lauantai 30. kesäkuuta 2012

voihan muumit

Hello vaan kaikille taas.

Taas on tullut kohellettua muutamana päivänä oikein olan takaa, että oikeen itteeki hirvittää!!!
Keskiviikkona olin mieheni kanssa minun mummulassa vahtimassa koiraa kun isovanhempani menivät kaupunkiin asioille. Oman koiransa he ottivatkin mukaan, mutta kun heillä sattui juuri olemaan myös isäni hurtta hoidossa, ei he voineet ajatellakkaan että molemmat voisi tulla mukaan, tai no ainakaan auto ei olisi enää takaisin tullessa ehjänä, jos kauhu kaksikko siellä olisi saanut remuta kahdestaan pankki reissujen ajan!!!

Mielellänihän minä sinne lähdin, mitäpä sitä työttömällä muutakaan olisi!=D Isovanhempieni uusi talo on todella kaunis ja pihaa on vaikka muille jakaa. Naapureistakaan ei ole tietoakaan!=)
Jarin kuluttaessa aikaansa netistä työpaikkojen katseluun, minä sitten pitkästä aikaa toteutin luovaa ajatusmaailmaani paperille.
Piirros nyt on vielä keskeneräinen mutta tuollainen alku luonnos siitä syntyi...
Päivä oli inhottavan sateinen, mutta heti sateen lakattua, minun oli pakko tunkea nokkani pihalle ja eihän siitä asiasta tietysti mitään järkevää saanut aikaseksi!=D :

Puissa oli pakko heti kiipeillä, vaikka se välillä onkin melko hurjaa korkeanpaikankammon iskiessä paikalle!!!=D
Vuoren valloittajaakin piti näemmä leikkiä!=D
Ja hankkia hullun paperit : 
 EI SAA RUOKKIA, EI SAA MYÖSKÄÄN KOPUTELLA LASIIN TAI ELÄIN VOI HÄIRIINTYÄ

Että tuollainen reissu...

Torstaina vaan fiilistelimme olemassa oloamme kotosalla ja Jari paranteli krapulaa (innostui ottamaan vaarini kanssa "hieman" kuppia illalla) .. Käytiin viemässä siskolleni ostamani potkuauto ja tyttö kyllä ilahtui siitä! Koko illan se sillä autolla potkutteli huutaen isoon ääneen "piip piip piip piip piip..."

No eilen me päätimme lähteä aamusta Turkuun katsomaan Keskiajanmarkkinoita ja sen jälkeen tarkoituksena oli mennä Naantaliin katsomaan Muumeja!!! Jonne sitten emme ikinä päässeetkään!:( 
Tulostelin aamulla vielä ison nipun karttoja, jotta osaamme hyvin perille ja voisimme matkalla käydä muutamalla kirppiksellä. 
jos tällä nivaskalla karttoja ei löydä perille niin ei sit millään!!=D
Löysimme kuin löysimmekin hyvin kirppareille, mutta valitettavasti emme tehneet löytöjä!!!:( No rahat ainakin säästyi..Löysimme kuin löysimmekin perille markkina alueelle, mutta tunnelmaa latisti hieman se väen paljous. Tuntui ettei kojuja päässyt juurikaan kiertelemään kun porukka tunki niihin kun mikäkin sonnilauma. Kallistakin siellä oli. 
sika vartaassa
piti mennä ostamaan tuollainen kuorrutettu omena, mutta petyin siihenkin kun ei se ollut edes mitenkään esikeitetty/paistettu vaan ihan kova omena ja sit noi kuorute strösselit halkeili pois kun yritti syödä!!=( Taas Tiinaa huijattiin!!=(

Olisi siellä ollut oikein peitsi turnajaiset, mutta emme ehtineet niitä näkemään kun kiiruhdimme Naantaliin päin! Päästyämme Turun keskustasta matkamme tyssäsikin siihen. Sählättyämme oikean ajokaistan arpomisessa kävikin niin että menimme väärälle tielle. No ajattelimme heittää sitten upit seuraavassa mahdollisessa kohdassa jossa ei tullut autoja suuntaan eikä toiseen ja sitten pamahti... Vaikka peileistä koitimme katsoa ettei ketään tullut ja minä yritin repsikkana katsoa ettei vastaan tule autoja ollenkaan, emme huomanneet harmaata pakettiautoa viereisellä kaistalla. Se oli jotenkin niin pahasti siinä auton tukipalkin kohdalla ettei huomannu ja sit siinä kiiruulla sählätessä ei huomannu päätä kääntää taaksepäin, jotta sen olisi ehkä nähnyt. 

Jarille tuli pieni vekki otta kulmaan, mutta muuten selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Eikä onneksi pakettiauton kuljettajallekkaan käynyt mitään. Jäämme odottamaan sakkolappua ja täytyy vakuutuksen kanssa mennä selvittään korvaus asioista. Omasta autostahan ei saada vakuutuksesta mitään ja se tosiaan meni niin hajalle  etukulmasta ettei siitä enää kalua saa.. No tietää mihin häärahat laittaa!=D Ite en tilanteesta paljoakaan muista, kun taisin saada pienen shokki kohtauksen. Muistan vaan sen että oli sekava olo ja tärisin koko ajan..
Auto jäi sinne Turkuun ja täytyy joskus käydä sieltä hakemassa kaikki kamat pois ja laittaa romuun koko kosla..
voi meitin koslaa!!!=( Rengaskin sojotti niin vinkkelissä ettei sillä voinut enää ajaa!!=(
Ehkä osaamme olla maltillisempia seuraavalla kerralla käydessämme vieraalla paikkakunnalla, ja tietysti muutenkin!=D

8 kommenttia:

 1. Hui, onneks ei käyny teille si kuitenkaan pahemmin. :o Miulle on jääny kauhiat traumat pienistäkin kolaroinneista. Hyvä että auton kyytiin uskaltaa lähteä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyl onneks onni onnettomuudessa ettei pahemmin käyny! Itselle ja ei kellekkään muulle!:D Saa nähä kans jääkö jotai pysyvämpiä traumoja sit ku selvii tästä alku järkytyksestä, oli ainakin tänää pikkasen hermostuttavaa ite ajaa autoa!!!:S :D

   Poista
 2. Voi ei :( Tosi kurjaa, että jäi nyt Turusta tollanen kokemus :( Hyvä kuitenkin, että ei sattunut vielä pahemmmin! Itse olen tällä viikolla ollut jo kahdesti keskiaikasillamarkkinoilla ja tänään vielä viimeisen kerran hakemaan yksi mieltä painamaan jäänyt mekko :D Jospa olisin tiennyt, että tuttuja blogaajia on tulossa keskiaikasillemarkkinoille, olisin ehdottomasti tullut moikkailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itselläkin se lähtö sinne markkinoille oli sellainen vähän pikainen päähänpisto!:) Mutta olisi kyllä ollut mukavaa nähdä jotain kanssa bloggaajia!:) Siellä oli kyllä monia hienoja esineitä myytävänä ja itseänikin jäi harmittaan hieman kun en ostanut yhtä kirjaa sieltä! Mutta jos ens vuonna olisi parempi onni!:)

   Poista
 3. Aivan ihanan hellyyttävä kuva tuo "EI SAA RUOKKIA, EI SAA MYÖSKÄÄN KOPUTELLA LASIIN TAI ELÄIN VOI HÄIRIINTYÄ" :DD <3 Olet suloinen pikku otus!

  Onpas teillä ollut taas melkoisia kommelluksia. Uskon, että järkytyit tuosta kolarista - oli se sitten millainen hyvänsä vakavuusasteeltaan! Itsekin olisin varmaan mennyt ihan shokkiin. Mutta pääasia, että olette kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mutta kiitos ihanuus!<3

   Juu minun kanssa sattuu ja tapahtuu, kun olen varmaan maailman tapaturma alttein ihminen!!!:D

   Poista
 4. Hui! Onneksi ei käynyt teille pahemmin tuolla liikenteessä.. näköjään koska vain voi käydä mitä vain. D:

  Ihastelin kans btw tuota siun piirrosta, todella taitavaa jälkeä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu ja varsinkin mun kohdalla tuppaa aina sattuun ja tapahtuun!!!:D Ei vaan se on kyl totta et mitä vaan voi tapahtua muutenkin kun ei ikinä voi ennakoida muiden tekemisiä ja varsinkin kun on vieraalla paikkakunnalla ja ei osaa kulkee niin kuin omalla kylällä!!!:D

   Ja kiitos paljon, omasta mielestä kyl aina on parantamisen varaa, mut niihän se taitaa kaikilla olla et on itsekriittinen omiin tekemisiin!!!:)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)