keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

My First Blog Award

Sain ensimmäisen blogi award-tunnustuksen ihanalta Katzulta. Kiitos siitä aivan mielettömästi!!!:)<3
1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen
Tell who donated you this award and add a link.

2. Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi.
Write 7 random facts about yourself.

3. Lahjoita tämä tunnustus 15:lle blogille/bloggaajalle.
Donate this award to 15 blogs/bloggers
1. Rakastan keräillä kaiken näköistä tavaraa, kuten kirjoja, leffoja ja jopa legoja!!=`D
Kirjoina lähinnä Stephen Kingit, Japani/Kiina aiheiset sekä fantasia kirjallisuus. Leffoissa taas pääosaa esittää kauhu, toiminta, fantasia, komedia ja Anime. Legoissa keräämme mieheni kanssa kaikkea fantasia linna teemaan sopivaa kuten luuranko armeijoita, lohikäärmeitä ja linnoja markkina tiloineen yms!!=`D

2.Suurena matkustus haaveena olisi päästä edes kerran elämässä tutustumaan Japaniin tai Kiinaan. Mieluiten Japaniin ja jos saa valita niin silloin kun kirsikan puut ovat kukkeimmillaan!!:)

3. Omistan tällähetkellä kaksi tatuointia. Toinen on lapaluusta käsivarteen kurottautuva kirsikanpuun oksa ja toinen on niskaa kipuava lohikäärme ja molemmat tatuoinnit olen itse suunnitellut.

4. Inhoan sairaala neuloja ja varsinkin verikokeiden ottaminen tuottaa melkoisen suuria paniikin omaisia tuntemuksia, joka on sinänsä outoa, koska pystyn kuitenkin ottamaan lävistys koruja ilman minkäänlaista ongelmaa!!

5. En ole ikinä ymmärtänyt kenkä-, laukku- ja vaate hamstrausta, mutta nykyään voinkin myöntää, että minusta on tainnut tulla jonkin sortin vaate-ja kenkä friikki.

6. Asumme mieheni kanssa omakotitalossa Sastamalan seudulla. Haaveena olisi omistaa jonain päivänä niin paljon rahaa, että voisi remontoida kämpästä unelma asunnon. (mummo tapetit hus pois)

7. Haaveenani olisi jonain päivänä perustaa oman kahvilan, jossa saisin rauhassa toteuttaa itseäni ja oman näköisiä kotitekoisia kakkuja, eikä mitään teollisuus paskaa!!!

En rupea tätä 15:lle lähettämään, kun kaikki tämän melkein onkin tehnyt. Mutta erityis mainintana haluaisin tämän tunnustuksen antaa Aurélielle. Hän on yksi maailman sisukkaammista ihmisistä, johon olen saanut elämäni aikana tutustua ja lisäksi kun pakettiin yhdistää hellyyttävän luonteen saadaan todella valloittava persoona!!:)<3

6 kommenttia:

 1. Tuosta Kiina-aiheesta voin suositella yhtä blogia: http://crappyandroid.blogspot.com/ selostan aina kaikille miun seikkailu haaveita samalla kun luen tuota blogia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon vinkistä!!! täytyykin käydä vilkaisemassa!!!;)

   Poista
 2. Apua, tuli todella yllätyksenä tuo, miten kuvailit minua tuohon loppuun. Kiitos ihan hirmuisen paljon siitä!! ♥ Voiko noin ihania ihmisiä olla olemassakaan kuin Sinä :´) Olisi mahtavaa tuntea sinut netin ulkopuolellakin. Harmi, kun varmaan asut jossain tosi kaukana.

  Ja muuten, enpä ole itsekään aikaisemmin saanut tunnustusta blogiawardeilla, että innolla otan tämän kyllä vastaan :DD <3

  Ps. Mielenkiintoisia faktoja sinusta. :) Toivottavasti pääset vielä toteuttamaan sen kahvilahaaveesi. Ei se ole lainkaan mahdotonta. Toivon sitä vilpittömästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etköhän sä vähän liioittele!!!;D Mitta kiitos todella kauniista sanoista!!<3:´) Kuin myös olisi mukavaa joskus tavata!!! Riippuu mistä suunnasta kaukana on!!:D Tampereelle on noin 60km ja poriinkin taitaa olla saman verran matkaa elikkä tunti vajaa menee, ettei juurikaan!!! Että jos joskus sinulla sattuu muutenkin olemaan asiaa tänne suuntaan niin olisi kyllä ihanaa käydä vaikka kahvilla ja tutustua!!:) lisäksi meidänkin kotiin olet todella tervetullut!!:)

   Poista
  2. Ah, kiitos kutsusta! :) <3 Se olisi hauskaa. Tulisin mielelläni, oikeasti. Porissako asustat?

   Poista
  3. Vammalassa, on niinku porin ja tampereen puoles välis et yhtä pitkä matka on molempiin suuntiin!!:)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)