tiistai 15. tammikuuta 2013

Haastetta pukkaaSain tälläisen suloisen tunnustuksen Enchantment Of Satin blogin kirjoittajalta!!! Suuret kiitokset sinne päin!!:)

Tunnustuksen mukana tuli myös tehtävä jossa pitää kertoa 5 omituisinta tapaa itsestä ja jakaa palkinto 15 muulle inspiroivalle blogille

Elikkäs ne 5 omituisinta tapaa:

* Puhetyylini on välillä vähän liiankin omalaatuinen, kun selitän jotain asiaa, saatan sanoa asioita vähän sinne päin.. Se monesti tosin hankaloittaa etenkin kumppanini välistä kommunikointia, koska hän ottaa kaikki sanomat niin kirjaimellisesti vaikka tietää että minä puhun välillä mitä sattuu, mutta onneksi yleensä asiat saadaan helposti oikaistua!!!=D

* Piirrän monesti ahdistuneena ja surullisena, silloin tuntuu että saan kaikista eniten tunnetta piirroksiini.

* Minulla on tapana aloittaa kymmenittäin eri asioita ja projekteja, mutta harvoin saan mitään valmiiksi asti.

* Missään muussa asiassa en ole niin tarkka kuin hampaiden pesussa, en voi lopettaa hampaiden pesua jos jää vähääkään tunne etten ole harjannut jostain hampaan nurkasta tarpeeksi monta kertaa. 

*Kun juon teetä, valitsen joka aamu eri makuisen teen. Jostain kumman syystä tunnen pakonomaista tarvetta, etten voi juoda saman makuista teetä tänä aamuna kuin mitä join eilen aamulla. Päivällä mulle taas on ihan sama et mitä teetä juon!!!=D 

Tätä tunnustusta en  taida pystyä lähettämään 15:lle mutta muutamille itseäni inspiroivalle voin tämän nakata:
Lisäksi sain myös Kaunis blogi tunnustuksen Myriikan luutakomeron ja Marrasuhrin blogin kirjoittajilta!!! Kiitokset myös todella paljon sinnekkin suuntiin!!!:) 

Tämän tunnustuksen mukana tuli taasen tehtäväksi kertoa itsestään 8 asiaa ja lähettää tunnustus eteenpäin kahdeksalle blogille.

* Tunnen oloni usein tv:n dokumenteissa olevalta himohamstraajalta, sillä keräilen todella paljon erilaisia asioita. Keräily kokoelmista löytyy muunmuassa kirjoja, pelejä, leffoja, kahvipannuja ja monia monia muitakin asioita. Haluan ehdottomasti asuntoomme laajennuksen.

* Kämpässämme vallitsee suurimmaksi osaksi aikaa täysi kaaos, mutta ainoat asiat jotka ovat minulla tiptop järjestyksessä on vaatekaappini ja dvd hyllyn koen tarpeelliseksi siivota aika ajoin ja järjestää leffat eri kategorioiden mukaan. Kirjaan myös aina kaikki uudet leffani niille tarkoitettuun vihkoon, nekin on kirjattuna kategorioittain!!=D Ja tunnen suurta ärsytystä jos en tiedä missä jokin leffa matkaa.

* Inhoan suuresti kirjakielellä puhumista ja samoin kuin koen ärsytystä siitä kun jotkut ovat niin pirun tarkkoja pilkkupoliiseja että huh huh...Ei se haittaa jos ne sitä ittekseen miettii, mutkun välillä on sellasia ihmisiä jotka on tullu joidenkin ihmisten blogeihin aukomaan oikein kirjoituksesta ni se pistää ärsyttään. Täälä netissä kun ei ole pakko lukea kaikkea jos ei tykkää!!=D Joo no sen verran minäkin nyt kiinnitän huomiota että kaikki ei ole yhteen putkeen kirjoitettu ja että sanat on edes jotakuinkin oikeita, mutta en ole sen tyylinen ihminen että kokisin hirveetä vaivaa siitä jos kaikki lauseenrakenteet ei mene ihan äidinkielen oppien mukaan, kun en tässä nyt mitään kirjaa ole tällä hetkellä kirjoittamassa!!:)

* Menemme häämatkalle tässä kahden vuoden sisään, kiitos rakkaiden sukulaisten jotka häälahjaksi ostivat meille lahjakortin Tjäreborgille.

* Inhoan ruuanlaittoa todella paljon, vaikka teenkin sitä työkseni. Tosin se inhoaminen voi juurikin johtua siitä, kun teen sitä työkseni kaiket päivät.

* Japanin ja Kiinan kulttuuri kiinnostaa minua todella paljon. Olisi ihana joskus päästä jompaan kumpaan maahan. Tietysti kera jonkun oppaan joka osaa Japania tai Kiinaa, että siellä osaa kulkea!!!=D

* Rakastan lautapelejä. Varsinkin sellaisia joissa tulee mahdollisimman paljon pientä tilpehööriä mukana!!=D (hemmetin hamsteri)

* Nähtyäni jonkin painajaisen, saatan jäädä märehtimään unen tarkoitusta koko päiväksi.

Ja tunnustuksen lähetän seuraaville blogeille:

4 kommenttia:

 1. Hurjasti kiitoksia <3

  VastaaPoista
 2. Paljon kiitoksia myös <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiitos siulle tunnustuksesta! ♥

  VastaaPoista
 4. Olkaahan hyvät naiset!!!<3 Ootte ne tunnustukset todella ansainneet!!:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)