tiistai 18. joulukuuta 2012

Minä näytän hyvältä-haaste

Luurankoja kaapissa blogissa ola tälläninen mukava postaus siitä kuinka jokaisen tulisi hyväksyä itsensä ja samalla löytää itsestään niitä hyviä ja kauniita puolia josta pitää!!! Samalla blogin pitäjä haastoi lukijansa julkaisemaan blogissaan itsestään kuusi kuvaa jossa tuntee itsensä kauniiksi, haasteen virallinen muoto meni näin: "Kyseessä on Minä näytän hyvältä-haaste, jossa pitää etsiä kuvia, joissa omasta mielestään näyttää hyvältä tai kauniilta. Tarkoituksena on siis laittaa itsestään kuusi kuvaa, joissa näyttää mielestään hyvältä ja mielellään jopa selittää vähän, että miksi näin on. Kasvokuvia, kuvia joissa näkyy kroppa, mitä vain! Tärkeintä on tuoda esille niitä kuvia, joista itse tykkää. Tämän jälkeen haasteen voi heittää kuudelle muulle ihmiselle"
Käykää ihmeessä kurkkaamassa tuo postaus!!:)

Itselleni tuo on ollut vuosi kausia todella vaikeaa menneisyyteni takia, mutta nykyään alkavat asiat olemaan jo paremmalla tolalla!!! Olen uskaltautunut jopa menemään kauppaan ilman stressiä "miltä minä näytän"... Osaan katsoa jopa peiliin ilman jatkuvaa oksennus refleksiä ja jatkuvaa negatiivisen ajatusvyöryn tulvaa, joka päässäni alkaa soimaan milloin mistäkin ruumiillisesta virheestä!! Ajoittain jopa olen alkanut tuntemaan itseni jopa omasta mielestäni kauniiksi ja jonkin arvoiseksi!! Tähän oivallukseen matka ei todellakaan ole ollut mikään helppo!! Välillä tulee tietysti takapakkeja, jolloin oma naama ei miellytä ja haluaisi muuttaa itsestään ulkoisesti kaiken!!!

Mutta niin niihin omiin kuviin, jossa tunnen itseni kauniiksi:
Ensimmäiseksi mieleen tulee tietysti ihanin ja tuorein hetki jolloin itseni tunsin todella upeaksi! Omat häät!! <3<3 Puku, kampaus ja meikki, kaikki yhdessä muodostivat niin täydellisen kokonaisuuden!! Tunsin todella olevani prinsessa tuona päivänä!!!^^
Jokin nätti aukokonaisuus saa itseni tuntemaan nätiksi, erityisesti rakastan kaikkia keijumaisia vaatteita!!(leveitä helmoja hameissa)
Tuosta mekosta pidän todella paljon ja se on mukavan pirtsakan värinen ja tuossa mekossa tulee pitkät jalkani hyvin esiin!!
Tässä kuvassa on rakastamani omenapuun kukat, meikki tuntuu kerrankin pääsevän tässä kuvassa edukseen ja muutenkin tästä kuvasta tulee ihanan rauhallinen tunnelma!!<3
Tästä kuvasta myös pidän, vaikka kaunein asia tässä taitaa kyllä olla ennemmin tuo mekko ja vihreä luonto!!!=D
Kulta saa myös monesti itseni tuntemaan kauniiksi!!<3 Vaikken aina hänen kehuihin uskokkaan!!=D

Haastan myös omat lukijani tekemään vastaavan postauksen itsestään!!!:)<3

2 kommenttia:

  1. Kaunis olet noissa kaikissa kuvissa. :) Vastasin sulle muuten vihdoin oman blogini puolella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos rakas!!<3<3 Tee sinäkin tämä haaste, olisi mukava nähdä sinun omat suosikki kuvasi!:)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)