

winter

Kirjoitteleminen on jäänyt viime aikoina vähiin, kun olen ollut taas vaihteeksi kipeenä.. Tällä kertaa tosin todella kipee. Viikko sitten tiistaina tää alkoi kurkku kipuna, mutta kun olo ei helpottanut, uskaltauduin viimeinkin menemään lääkäriin. Se kun ei minulle lääkärikammon takia ole mitenkään helppoa. Soitin aamulla heti kahdeksalta ajanvaraus numeroon, mutta siellä oli kaikki vapaat ajat kerinnyt jo menemään, onneksi kuitenkin sain terveydenhoitajalle ajan. Tulehdus arvoni oli huimat 150 ja minut passitettiin suoraa Sastamalan alue sairaalaan lisä kokeisiin! Siellä minulta otettiin keuhkokuvat, poskionteloista ja sydän filmi sekä iso liuta verikokeita! Ja voin sanoa, että inhoan verikokeita yli kaiken. Taju meinaa sanoa joka kerta soronoo kun näenkin neulan, mikä on aika outoa, kun kuitenkin pystyn lävistyksiä ottamaan ilman minkäänlaista ongelmaa!=D Testeissä kävi ilmi, että minulla oli keuhkoissa, keuhkoputkissa ja poskionteloissa paha tulehdus, lisäksi tulehdus arvoni oli noussut vielä hurjaan 170!!!
No onneksi ei tarvinnut jäädä sinne peti potilaaksi vaan sain vahvan antibiootti kuurin ja pääsin kotiin tervehtymään. Ja tänään olikin viimeinen kontrolli käynti ja olo on oikein hyvä!:)

Sen verran voisin hieman kirota tämän päivän toimintaa terveyskeskuksessa. Siellä oli hieman ruuhkaa, joo ja ei siinä ny mitään itsessään vaikka sainkin jonottaa lääkärille 4 tuntia!=D
Jonottaessa pelkästään siihen ilmoittautumis luukulle hermojen kuumenemis taso nousi ainakin sataseen, kun edelläni oli mustalais nainen piikkikorkoineen ja pöyhkeineen hameineen... Taksi kuskeja toi siihen potilaita jonon jatkoksi ja he jäivätkin itsekkin vielä jonottamaan pääsyään luukulle, jotta saavat kuittauksen potilaan tuomisesta. Jouduimme odottamaan sellaisen suljetun oven takana josta kuului summerin ääni, kun seuraava asiakas pääsee luukulle ilmoittautumaan. No kun ovi summeri pitkän odottamisen jälkeen soi eräs nais taksikuski ilmoitti, että jos hän voisi pikaisesti ilmoittaa siihen luukulle potilaasta yms. Niin eikös se helvetin mustalais akka repiny perseensä ja rupes töniin ja haukkuun sitä taksikuski naista huoraksi ja etuilijaksi. Me kaikki muut siinä jonossa katsoimme mustalais akkaa silmät pyöreinä ja kaiken lisäks se akka ei edes mennyt sinne luukulle vaan marssi niillä helvetin piikkareillansa ohi sinne odotus aulaan, jonne olis päässyt ihan hyvin toistakin kautta!!! EI JUMALAUTA!!!!
Mulla kun ei niin hirvee kiire ollut niin päästin edelleni muutaman kiireellisemmän potilaan ilmoittautumaan minua ennen... Jonotin tosiaan lääkärille 4 tuntia ja sillä välillä minulta otettiin yhdet verikokeet ja kirosin senkin hoitajan helvetin syvimpiin syövereihin, kun se rupes sillä neulalla oikeen ronkkimaan ja etsimään sitä suonta ja nyt on koko kyynärpää ihan yhtä mustelmaa!!! Jippii...

Ja jotta aamu olisi vielä täydellisempi Sara neiti oli taas järjestänyt itselleen kotona tekemistä. Se oli ottanut puolet tiskeistä alas tiskialtaasta, jossa ne oli ollut likoomassa. Oli tosi kiva tulla kotiin kun keittiö oli ihan märkä ja kattiloita, sekä kippoo ja kappoo oli levitettynä ympäri kämppää!
Jos jollain oikeesti on hyvä neuvoja miten saa koiran oleen sisäsiisti yksin kotona ollessaan, niin otetaan mieluusti vastaan!!=D Ollaan yritetty jättää se aina muutamaksi sekunniksi ja menty itse pihalle ja aina pidennetty aikaa. Jätetty uusia leluja ja puruluita siksi aikaa jos se purkaisi energiansa niihin. Jätetty telkkari päälle, ruokaa kuppiin yms.. Mutta mikään ei toimi! Ennen joulua se oli ihan hyvin kotona kun kävin joka päivä siellä työkkärin kurssilla, mutta nykyään en voi mennä edes lähikauppaan ilman, ettei kämppä ole uudessa uskossa!!!! huoh...
niin viaton olevinaan
 En siis päässyt edes avoimienovien päiville sinne vanhaan opiskelu paikkaani.. Vähän kaikki suunnitelmat oli ja meni mönkään... No pääasia kai on se, että nyt olen paranemaan päin. Ja laiva matkaa odotellessa!! Siihenkin reissuun on enää viikko!!=D Ihana päästä pitkästä aikaa jonnekkin muihin maisemiin!:)

Pakkasta täällä on ollut noin 20 hujakoissa, mutta kun pukee lämpimästi ei se tunnu ollenkaan niin kylmältä. Ja varsinkin kun pihalla on ollut niin ihana auringon paiste! Loppuun siis lisään taas muutaman kuvan tämän päivän lenkki reissulta!=)
paikallinen kylähullu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)