lauantai 9. maaliskuuta 2013

Story on the white paper...

Piirrustus inspiraatio iski pitkän tauon jälkeen...
HUOM!!!! En ole lesbo vaikka naisia monesti piirränkin!!!! En vain osaa piirtää miehiä, niin että ne näyttäisi oikeasti miehiltä!!!xD

Piirrän yleensä ainoastaan tietyssä mielentilassa! En ole koskaan ollut sellainen turhan päiten tuhertaja, vaan aina kun alan piirtämään, on yleensä niissä jokin ajatus taistalla tai tietty tunnetila... En koe saavani oikeaa tunnetilaa piirrokseen jos piirtelen huvinvuoksi...!!:)

Tämä piirros tuli mieleeni ajaessani autoa, ja kotio päästyä oli pakko se toteuttaa paperille!!! Enkä nyt ala analusoimaan piirrostani sen tarkemmin, jokainen saa sen ise kokea omalla laillaan!!:)

12 kommenttia:

 1. Kaunista ja lumoavaa! :) Oon haaveillut monesti osaavani piirtää ja ajatellut, et millanen tunne tulee kun on saanut tuollaista aikaan. Tuleeko sulle hyvä mieli, kun piirros on valmis? Vai ennemmin sellainen "tyhjä fiilis"?

  Minusta toi kuvaa vapautta...sellaista, et vanki on juuri päässyt vapauteen ja mieli ei oo vielä käsittäny, et hän on vapaa. Synkkyys on vielä mukana, mut pikkuhiljaa alkaa varjot väistyä =) (toivottavasti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!!^^ Itse koen että tulee tavallaan vapautunut olo, kun saa piirroksen valmiiksi!!!=) vaikken itseäni pidä mitenkää ees hyvänä piirtäjänä mutta olen kuitenkin suht tyytyväinen kun saan paperille aikaiseksi sen mitä olen ajatellutkin!!!=)

   Mielenkiintoinen tulkinta!!!=) eikä välttämättä ihan hirveen pieleen mennyt ajatus!!=)

   Poista
 2. Kivat tissit, pakko sanoa :D Ja linnut <3

  Mä piirtelin joskus paljonkin, mutta olen kai liian kärsimätön tehdäkseni nykyään mitään kunnolla loppuun asti. Luovutan aina jos piirros ei ensimmäisen vartin aikana ala muistuttaa tavoittelemaani lopputulosta. Hiillyn heti ja paperi on myttynä roskiksessa :D Kaipaan kyllä sitä tunnetta, kun saa viimeisteltyä valmiin työn... Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D thanks!!=D
   Juu itsellänikin monesti sama ongelma, et hermo menee ekan viiden minsan jälkeen jos viivat ei ala mennä kuvassa oikeille kohilleen!!!=D harvoin jaksaa keskittyä niin pitkäpiimäisiin töherryksiin!! Siksi kai en usei saakkaan mitään aikaiseksi!!=D

   Poista
 3. Ompas hieno! :o Noi jalat on tosi kivasti ja hyvin tehty! Tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana!!!^^
   Itselläni tuli itsekriittisyys vastaan juurikin noiden jalkojen kanssa!! xD varsinkin kun piirrän aina A3 kokoiselle paperille kun ei A4:ssa riitä pinta-ala, ni mittasuhteet saattaa heittää kun piirtää niin läheltä ja sit ku kattoo kauempaa työtä, tulee monesti kirottua, et mitä hel****** mä oon taas piirtäny!!! =D

   Poista
 4. Onpas kaunis piirros! Paljon tunteita ja ajatuksia herättää. Mielenkiintoista, kun nuo hiukset "roikkuvat" ylöspäin, eikä normisti alaspäin. Hmm, mitähän kaikkea tästä voi tulkita? ;)
  Mulla myös sama ongelma: piirrän paljon mieluummin naisia, kuin miehiä, koska miehiä on jotenkin todella hankala piirtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!^^
   Ja mukava kuulla jos olen onnistunut saamaa piirroksen näyttämään yhtä ajatuksia herättävältä kuin mitä pääkoppani oli sitä tehdessä!! Aina en meinaa onnistu saamaan haluttua tunnetta työhön!!

   Poista
 5. "HUOM!!!! En ole lesbo vaikka naisia monesti piirränkin!!!!"
  Minkä ihmeen takia tuommoisia pitää ruveta selittelemään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan tarttiskaan, mut aattelin selkeyden vuoksi ettei porukka sekoo sen takia kun piirtää alastoman naisen!! Näinkin on meinaa monesti käyny et toiset kuvittelee asiat sillee et ois intressejä naisia kohtaan pelkästää sen takia ku lähes poikkeuksetta piirroksieni hahmot on ainoastaan naisia!!=D

   Poista
 6. Aivan käsittämättömän hieno teos. Rakastan jokaista kohtaa siinä! Olet ihan huipputaitava ! WOW :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww...^^ kiitos paljon ihanasta ja niin päivää piristävästä kommentista! !<3

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)