keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Yrittäjyyttä

Viikko on jälleen kulunut viime kirjoittamisesta ja kaikkea on kerinnyt tapahtumaan jo sillä välillä. Tuntuu että tämänkin kirjoituksen joutuu tekemään puoli kiireessä kun ei vain meinaa aikaa ratketa mihinkään tarpeeksi!!

Viikonloppu meni ihan rauhallisissa merkeissä. Kotona möhnöttäessä. Oli ihanaa käydä rakkaani kanssa pitkillä kävelylenkeillä lähi metsissä! Varsinkin kun koko viikonlopun sai nauttia ihanasta auringon paisteesta.

Aamuisin oksat olivat hassun näköisiä, kun niissä oli tuolaisia jäähilelastuja. Tikkakin sattui nakuttamaan kaikista ontoimpaan puuhun metsälenkillä ollessamme.

Löydettiin jopa uusi metsä lenkki ja siitä tuli ehdottomasti suosikkini kaikista poluista ja reiteistä mitä meidän lähi tienoolla kulkee. Ensinnäki  reitin kulkeminen läpi kestää n.1½ tuntia. Ja toiseksi sen varrella on ihanat kalliot, jossa kulkeminen on kuin suoraan satu kirjasta tai lapista!! Kallion laelle kun kiipesi, näki puiden läpi pilkottavan aivan upeat laaksomaiset näkymät! Ja käkkyräiset männyt sekä ihanan punainen auringonlasku saivat maiseman näyttämään suorastaan henkeä salpaavan kauniilta.
Yritin epätoivoisesti ottaa myös itsestäni ja Sarasta yhteis kuvaa, mutta koiralla tuntui olevan mielessä ennemminkin kameran syöminen kuin samassa kuvassa poseeraus!!=D

Eli kuvista tosiaan tuli tota luokkaa kuin tuossa ylhäällä!!=D
Tuli jopa siivottua ja autoa remontoitua taas vaihteeksi. Ai niin ja kerettiin me käymään isällänikin pitkästä aikaa kyläilemässä ja sai Sarakin riehua niiden Bulmastiffi koiran Sutin kanssa pihalla.

Alkuviikko tosiaan meni myös vähän kiireisissä merkeissä viettäen Jarin kanssa maanantai vapaata ja päätettiin pyhittää sekin päivä siivouspäiväksi ja puiden kanto päiväksi. Tiistaina kävin äitellä ja sai samalla nähdä taas pikkusiskoa, joka nykyään osaa jo todella hyvin pälättää muutamia sanoja kovaan ääneen!!:D

Tänään minulla alkoi se Yrittäjyys kurssi. Ja aamu taas tuttuun tapaani ei mennyt ihan niinkuin piti!! Mä oon varmaan kyllä maailman epäonnisin ihminen!!!:D Ensin Jari nukkui pommiin ja meinasi myöhästyä töistä ja siitä minäkin sitten onneksi heräsin hyvissä ajoissa, ettei itselleni kävisi samoin. No minun varalleni olikin onneksi toinen epäonni odottamassa. Auto ei meinaan lähtenyt pihasta minnekkään!!! Olin edellis iltana onnistunut ajamaan autoni sopivasti suoraan jonkun jäisen kuopan päälle ja autohan ei siitä kuopasta suostunut liikkumaan minnekkään, vaan jäi sutimaan paikoilleen. Onneksi äiteni asuu tuossa 5km päässä, joten hän pääsi onneksi minut kyyditsemään kurssille!!

Ihmiset kurssilla olivat hirveän mukavia ja kaikilla sattui olemaan eri alojen yritysiä suunnitteilla! Tunnelma oli rentoa ja huumorikin alkoi sopivasti lentämään heti alku jännityksen jälkeen.
Itsellänikin pääsi muutamia hyviä sammakoita suusta. Esim. kun siinä vierus toverin kanssa höpöttelin niitä näitä, satuin hänelle sanomaan, että "tällä kurssilla oppii anakin juomaan teen ilman vettä" (piti sanoa että ilman maitoa) Siinä sitten kaikki jotka kuuli repesivät ihan totaalisesti nauramaan ja minä siihen sitten jatkoin että "juu minullahan onkin tapana siis syödä pelkkiä teepusseja!!!"=`D

Mutta kyllä huomaa että on heti paljon pirteämpi fiilis kun pääsee vähän ihmisten ilmoille ja pääsee tekemään jotain oikeesti järkevää koko päiväksi!!! Jarikin sanoi heti töistä tullessaan että on ihana katsoa töistä tullessaan, kuinka minä olen kuulemma miljoona kertaa iloisemman näköinen, kuin pitkään aikaan!!! Ja olo tosiaankin on huomattavasti iloisempi!!!:)

Että sellaisia kuulumisia taas tällä kertaa!!!:) loppuun laitan vielä kuvan Sarasta joka myös nautti auringon paisteesta!! Ihanaa loppu viikkoa kaikille!!!:)

2 kommenttia:

 1. I love walking in the forest .. very beautiful place!
  nice blog =) i loved your pics!!
  i hope you can understand in english ..sorry my finnish is not so good.
  where you live?
  i live in Lapland =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh, thanks!!!:) I understand a little bit in english. I live in Sastamala!!=) Nice to hear you like my photos!! Thanks very much!!:)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)