keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Happy Birthday My Little Fantasy World

23.9.2011 aloitin blogini kirjoittamisen, elikkäs hieman yli kaksi vuotta on tullut rustailtua enempi ja vähempi kaikenlaista!!! Kirjoittaminen on ollut pienestä asti todella mukava harrastus.. Kirjoitimme paljon ala-asteella ystäväni kanssa erilaisia tarinoita... Toinen kirjoitti jonkun matkaa ja sitten sopivassa kohtaa vaihdettiin kirjoittajaa ja toinen jatkoi tarinaan mieleisellään tavalla! Tarinamme oli vähintäänkin monisäikeisiä ja monesti pientä kinaakin syntyi, kun molemmat oltiin luonteilta melkoisen päättäväisiä ja emme aina olleet tyytyväisiä toisen jatkamaan tekstiin!!:´) No onneksi riitamme säilyi hyvinkin pienimuotoisina ja näitä tilanteita muistelen itsekkin enemmänkin lämmöllä ja huumorilla! Monta vihkoa tarinoita tuli rustattua ja harmittaa oikein kun ei ainakaan itselläni ole näitä enää tallella!!:( Toivottavasti ystävälläni olisi edes yksi vihko muistona..

Jossain vaiheessa tässä muutamia vuosia sitten tutustuin tähän blogien ihmeelliseen maailmaan!! Seurailin ensin anonyymisti muutamia blogeja ja pitkään mieltäni kutkutti ajatus oman blogin perustamisesta. En kuitenkaan uskaltanut asian eteen tehdä mitään.
Lopulta pitkään seuraillessa muutamia blogeja löysin mutkien kautta parin tutun ihmisen blogit.. Siitä sain kimmokkeen, että "ei vitsi, nyt kyllä rohkaistun aloittamaan oman blogin perustamisen"... ja siitä se ajatus sitten lähti..!!;)
Minä 2011 syyskuussa
Alkuunsa en oikein osannut kirjoittaa luontevasti siitä mitä ajattelin.. Aluksi koin ehkä pelkojakin siitä, että vaikutanko nyt aivan typerältä, kun kirjoittelen tänne kaikenlaista julkisesti... Pikkuhiljaa kuitenkin huomasin, että suotta minä jännitän!!:)  Ja huomaan, että olen oppinut tässä kahden vuoden aikana tuomaan ajatukseni aina paremmin ja paremmin julki! En ole koskaan perustanut blogia sillä perusteella että haluan täälä mitään haettua julkisuutta, en koskaan edes ajatellut että tätä kiinnostaisi kenenkään lukea!! Ja täytyy sanoa, että olen todella yllättynyt ja liikuttunut, kun jo 53 ihmistä seuraa virallisesti blogiani plus muutamia anonyymeja!!:´) Iso kiitos siitä teille kaikille!<3  Sen mitä en koskaan odottanut tämän blogin tuovan tullessaan oli se, että tätä kautta tosiaan tutustuu uusiin ihaniin ihmisiin, olen saanut tuntea itseni oikeasti tärkeäksi ja kuunnelluksi, sillä oikeassa elämässä tunnen usein, ettei minua kuunnella/ymmärretä/ välitetä paskaakaan...(HUOM! Sukulaiset en tarkoita tässä nyt teitä ollenkaan)

En ole koskaan vetänyt täälä mitään roolia... Tosi elämässä olen melko pitkälti samanlainen... No siinä mielessä joo olen täälä erilainen, että koen tänne helpommaksi puhua ajatuksistani suoraan... Tosielämässä olen paljon jännittyneempi ja pidättyväisempi.. Pidän monesti ajatukseni omana tietona ja kärsin hiljaa itsekseni jos joku vaivaa... Mummuni juuri tässä hetki sitten minulle sanoi, että ei hän ole ennen tajunnut kuinka huonossa jamassa jaksamiseni on joskus ollut, minusta kun päälle päin ei nähnyt yhtään mitään ja nyt kun hän on blogistani lukenut (kyllä, mummuni ja vaarini lukee tätä<3) hän on ymmärtänyt monia asioita mitä sukulaisena tietysti on ajatellut ihan toisin!!
Olen kertonut täälä henkilökohtaisiakin asioita, siitä millainen olen ja kuinka minua on kiusattu siitä asiasta ja tiettekö... se on helpottanut hurjasti kun saa purkaa sitä omaa oloaan jonnekkin ja vielä huomata että kuunnellaan ja ihmiset ovat tukena!! Olen käynyt joskus psykiatrilla näistä menneisyyteni traumoista, mutta itse koin että se on ihan sieltä ja syvältä... En kokenut saavani oikeasti apua.. Sen sijaan tänne kirjoittaminen on ollut hyvinkin vapauttavaa ja olen pystynyt käsittelemään myös paremmin niitä omia asioitani!!:)
Ja se että on löytänyt tätä kautta ihmisiä, jotka ovat joutuneet kärsimään saman kaltaisista asioista, on toiminut parhaimpana mahdollisena parantamisen voimana!! Joten kiitos teille ihanat jotka olette olleet tukena!!<3 En voi kyllin kiittää siitä!!=`) <3<3<3
Minä vuonna 2013

Monia pilkkupoliiseja varmasti ärsyttää lukea tekstejäni... Mutta ihan kaikille tiedoksi, EN ole tässä mitään kirjaa kirjoittamassa, tämä on minulle vain harrastus, joten en jaksa nähdä vaivaa siitä, onko kirjoitus asuni täysin äidinkielellisesti oikein!! Tiedostan itsekkin sen, että olen oikein malliesimerkki siitä miten kirjoitetaan paljon virheellisesti!!=D Olette varmaan myös huomanneet huutomerkkieni ylitsevuotavan ryöpyn ja "piste,piste,pisteiden" ylikäytön, hymiöistä puhumattakaan!!;) Mutta ne kertoo omasta persoonastani!! En ole koskaan ollut pilkuntarkka natsi, olen halunnut sen ajatuksen sisällyttää myös teksteissäni! On kovin sääli jos kirjoituksien oikeellisuus (ei taida tämäkään olla edes kunnon sana) menee sen tekstien sisällön edelle... itselle ainakin oleellisinta on se tekstin pointti, kuin se että onko kaikki pilkut ja pisteet oikein, onko kaikki sanat oikein kirjoitettu vai mitä..?
Mutta onneksi netti on täynnä blogeja ja tekstejä, joten varmasti kaikki jotka eivät siedä näitä kirjoitusvirheitä voivat vapaasti siirtyä parempien blogien pariin!!:) Minä olen tälläinen ja kirjoitan juuri minunlaiseen tapaan, enkä siitä muuksi aio muuttua!!:)


Loppuun haluan erityisesti vielä kiittää teitä lukijat siitä, että olette jaksaneet seurata tälläisen omituisen tyttösen turinoita!!:) Haluan nyt tämän blogini synttäreiden kunniaksi tehdä teille pienen jutun...

Elikkä teillä lukijat olisi nyt sana vapaana, saa heittää kysymyksiä tai postaus ehdotuksia tai vaikka molempia.. (tiedetään, todella luovaa ja omaperäistä), vastailen kysymyksiin ja koitan toteuttaa ehdotuksianne mahdollisimman pian!!:) Hääpostaus on vihdoinkin piakoin tulollaan!!;)

Ihanaa viikon jatkoa!!<3<3

12 kommenttia:

 1. Onnea hirmuisesti! ^^ Blogisi kuuluu suosikkeihini, jotenkin kotoisaa tulla tänne lukemaan kirjoituksiasi. Kauniita kuvia, tuossa jälkimäisessä varsinkin kaikki osunut juuri kohdilleen.
  Postausideoita tai kysymyksiä... Hmmm...
  Olisi mielenkiintoista kuulla erilaisista aatteistasi, ne joista olet jo kirjoittanut ovat olleet mielenkiintoisia. Myös suosikkikirjoista olisi kiva kuulla ja miksei jonkinlaista suosikki se ja tämä ja tuo postaussarjaakin voisi rakentaa. :D Myös miehesi ja sinun tarinaa olisi mukava kuulla, ehkä myös juttuja lapsuudesta (esim. leikeistä, harrastuksista, kiinnostuksista, piireistä, kokeiluista tms.) voisi olla myös jännää, jos nämä saisi yhdistettyä jotenkin nykyisyyteen. Voihan olla, että tällaisia oletkin jo kirjoittanut, mutta tulivat tässä ensimmäisinä mieleen. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista!!:') ♥♥
   Ja kiitos paljon ehdotuksista, muutama onkin ollut jo mietinnässä, joten eiköhän nuo jollai lailla pääse toteutukseen jossain vaiheessa!!:)

   Poista
 2. Kiitos ihanasta blogista ja onnea :D En osaa ikinä antaa mitään ehdotuksia, kun en yleensä kaipaa mitään lisää, vaan tämäkin blogi on hyvä tällaisenaan - jatka siis samaan malliin ♥

  Sun kirjoitustyyli on persoonallinen eikä se ainakaan meikäläisen lukukokemusta häiritse! Päinvastoin. En pidä noita mainitsemiasi juttuja kirjoitusvirheinä ^^ Sellaiset on sitten asia erikseen plus niitä nyt tulee kaikille joskus kun sormet on aivoja nopeammat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että olet tykännyt turinoitani lukea!!^^
   Itse huomannu kans että sormet monesti näpyttelee ajatusta nopeammin ja monesti huomaa että ehtii painaa lähetä-nappia enne ku ehtii miettii mitä kiinaa sitä tuli oikein kirjoitettua!!:D

   Poista
 3. Hei! Eksyin aikanaan blogiisi monen mutkan kautta, ja kiinnostuin kun kerroit äänestäsi.. Olen 23 vuotias nainen, ja ihan syntymä"lahjana" saanut naiselle aika poikkeuksellisen matalan/käheän/tumman äänen.. Olen saanut siitä elämäni aikana kommenttia laidasta laitaan, jotkut eivät huomioi/kommentoi lainkaan, jotkut miehet ovat pitäneet jopa seksikkäänä, jotkut ihmiset outona ja liian miehekkäänä jne... Toivottavasti et pidä tätä äkillistä kommentointiani tunkeilevana, mutta olisi todella mukava kuulla millainen ääni sinulla on! :) Tokihan meissä on se ero, että minulla on luonnostaan ääni "möreämpi", ja sinulla taas muusta syystä, mutta silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys! Et ollut ollenkaan tungetteleva!!:)
   Kurjaa kuulla että olet joutunut myös sietämään monenlaista arvostelua äänestäsi!!:( Itselle kukaan ei koskaan ole sanonut mitään hyvää asiasta... kaikki kommentit joita olen saanut ovat hyvin hyvin negatiivisia!!:( Ikäväkseni joudun kuitenkin sanomaan että ainakaan netissä minua ei tulla koskaan kuulemaan, että ainoastaan jos joskus minuun törmäät jossain täälä suomen kamaralla niin tule ihmeessä juttelemaan!:) Julkisesti puhuminen täälä netissä on kuitenkin niin iso kynnys minulle! Enkä halua ottaa sitä riskiä että videota sitten leviteltäisiin ympäri youtubea sanoin "maailman puhevammasin nainen"... Ymmärrät varmaan!!:)

   Poista
 4. Paljon onnee! *Ja iso onnitteluhalaus* <3 Niinkuin Shadou sanoi, niin mullekin tänne blogiis on aina tosi kotoisaa tulla :) Persoonasi tekee tästä sellaisen, et tänne on mukava tulla katselemaan ja kommentoimaan, vailla pelkoa. Kiitos =)

  Ja tuo on musta mahtavaa, kuinka mummusi ja vaarisikin lukevat tätä :o Itse en koskaan voisi kuvitella, et kukaan sukulaiseni tai ees jotkut kaverit lukis omaa blogia, ajatus on jotenkin kammottava, enkä haluu et niin käy. Todella rohkeaa ja samalla tulee hyvä mieli, kun voit jakaa asioita näin :)

  Hyvää viikonloppuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas paljon lämpimästä kommentistasi!!^^ :)
   Muutamat lähimmät sukulaiset seuraa, osa ovat ihan vahingossa eksyneet tätä lukemaan ja vanhemmilleni ja mummulle/vaarille olen ihan kertonut asiasta!! Minulla on todella läheiset välit vanhempiini ja mummiin ja vaariin, ollut aina!! Johtuen varmaan pitkälti siitä kun ovat niin nuoria (äiti oli vasta 17 ja iskä 18 kun synnyin) niin ymmärretään toisiamme ja ollaan muutenki oltu niin perheläheistä sakkia et olisi ollut hyvin vaikeaa salata moista!! Eikä minulla tosiaan ole heiltä mitään salattavaa!!:) monilla kun ei ole yhtä onnekas tilanne että olisi niin hyvät välit vanhempiinsa tai muihin sukulaisiin niin ymmärrän hyvinkin miksi monille ajatuskin kauhistuttaa!! Ja toiset taas haluavat puolestaan pitää jotain asioita ihan vain omanaan vaikka voisikin kertoa!!:)

   Mukavaa viikonloppua sinullekkin!!:)

   Poista
 5. Onnitteluni! ♥ Sinun blogisi on kyllä poikkeuksellisen aito ja omannäköisensä. Niin moni kun menee aina vain pinnallisempaan suuntaan, joten arvostan todella sitä, että pysyt uskollisena lukijoillesi. :) Sisäinen kauneutesi huokuu teksteistäsi, jotka pursuilevat elämän pieniä iloja. Sinulla on myös hienoja mielipiteitä, joista olen lukenut suurella mielenkiinnolla.

  Minua ei todellakaan häiritse kirjoitustyylisi! Hyvin siitä saa selvää. Eikös se ole tärkeintä ;) Jatka vain samalla linjalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kauniisti sinä taas minulle kirjoitit!!!<3 Olet kyllä ainutlaatuinen ystävä!!<3
   *halaus*

   Poista
 6. Pilkkupoliisi ilmoittautuu! No ei sentään... :D Yleensä kyllä häiriinnyn kielioppivirheistä pahasti, mutta näitä sun tekstejä on ollut mukava lukea sen vähän aikaa mitä nyt olen tätä blogia seurannut. Jotenkin tuollainen vapaa kirjoitustyyli sopii niihin pohdiskeleviin ja henkilökohtaisiin teksteihin. Innolla odottelen lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa!! :D
   Mukava kuulla että olet tykännyt lukea!!:)
   Itse ainakin henkilökohtaisesti tykkää kun ihmisillä on persoonallisia kirjoitustyylejä!! Nekin tuo omalla tavallaan ihmisen luonteen esiin!!:)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)