maanantai 16. huhtikuuta 2012

kahden päivän hyvä onni

Nyt on ollut jo poikkeuksellisesti kaksi päivää perätysten mitkä ovat menneet loistavasti, ilman minkäänlaisia ongelmia. Se tuntuu minulla nykyisin olevan melkoisen harvinaista!!! Tapaturma/ongelma altis ihminen kun olen!!!

Eilinen päivä alkoi jo heti aamusta ihanasti: heräsin aamulla jo 7 jälkeen hieman kiukkuisena, honosti nukutun yön jäljiltä. Käytiin koiran kanssa lenkkeilemässä ja takasin tullessani päätin selättää valtavaksi vuoreksi kertyneen tiskikasan. Tiskaaminen on muuten aina ollut minlle se inhokki kotityö, teen mitä tahansa muuta, mutta se tiskaaminen... huoh.. Selvitin sen kuitenkin pienellä hampaiden kiristelyllä ja kymmenen kertaa veden keittimellä lämmintä vettä keittäneenä..(lämmin vesi oli taas lopussa alakerran lämmitys pannun takia.) Tiskaamisen jälkeen päätin mennä viilentämään kiehuvaa pääkoppaani viileään suihkuun. Sieltä kun pääsin pois oli rakkaani päättänyt järjestää ihanan aamu yllätyksen!! Hän paisteli meille jo aamupalaa hellan ääressä ja oli kahvitkin laittanut jo lämpiämään. Se sai kyllä kaikki aamun vastoinkäymiset unohtumaan sillä sekunnilla!!:)<3 Syötyämme tuhdin aamupalan (joka oli pannulla paistettua makaronilaatikkoa) ja katsottuamme jakson muumeja lähdimme Tampereelle peräkonttikirppis tapahtumaan. Väkeä oli taas jälleen aivan hulluna, eikä meinannut kaikkiin myyntipisteisiin edes nähdä. Yllätyksekseni tänä vuonna myyjiä oli enempi, mutta tavaran laatu oli puolestaan huomattavastikkin huonompaa. Yritin katsoa kummitytölleni ja pikkusiskolleni jotain lasten vaatteitakin, mutta ne kaikki olivat aivan puhki kuluneita autotalli rättejä ja hintaa oltiin kuitenkin kehdattu laittaa taas hyvinkin paljon. Ei ei ei... No en minä kuitenkaan ihan tyhjin käsin sieltä lähtenyt vaan matkaani tarttui metalliluinen musta korsetti punaisilla koriste nauhoilla!!^^
edestä
takaa

Kirppari kierroksen jälkeen kävimme tapaamassa veljeäni ja hänen avopuolisoaan sekä ihanaa kummityttöäni joka oli kasvanut taas vallan hirmuisesti!!!:) Kyläily reissun päätteeksi emme menneetkään kotiin,koska mieheni sai päähänsä vaihtaa kesärenkaat autoonsa, joten menimme vielä Hämeenkyröön Jarin äiten luo vaihtamaan renkaita. Päivämme sai mukavan päätöksen saadessamme autoni revittyä pihasta mutavellistä irti ja hakemalla palkinnoksi ahkeruudestamme molemmille kebabit paikallisesta ruoka paikasta. Tosin mahani ei kestänyt enään kunnon lihaa pitkän tauon jälkeen, joten ilta meni podetessa huonoa oloa.

Tämä aamu alkoi myös oikein mukavasti, olin hyvällä tuulella kerrankin!!=D Tänään minulla oli yrityskurssista sellainen arvioitava haastattelu liiketoimintasuunnitelmasta ja jos sen pääsee läpi saan kaksi tutkinnon osaa suoritettua yrittäjän ammattitutkinnosta. Kolmannen ja viimeisen osan saa suorittaa vasta omassa yrityksessä. Haastattelu oli odotettua helpompi, vaikka jännitinkin tilannetta aivan hulluna. Vaikein osuus siitä taisi olla palaute/itsearviointi lomakkeen täyttö lopuksi!!!=D Kotona minua odotti mukava yllätys postin muodossa. Vero laput olivat saapuneet ja sain veronpalautusta sekä suureksi yllätyksekseni minulle oli saapunut kahdesta eri koulusta kutsu pääsykokeisiin. En muista olenko maininnut, mutta hain tuossa yhteishaussa tähän Sastamalan käsi- ja taideteollisuuteen kultaseppä linjalle, Ikaalisten käsi-ja taideteollisuuteen vaatetus alalle, Lempäälään Kultasepän linjalle ja vaatetus alalle. Ja edellä mainituista kahteen ensimmäiseen tuli pääsykoe kutsut!!!=) Että toivottavasti jonnekkin niistä pääsisin syksyllä opiskelemaan, jos ei sopivaa työpaikkaa löydy!!:) Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!!

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)