tiistai 14. heinäkuuta 2015

kiirettä pitää

Jaahas, taas sitä on miltein kuukausi ehtinyt kulumaan viime postauksesta. En tajua minne tämä aika koko ajan karkailee. Työt tietysti ovat vieneet suurimman osan ajasta ja nyt kun olen eri töissä kun keväällä niin sitä huomaa taas kuinka rankkaa se työnteko voi toisinaan olla. 9½ tunnin työpäiviä ja siihen yhdistettynä noin tunnin ajomatka suuntaansa saa työpäivät venymään 11½ tuntiin, plus että työ itsessäään on paljon raskaampaa kun mitä olen taas viimeisimmän vuoden aikana tottunut tekemään. Kiire kuuluu jokapäiväiseen rutiiniin ja välillä toivoisi että työtunteja saisi jotenkin venytettyä vielä entisestään että ehtisi kaiken tarpeellisen tekemään. Lisäksi jatkuva melu ja tämä hektisyys uuvuttavat minua monesti niin paljon että kotio päästyäni illan tuntumassa tekee mieli mennä melkein samointein nukkumaan. Toki vapaitakin on nyt hieman enempi kun vertaa tähän normi 5 päivänä viikossa rutiiniin, mutta työn rankkuuden takia vapaat meneekin melkein selviämiseen ja lepäämiseen.

Tämä kesäaika ei myöskään ole helpottanut kiireen tuntua ollenkaan. Tuntuu että joka viikonloppu on jonkun synttärit tai rippijuhlat, koskaan ei ole omaa vapaata ja silloinkin kun sitä olisi niin täytyy jo miettiä ja esivalmistella tulevien juhlien tarjottavia. Yhdestä kakkutilauksesta jouduin jopa ensimmäistä kertaa elämässäni kieltäytymään koska ei vain millään olisi enää aika ja energia riittänyt!! Lisäksi monenlaiset muutokset elämässämme on tuonut oman sisältönsä näihin jo valmiiksi niin "rauhallisiin" arkipäiviin! Esimerkkinä voisin sanoa pieniä remppasuunnitelmia mitä ollaan alettu miettimään yläkerran makuuhuoneeseemme ja lisäksi hain töihin erääseen firmaan jossa olen viimeisimmän vuoden aikana työskennellyt vuokrafirman kautta ja tässä nyt ollaan kärvistelty jo tovin että pääsenkö sinne vai en. Sellasia kaikkia pieniä juttuja muunmuassa suunnitteilla. Aika vain näyttää koska löydän itseni jostain lataamosta kun koko ajan on jotain meneillään :D Eivaan, suomalaisella sisulla tästäkin selvitään.


Toivottavasti teidän kesäpäivät ovat menneet siellä ruudun toisella puolella leppoisammin! ^_^

2 kommenttia:

  1. Tää koko kesä on menny ihan liian nopeasti. Vaikka onkin vielä yksi loma viikko käyttämättä. Ja nyt on jo elokuu. 4kk ni joulu! :o mitä vanhemmaks tulee ni sen nopeammin kaikki aika menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta sano, päivä päivältä enempi ja enempi sitä kauhistelee tätä ajan kiitämistä ja vuosien vierimistä, voi kun sen saisi jollain hidastumaan :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)