torstai 17. heinäkuuta 2014

Häämatka osa 2


Matkamme toinen päivä alkoi sillä, että matkasimme muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan eläintarhaan. Päivä oli mukavan aurinkoinen mutta onneksi muutamia pilviäkin joukossa seilaili, jottei olisi ollut liian kuuma.
Yllätyimme alueen koosta ja monipuolisuudesta, eläimiä oli aivan laidasta laitaan ja aluekkin oli niin hyvin suunniteltu että joka puolelta pääsi aitauksia kiertämään ja jopa eri korkeuksista jotta saisi eläimistä mahdollisimman paljon irti. Yleensä kun tuppaa törmäämään siihen, että aitauksia pääsee katsomaan vain yhdestä kohtaa ja usein silloinkin on lauma ihmisiä edessä, tai eläimet itse ovat jossain sellaisessa kulmassa ettei näkemisestä tule yhtään mitään.
Kaveri ottaa rennosti
Rakastan hylkeitä yli kaiken, pienenä omistin liki kymmennen erilaista hyljepehmoa!!^_^ <3
Dumbon luuranko oli iso
Oli siä onneksi eläveitäkin Dumboseita!! Toi vauva Dumbo oli herttainen, se kirmas tuolla ympäri kenturaa ja pökki tyhjiä autonrenkaita!!:D 
Ronsu lankutusta
Jäänalle ei halunnu näyttää meille muuta kun karvaisen takapuolensa.. mutta onneksi normi nalle oli huomattavasti sosiaalisempi tapaus:

Mamelukkikaloja on joskus ollut olemassa
Turistiopas kehoitti maistamaan tanskalaista olutta...noo olisin voinut jättää sen elämyksen kokeilematta..ilme taitaakin kertoa paremmin näkemykseni asiasta!!=D Ja oli muute helkkarin pahaa toi sämpylä, pelkkää majoneesia tursus vaa tualta pihalle..ei mul oikeestaa nälkä olis ollukkaan!=D
Miäs sai hianon kaljamukin!!^_^

Pitkä on matka kotiin..


kiiiiiiisu kisu kisu kisu kisu...

Enää viisi päivää...

Huvittavinta tua oli seurata ihmisiä kun tuntu et moni tuli sinne juoksemaan alueen nopeasti läpi, hirvee kiire oli etenkin vanhemmilla, muksuja revittiin kauheella kiireellä häkistä toiseen ja ykskin suomalaisperhe hööki meidän vierellä et "äkkiä ny, taksi tulee tohon viiden minsan päästä" ja kello oli tuollon 1-2 väliltä päivällä.. tuumin vaan itsekseni että jos he ovat tulleet samaan aikaan kun me, niin kuinka perhanan nopeeta ne on sen paikan juossu läpi? Me ku oltiin tuoho kellon aikaan saatu hyvä jos puoli aluetta kierrettyä!! Ja minkä elämyksen ne muksutkin siitä reissusta saa ku ei mitään ehtinyt näkemään ja vanhemmat repi sua kokoajan kauheen kärttysesti kiireellä paikasta toiseen!! Varsinainen perhe-elämys!!

Sain silittää kärmestä, se tuntui hassulta

Tää oliki vähä erikoisempi otus ;)

"kun aurinko laskee mäkien taa, niin teletapit menevät nukkumaan..." 

vedin jätski överit...

Rhyhorn ;)

Päivä oli todella upea ja mieleenpainuva, ilta huipentu siihen kun mulle nousi kuume, taas vaihteeksi kun en juurikaan kipeenä koskaan ole!!=D Oli sitten hyvä mennä ajoissa hotellihuoneesee huilimaan, eipä jalat kyllä olisi kestänytkään yhtään enää taaplaamista!!=D

8 kommenttia:

 1. Vaikuttanut olevan onnistunut matka. :) Ja toivottavasti tuo kuume ei tuosta pahena vaan saatte nauttia loppulomastakin.

  Itsekään en ymmärrä matkailijoita, joilla on kiire päästä kohteesta pois. Nauttisivat nyt, kun kerran ovat paikalle raahautuneet ja itse kukin saisi siitä varmasti enemmän irti, muistelisivat sitä positiivisemmassa valossa ja tekee mieli lähteä jonnekin toistekin. Toki lapset vaativat vanhemmiltaan paljon; ruokaa, lepoa, vahtimista, pissattamista, vettä jne. Mutta luulisi sitä silti haluavan nauttia matkasta kunnolla ja kerätä niitä elämyksiä. Ja siitä vasta riemu repeää, kun jälkikasvu kiukuttelee "Kun en nähnyt sitä" ja "Kun olisin halunnut vielä tätä" "Miksi pitää lähteä" "Vasta me tultiin". Kyllä varmasti omilla vanhemmilla oli 4:n lapsen kanssa pinna kireällä lomareissuilla, mutta silti perusperiaatteena oli, että lähdetään ajoissa liikkeelle ja lähdetään vasta sulkemisaikaan ellei muuta ilmene, että varmasti ehditään nähdä, kokea ja tehdä mahdollisimman paljon, eikä mikään jää harmittamaan.

  (Pihinä ihmisenä kokisin myös rahojen menneen hukkaan, jos ei ole valmis nauttimaan kohteesta. :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuume onneksi helpotti sitten loppu lomaa kohden!!:)
   Joo en itsekkään väitä että lasten kanssa olisi helpon tehtävä mennä tuollaiseen paikkaan, varmasti on ollut touhotusta monessakin asiassa ja saatettu ensimmäiset jännitys kilarit vetää jo portilla, mutta monet saisivat miettiä sitä asennettaan kun tuonne menevät!!:) sen kun melki jokainen tietää jolla lapsia on tai on ollut paljon niiden kanssa tekemisissä, että niiden kanssa pitää varata aikaa ja kuten sanoit niin ettei jää kellekkään paha mieli kun jäi jotain näkemättä!!:) Kummastuttaa muutenkin monien aikuisten tapa viettää lomansa sillä että yhteen päivään ympätään kaikki mahdollinen että varmasti ei pysty rentoutumaan ja rauhassa nauttimaan lomastaan!!:D Me otettiin maksimissaan kaksi kohdetta päiväksi ja jos ei toiseen ehtinyt niin jätettiin se välistä, koska halusimme saada kaiken ilon irti kun sinne asti kerta ollaan tultu!!:D Ja hyvä pointti tuo että rahatkin menee enempi hukkaan kun ei nauti maksamastaan jutusta kunnolla!!;)

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä kivalta paikalta :)
  Ja voi ei tuo hylje! Niin dramaattinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyl osas tuon draamailun!! :D se pitkän aikaa pönötti tuossa asennossa ja viimein kiipes korkeemmalle ja paiskas maate!! :D muut uida polskutti koko aja vedessä, oli ilmeisesti joukon johtaja ku tollee edusti!! :D

   Poista
 3. Mukavalta kuulostaa reissu ♥ Oot selkeästi ihan elementissäsi tuolla :D Oi nuo luurangot on aina niin hienoja, kiva että joku on viitsinyt niitäkin säästellä ja putsailla ihmisten iloksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii!!^_^ reissu oli kyllä mainio, sisäinen lapsenmielisyyteni pääsi oikein kunnolla valloilleen!! ^_^ ja tuntu et inspiraatio oli tuo ihan huipussaan, pää vaan surisi erilaisista ideoista ja ajatuksista!! :)
   Luurangot oli kyllä kiva lisäys monissa paikoissa, näki konkreettisesti läheltä kui isoja jotkut eläimet todella ovat!!:)

   Poista
 4. Ihania nämä postaukset teidän reissusta ja ootte huippu pari! :) Paljon kuvia ja ihanan erilaisia vielä, niin tosi kiva on lukea oma kohtaisten kokemusten kera. ♥ Ääh, miekin haluun ulkomaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äää, voi kiitos paljon ihanasta kommentista!!:`)<3<3
   Ei muuta kun säästämään rahaa vaan jotta pääsette tekin jonnekkin kivaan paikkaan!!;) Ittelle jäi hirvee matkakuume päälle, haluaisin seuraavaksi matkustaa englantiin!! Sielläkin on legolandia!!;) hihii

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)