perjantai 21. lokakuuta 2016

Hukassa

Olen tässä jo tovin kokenut jonkinmoista kriiseilyä blogini suhteen. kahden/kolmen blogin ylläpitäminen alkaa olemaan tätä nykyään melkoisen uuvuttavaa/stressaavaa/haastavaa jne... Monesti mielessäni pyörii monia monia aiheita mistä kirjoittaa, mutta sitten tulee se ongelma, että kirjoitanko nyt tuohon ns."mammablogin" puolelle vai kirjoitanko tähän pidempi aikaisemman blogini puolelle. Sitten tulee ressiä, että onko aihe kumpaan blogiin parempi ja jos olen juuri päivittänyt toista blogia, niin pitäisikö nyt kirjoittaa toista blogia. Näitä asioita pähkiessä aikaa sitten kuluu ja kirjoitus tilaisuus saattaa mennä sivusuun, kun poika herää päikkäreiltä tai ei viihdykkään enään lelujensa parissa, tai sitten on vain itse niin väsynyt, ettei jaksa enää myöhään illalla avata tätä läppärin irvikuvaa!!

Itse kun olen kuitenkin sellainen, että haluan panostaa johonkin itselle tärkeään harrastukseen kunnolla ja minua on harmittanut suuresti, kun kaikki blogit ovat jääneet ihan retuperälle. Uuden blogin luominen on käynyt nyt enempi ja enempi mielessä tässä viime aikoina ja mietinkin tässä, että löytyykö lukijoista sellaisia joita kiinnostaa lukea tälläisiä sekalaisia tekstejä jotka sisältävät perheasioita, pukeutumis/muu hömppä asioita ja erinäisten ajatusten purkamisia?
Vanhat blogit jättäisin kuitenkin tänne roikkumaan ns.muistoksi, mutta uutta tuotantoa alkaisi tulemaan ihan uusille sivuille?

Miltä teistä kuulostaisi moiset ajatukset?

10 kommenttia:

 1. Yksi yhdistetty blogi olisi tosiaan varmaan se helpoin ratkaisu. Voihan niitä postauksia sitten tunnisteilla luokitella aiheen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hyvä pointti! Voiskin käyttää aina vain tiettyjä aihe tunnisteita ja niitä klikkailemalla vaikka sivupalkista voi jokainen sitten lukea vain niitä aiheita mitkä itseä kiinnostaa :) kiitos tuosta ideasta ^_^

   Poista
 2. Hei, ihana! Kannattaa tehdä niin kuin sinulle itsellesi on helpointa. Mikäli yhdistetty blogi tuntuu vähiten stressaavalta vaihtoehdolta, niin sellainen varmasti kannattaa perustaa. :) Näistä blogiasioista ei nimittäin kannata ottaa itselleen liikoja ressejä! Kunhan ainakin pysyt täällä blogimaailmassa. <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tästä on kyllä tullut niin osa minua, etten kyllä aio lopettaa kirjoittamista :) ehkä varmaan suuntaudun ymppäämään nämä blogit yhteen, varsinkin kun ei ole enää tarvetta pitää erillään tuota mammablogia. Ennen kun halusin pitää lapsettomuus ja perhehaaveet erillään, ettei liian moni tuttu niistä saa vihiä, kun en olisi halunnut keskustella silloisista ongelmista muuta kuin samaa kokevien kanssa.

   Poista
 3. Minäkin pidän prioriteettina sitä, että ihmiset pysyvät blogimaailmassa, eli jos sinusta tuntuu helpoimmalta tehdä yksi blogi, niin miksi ei! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinullekkin Selena kannustavasta kommentista ^_^ mukava huomata että lukijoissa on joukossa niitä joita todella kiinnostaa lueskella kuulumisiani ja ajatuksiani ^_^ <3

   Poista
 4. Teet niin kuin itsestä tuntuu helpoimmalta.
  Itsekin mietin aikoinaan olisiko pitänyt perustaa piirtämiselle ja kissajutuille omat bloginsa, mutta päädyin ymppäämään kaiken yhteen. En todellakaan olisi saanut pidettyä kaikkia blogeja pystyssä ja minulla ei edes ole pientä lasta vaikeuttamassa bloggaamista! :D
  Kyllä ne lukijat sitten skippaavat aihepiirit/postaukset, jotka eivät kiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja itseä vartenhan tässä kirjoitellaan, vaikkakin on myönnettävä että myös lukijoiden mietteet vaikuttaa myös jonkin verran. Ne kun on myös osa tätä jujua ja niistä kommenteista saa paljon uutta intoa ja voimaa teksteihin :) olisi mälsää perustaa uusi blogi jos saa huomata ettei ketään kiinnosta lukea liian sekalaisia juttuja :D mutta tosiaan kuten sanoit, niin saahan ne ei mieluisat aiheet jokainen skipattua :) kiitos paljon sinullekkin kommentista ^_^ <3

   Poista
 5. Munkin mielestä blogien yhdistäminen kuulostaa hyvältä, aina on kivaa lukea monipuolisesti kaikenlaisia postauksia :) Ja sitten ei tartte sunkaan stressata ja palloilla blogiesi välillä, kun tietää että kaiken voi julkaista yhdessä blogissa eikä tartte miettiä että jääkö jokin omista blogeista vähemmälle huomiolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinullekkin ihana MoonLily kommentista! Nyt on uusi blogi avattu uusia tekstejä varten ^_^ https://kuurankukkiatuulessa.blogspot.fi/

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)