perjantai 16. marraskuuta 2012

Liebster Award

Sain tälläisen Liebster Award tunnustuksen Moon shaped little box:in Vivianilta! 
Kiitos paljon!:)

Awardin mukana tuli myöskin tehtävä:
Säännöt: 
1. Kerro 11 faktaa itsestäsi
2. Vastaa kysymyksiin joita haasteen antaja on sinulle antanut
3. Tee 11 uutta kysymystä seuraaville haasteen saajille
4. Valitse 11 haasteen saajaa


11 Faktaa:

1. Metsissä kuljeskelulla on ollut minulle aina kovin rauhoittava vaikutus. Jos jokin asia ottaa oikein pannuun, auttaa siihen yleensä metsälenkille lähtö! Se että murheet hukkuvat metsän siimeksiin, saa siitä myös loistavaa hyöty liikuntaa!=D

2. Ärtyneenä saan kaikista parhaiten asunnon siivottua!!!=D Levollisessa mielentilassa siivouksesta ei tahdo tulla mitään, kun keskityn yleensä kaikkeen muuhun, kuin itse siivoamiseen!=D

3. Jätän elämässä oikeastaan kaikki asiat vähän viimetinkaan! En osaa ollenkaan tehdä asioita etukäteen!! Sen minkä voi jättää huomiseksi, se yleensä myös jää!!!xD

4. Olen aina ennen kummastellut ihmisiä jotka hamstraavat kenkiä tai laukkuja hullun lailla! Nykyisin en enää ihmelle, sillä se sama tauti on tuntunut tarttuvan minuunkin, ainakin kenkien ja vaatteiden osalta!!!=D

5. Olen varsinainen leffa friikki. Olohuoneessamme on pieni videovuokraamo josta sukulaiset usein tulevat lainailemaan elokuvia kun telkkarista ei tule mitään katottavaa!! Elokuvat ovat aitoja, sillä en pidä ollenkaan kopioiduista leffoista ja leffoja minulla taitaa jo olla yli 400!!!:)

6. Haaveenani on joskus rakentaa oma nukkekoti kalusteineen päivineen.

7. Minulla ei ollut pienenä tarpeeksi legoja joten taidan paikata sitä koloa keräilemällä niitä!!!=D Erityisen suosikkeja lego sarjoja on ollut kaikki linnamaiset sarjat kuten Castle ja Kingdoms. Lisäksi markkinoille on tullut uusi ihastuttava sarja nimeltä Monster fighters jossa on vampyyrejä, ihmissusia ja kartanoita!!=D Haluaisin myös kaikki legot jotka liittyvät Taru Sormusten Herraan ja Harry Potteriin!!!:)

8. Haaveena olisi myös saada joskus omat huoneet näille minun keräilykohteilleni jotta voisin laittaa ne arvoisellaan tavalla esille!!!

9. Kärsin ahtaanpaikan kammosta, korkeanpaikan kammosta ja suljetun paikan kammosta!! Työpaikan hissi on jokapäiväinen haaste, josta minun on selviydyttävä!!!

10. Vaikka omalla tavallaan nautinkin siitä että saan olla yksin kotona, se myös toisinaan ahdistaa minua!! Enkä tiedä itse edes syytä.

11. Haluaisin joskus matkustaa Japaniin11. Kysymystä minulle:

1. Minkälaiset kengät ostaisit, jos käytössä olisi mitkä tahansa materiaalit, hinnalla ei olisi mitään väliä ja ne olisivat vielä kävelykelpoiset erikoisuudestaan huolimatta?

* Todella paha kysymys! Yleensäkkin arvostan kenkiä joissa on paljon yksityiskohtia! Haluaisin varmaan pitkävartiset, nahkaiset saapikkaat, kunnon korolla, ei kuitenkaan piikkikorolla, plattari pohjalla, metallisia solkia jotka koristavat kenkiä varsista aina kengän kärkiin asti!!! Sivuilla vetoketjut helpottamaan pukemista!=D Niititkään ja ketjut eivät kengissä olisi pahitteeksi!!

2. Miten päädyit ns. blogimaailmaan?

* Olin seurannut jo jonkin aikaa eri ihmisten blogeja ja samalla kypsytellyt ajatusta oman blogin kirjoittamisesta. Alku kipinän sain varmaan kun löysin vahingossa erään tuttavan blogin ja sain siitä sitten kimmokkeen yrittää itse toteuttaa kauan mielessä ollutta ajatusta!:) Olen pienestä asti kirjotellut erilaisia tarinoita ja pitänyt useaakin päiväkirjaa ja kirjottaminen tännekkin alkoi tuntumaan luonnolliselta harrastukselta!=)

3. Oletko koskaan rakastunut ensi silmäyksellä? Uskotko sen olevan mahdollista?

* Teini iässä sitä varmaankin kuvitteli rakastuvansa kaikkiin miehiin jotka vain vilkaisi samaan suuntaan ja näytti hyvältä, mutta en todellakaan enää usko moiseen!!!:) Minusta rakkaus on niin voimakas asia, ettei sitä voi kokea silmän räpäyksessä, se on mielestäni vuosien tuntemista ja toisen kanssa elämistä. Sitä että se tunne vahvistuu päivä päivältä enemmän ja enemmän ja tulee toista kohtaan fiilis, että tämän kanssa haluaa jakaa arjen iloineen ja suruineen!=)

4. Mistä vaatteesta et luopuisi kirveelläkään?

* Tää on myös todella paha kysymys. En yleensä kiinny niin  paljoa vaatteisiin, että en jostain tarpeen tulle pystyisi luopumaan. Tällä hetkellä ehkä suurin menetys olisi jos tulevalle hääpuvulle tapahtuisi jotain!!!=D

5. Juotko kahvia tai teetä? Jos kyllä, niin mistä syystä ostat esim. tiettyä merkkiä, vai vaihteletko usein?

* Juon teetä, joskus harvoin kahvia. Vaihtelen todella usein eri merkkejä ja makuja. Eniten pidän maku teestä ja minulla saattaa kaapissa olla useampiakin eri makuja, jotta saan joka aamu erilaisen teen!!!=D

6. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

*Hmm.. paha sanoa..Varmaankin asuisin edelleen omassa talossa, olisimme ehkä laajentaneet asuntoa, meillä olisi useampi koira, molemmilla edelleen työpaikat, ehkä jopa perheenlisäystä. 

7. Onko sinulla sisaruksia? Jos on, niin monesko olet?

* Täysverisesti minulla on yksi veli, minua 3 vuotta nuorempi. Mutta sitten minulla on vielä ihana 2 vuotias siskopuoli, jota tosin pidän ihan täysiverisenä siskona!!:)

8. Mitkä viisi asiaa pakkaat aina mukaan, jos lähdet vaikka viikonlopuksi jonnekkin?

* Hammasharja ja tahna, Vaihtovaatteet, pyyhe, deodorantti, hiusharja

9. Mitkä ovat lempi harrastuksiasi juuri nyt?

* Kirjoittaminen, elokuvat, piirtäminen, koiran kanssa ulkoilu.

10. Mistä aineesta pidit koulussa ja miksi? (kaikki koulut käy)

* Matematiikka oli yksi niistä harvoista aineista jossa olin oikeasti hyvä. Kuvaamataito oli myös todella lähellä sydäntäni.

11. Millaisen asunnon haluaisit, jos ei olisi mitään rajoja tai määreitä?

*Pidän nykyisen talomme sijainnista, mutta jos saisin loputtomasti rahaa ja päätösvaltaa niin räjäyttäisin nykyisen talomme maan tasalle ja tilalle nousisi komea hirsitalo, tilavalla keittiöllä, kaksi kerroksinen, saunalla, jossa on suihkun lisäksi amme/poreallas, makuuhuoneita saisi olla reilusti itselle ja kaikille harrastuksille ja mahdolliselle perheelle. Olohuone saisi olla keittiön yhteydessä, jotta keittiössä ollessa saisi samalla seurustella vieraiden kanssa!!!:) Lämmin koti joka lämpiäisi maalämmöllä. Takkakin pitää olla ja leveät ikkunalaudat jossa voi istua ja ihailla tähtitaivasta. Yläkerrassa aulatilaa ja ehdottomasti makuuhuoneesta parveke.  


Monien ihmisten blogeissa tämä on jo pyöriny joten en viitsi sitä enää lähettää etie päin! Ja toisekseen taidan olla laiska miettimään uusia kysymyksiä!!!:D Sorry.. Mutta jos joku haluaa tämän tehdä niin tehkää ihmeessä ja vaikka samoilla kysymyksillä kuin mitä minä sain!!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)