torstai 20. maaliskuuta 2014

12.13.14. ja 15 päivä!!!

Laitan nyt nämä loput päivät samaan nippuun!! Pahoittelen fuskaamisesta, mutta kuten tuossa aiemmin jo totesin niin työpäivät kun tosiaan ovat käytännössä itselläni aivan identtisiä, niin en vain yksinkertaisesti viitti teitä tylsistyttää saman toistamisella uudelleen ja uudelleen ja vielä kerran uudelleen!!:D

12 päivä alkoi klo. 5.30 herättyäni kuorruttamaan kakun syntymäpäiville! Ehdin sen kuorruttamaan juuri ja juuri mieheni herätyskellon soidessa!!
Söimme nopean aamupalan ja laitoin itseni kuntoon, koska menin viemään heti aamusta kakut sankarille miehen mentäessä töihin ja miehen päästyä töistä menimme yhdessä viettämään serkkutytön syntymäpäiviä!!:)
Sama kuva menkööt monena kohtana... Voimia ei yksinkertaisesti ollut enää neljän työpäivän ja vapaattomien vapaapäivien jäljiltä kuvata itteään, tai ruokaansa, tai yksinkertaisesti mitään!!=D Synttäreiltä otin kyllä kuvia mutta niitä en julkaise, koska kunnioitan sukulaisteni yksityisyyttä!!:)


Tässä onkin tämän päivän kuvat!!=D kinkkuhyrriä tein sinne syntymäpäiville ja sitten synttäreiden jälkeen haettiin pizzat kotipizzasta koska tiedossa illalla oli vielä toisen synttärikakun täyttö ja koristelu!!

13,14 ja 15 päivä menivätkin työn merkeissä jossa naamani edelleen on aina samanlainen ja illalla ei pahemmin muuta jaksa tehä kuin rojahtaa väsyneenä oman miehen kainaloon sohvalle!! että en viitti samoja työnaama kuvia koko ajan linkata jotka täälä on esiintynyt jo monen monta kertaa!!  Että tällänen haaste...laski loppua kohden kuin lehmän häntä.. Opinko mitään itsestäni... hmm.. ainakin sen että elämäni on melkoisen työpainotteista ja ykstoikkosta!!=D Tapahtumarikkaampaa olisi varmaan jos olisi jokin kesäloma osunut kohdalle tai joku muu vastaava vapaa, mutta tälleen arkisin ei kyllä elämä ole mitään super hohdokasta!! Mutta se ei minua haittaa! Pidän tasaisesta arjesta, joskus tietysti kaipaa jotain piristystä esimerkiksi leffassa käynnin merkeissä tai pienellä shoppailureissulla, mutta viime aikoina on rahatilanne ollut vähän miinuksen puolella kun ollaan erästä sukulaistamme autettu taloudellisesti... Että siinä ei hirmuisesti hurvitella ympäri kauppoja!!=D Ei varmaan oo lukijoidenkaan vaikeaa ymmärtää minkä takia bloggaajat eivät yleensä päivittele joka päivä!!xD Toisille siitä tosin tulee sellainen käsitys, että bloggaajien elämä on aina kovin hohdokasta ja tapahtumarikasta, kun päivitellään ne kahden viikon kohokohdat aina samaan postaukseen, mutta ehkä tälläinen haaste auttaa ymmärtämään, että ei meidän elämä ole sen kummallisempaa kuin niiden jotka näitä ei kirjoita!!:D
Eniten vaikeuksia tuotti se että kamera on koko ajan kädessä joka asiassa.. yleensä ehdit töissäkin vetää jo ruuan kiireellä naamariin, ennen kuin kävi edes mielessä ottaa siitä annoksesta kuvaa!!xD Ihan heti en vastaavaa tekisi uudelleen tai ainakin jokin toinen ajankohta olisi osuvampi, esimerkiski just joku lomareissu tai kesäloma.. silloin saisi päiviin vähän vivahteita kun ehtisi tekemään muutakin kuin töitä ja loppu aikaa nukkuessa!!:D

Loppuun laitan paljon ajatuksia herättävän biisin.. oon ihastunut Within Temptationin uuteen Hydra levyyn!!^^ Paaaljon tunteikkaita biisejä!!
Mie menen parantelemaan tätä selkääni kun nasahti tuossa aamulla imuroidessa!! Siivous ei selvästikkään sovi minulle!!

p.s, ette arvaakkaan kuinka perseestä on päättää jättää kamera ja puhelin kotiin koiran ulkoilutuksen ajaksi ajatuksella "kun ei siel mettäs kuitenkaan tuu mitään ihmeellistä vastaan.." Hiekkatiellä ensin jolkottelee vastaan metsäjänis, pomppaa noin kymmenisen metrin päästä ojaan ja sitä kautta omille teilleen... mettään päästyämme jolkottelee mettäpolulla vastaan toinen rusakko suoraan kohden, pysähtyy noin.3 metrin päähän tuijottamaan ja ihmettelemään maailman menoa, siinä jonkun minsan tuijoteltuamme toisiamme se pomppii aivan likeltä pois polulta rauhaisasti pusikkoon ja kadoten metsään... Niin ja kuten sanoin, mettässähän ei koskaan mitään ihmeellistä tule vastaan!!=D Ihan hieman vain otti päähän!! Siinä se kamera ilkkui kännykän kanssa olohuoneen pöydällä, itse talsiessa selkä kierossa takaisin kotiin... MURRRRR!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)