tiistai 20. joulukuuta 2011

Kaaosta ja laiskuutta!!

Kämppä muistuttaa lähinnä kaatopaikkaa, jouluvalmistelut melkein kokonaan tekemäti, lahjat paketoimati yms...(listaa vois jatkaa loputtomiin) Mutta mitä minä teen?? Istun perse homeessa nöröttämässä koneella niinku ei olis mitään muutakaan tekemistä!=D Ehkäpä mä odotan jotain ihmettä, joka tekee kaiken puolestani ja joka huolehtii ressaamisenkin siinä samalla!!! Onko motivaatio kenties hukassa!? Ei toki!!!=D
En tie mikä tässä syksyssä on ollut vikana kun tuntuu, että masennusta ja aikaansaamattomuutta on liikkeellä enempi ja vähempi!!! Mitään ei saa aikaseks vaikka aikaa periaatteessa ois vaikka muille jakaa!!! No ehkä sitä täytyis jotenki koittaa kasvattaa tota selkärankaa sen verran enempi, että saisi tännekkin vähän jotain joulutunnelmaa!! Työtäkään ei periaatteessa olisi paljoa, jos vaan saisi tämän perseensä ylös tästä koneen ruudulta ja jättäis ees hetkeksi muiden ihmisten blogien tuijottamisen sikseen ja keskittyisi oleellisempiin asioihin! Ja kyllä täytyy ihmeeksi todeta, että tähän blogittamiseen jää koukkuun!

No sain mä kuitenkin muutamia rästi hommia jo pois alta. Nimittäin sen piparkakkutalon, joka meni tilaukseen!:) Se valmistui viikonloppuna ja se vietiinkin tilaajalleen, juuri tuossa viime sunnuntaina. Tämän näköinen siitä nyt sitten tuli:
                                  
Tuollainen karkkimaa siitä sitten tuli, ainakin henkilö, joka talon välitää eteenpäin oli tyytyväinen ja toivottavasti myös talon omistajat ovat tyytyväisiä tuotokseen!:)

Mutta leipomisesta tuntuu aina jäävän ihan mieletön kaaos keittiöön! Vaikka kuinka koittaisi siististi tehdä, niin aina niitä rääppeitä, roskaa ja tiskiä saa korjata joka paikasta! Voi kun osaisi leipoa ja tehdä asioita ilman, ettei lähi ympäristö näytä aivan pommitus-katastrofi alueelta!=D

Ja toinen rästi homma minkä saimme vihdosta viimein Jarin kanssa hoidettua, oli tuo puupino tuossa pihalla. Siitä kun ei meinannut tulla valmista sitten millään. Tilaamamme puut ovat siinä seisseet ainakin pari kuukautta ja ovat kerinneet kastumaan jo ties kuinka moneen otteeseen. Että se niistä kuivista puuklapeista!=D Urakka kuitenkin valmistui ja saimme kuin saimmekin ne raahattua sisälle pannuhuoneeseen odottamaan polttamista! Hä hää!!!!! 

On kiinnostavaa lukea eri blogien sivustoilta näitä erilaisia teemapostauksia, kuten esimerkiksi 30 päivää postaukset ja vaikkapa 100 mukavaa asiaa yms... Olen miettinyt hartaasti itsekkin tekevän jonkinlaisen. Kuten monet ovat sanoneetkin, niin niiden kautta saa hirveästi irti ihmisten persoonasta, siitä mitä ne on ja mistä asioista ne tykkää tai vastaavasti inhoaa! Varsinkin on aivan mielettömän ihanaa lukea sellaisten ihmisten tekstejä, joiden mielipiteet ja näkemykset kolahtaa yksiin omien näkemysten kanssa. Ja vastaavasti voi oppia jotain uuttakin, esimerkiksi uusista bändeistä, vaatemerkeistä yms. Mutta luulen, että tuollaiset haaste/teema-postaukset jäävät minun kohdallani vielä hetkeksi muhimaan tuonne takaraivoon, odottamaan idearikasta aikaa, jottei teksteistä tulisi liian lyhyitä ja ykspuolisia.

Löysin kaupasta meille aivan järkyttävän suloisen jouluponin! Huom! Poni ei ole oikea, vaan aivan mielettömän suloinen joulukoriste, hirnui minulle niin kutsuvasti kaupan hyllyllä, etten voinut muuta kuin pelastaa sen ja tuoda meille asumaan!^^ <3
 
Siinä se kopottelee kohti auringon valoa.
Laitan loppuun vielä muutaman talvikuvan. Haikein mielin täytyy pihalle katsoa vesisateeseen. Toivottavasti saataisiin jouluaatoksi kunnon lumikerrokset!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)