tiistai 31. heinäkuuta 2012

jotain violettia

Olen ollut viime viikolla kahtena päivänä töissä! Onni potkaisi vihdoinkin tämän epäonnisen laardi persettä oikein kunnolla ja satuin saamaan työpaikan!! Paikkahan on sama mistä viime postauksessa puhuin, mutta nyt asia varmistui, että tulen tekemään töitä siellä ihan kunnolla!:) Aluksihan paikkoja oli tarjolla vain kaksi kappaletta ja ne molemmat oikeastaan meni jo! Mutta emäntä päätti palkata minut vielä kolmanneksi työntekijäksi, koska olen ainoa joka osaa kakkuja tehdä! Olen nytten tälläinen välimaaston kulkija, eli teen työtä heidän kahdessa eri toimipisteessä!! Joidenkin mielestä on kamalaa soutaa kahden eri paikan välissä koko ajan, mutta minulle se sopii! Työmatka toiseen paikkaan ei kuitenkaan ole maailman mahdottomin ja toinen paikka on taas vaihteeksi tuossa ihan lähellä! Ja saapa totisesti vaihtelua, kun paikat eivät ole samanlaisia!!:) Lisäksi vastaan molemmissa paikoissa pääsääntöisesti kakkujen teosta!!:)

Alkuunsa tuo paikka on ollut melkoinen kulttuuri shokki, koska paikka on vanhainkoti ja siellä on jos jonkin laista hiihtäjää! Lisäksi siellä on kuntoutus potilaita, jotka ei ole niin vanhoja ja olenkin jo saanut riesakseni kaksi n.50-60 vuotista miestä, jolla ei ihan ole kaikki muumit laaksossa! Herrat tietysti innostuivat heti uudesta työntekijästä ja ovat koko ajan minulle höpöttämässä ja kinuamassa puhelinnumeroa!!:D No toisesta korvasta sisään vaan ja toisesta ulos!!:) Kyl siel hyvin pärjää kuhan ei jää liikoja miettimään! Ja ilokseni näin hoitopuolella jo muutaman tutunkin!! Serkkutyttö on siellä myös töissä ja vanha koulukaveri on siellä tällä hetkellä harjoittelemassa! Ja kummastakaan en tiennyt aikaisemmin!!:)
En se minä ollut, joka niitä graffiteja on tonne pitkin maailmaa töhertänyt!!!

Viikonloppu kului autoa laittaessa kuntoon, että voimme ajaa omilla autoillamme rauhassa mieheni kanssa töihin!! Minä maalasin ja hioin mieheni auton lokarin ja yhdessä se taisteltiin paikoilleen! Tänään olisi tarkoituksena viedä auto vielä paikalliseen huoltoon tarkistettavaksi, että sillä voi ajaa!!

Eilen menin mieheni kyydissä pitkästä aikaa Tampereen suuntaan! Kävin verotoimistossa hakemassa uuden verokortin töitä varten, ja katsomassa uutta serkkupoikaa!!! Voi että ku vauvat voi olla pieniä!!! Suloinen peikko poika!!!:)<3
Kirppistelläkkin ehdin hyvin päivän aikana ja tein muutamia löytöjäkin!!!;)
Löysin tuollaisen kivan Indiskan röyhelö mekon!! Se on mukavan tuntuinen päällä ja se näyttää ihanan leveältä olematta kuitenkaan sellainen, ettei tarvitse pelätä jokaista tuulen puuskaa!!=D
Tätä violettia pitsi ihanuutta en myöskään voinut millään jättää kirppari pöydälle odottamaan jotain väärää omistajaa!!!=D Liian paljon oli kuitenkin minun värinen!!!
Kirpparilta tarttui myös matkaan kaksi pleikkari peliä eli ihana Tekken 4 ja Prince of Persia!! Prisman ale laarista löytyi WALL.E elokuva, joka vei sydämeni jo leffa teattereissa, ja pitkään se onkin puuttunut omista leffa kokoelmista!!! Ja omaksi suureksi hämmästykseksi löysin Tiina elokuvan joka on tehty joskus aikanaan samoista Anni Polvan Tiina kirjoista!! Ja jos en ole muistanut mainita niin kirjojen Tiinalla on sama etunimi ja sama sukunimi!!;D Eli ihan kuin olisi itsestänsä löytänyt kirjan ja elokuvan!!^^ Hassua!! Matkaan Prismasta lähti myös elokuvat "viattomuuden uhrit" ja "Loppuelämäsi ensimmäinen päivä"
Kirpparilta löysin myös vielä "huhtikuun noita"kirjan joka vaikutti todella hyvältä taka kannen perusteella! Paperi kannet ovat hieman ajansaatossa kärsineet, mutta minua ei haittaa moinen!!:)

Että sellaisia kuulumisia taasen! Töitä minulla onkin ke, to ja pe!! Lauantaina onkin tiedossa vähän festari fiilistelyä!!! Hyvää viikon jatkoa kaikille!!!:)

2 kommenttia:

 1. Paaaaaaaaaaaaaaaaaljon onnea työpaikan johdosta!! Huhhuh, kun iski pieni kateudenpoikanen nähtyäni tuon kirpparilta löytämäsi violetin pitsimekon. AIVAN UPEA! Miksen minä löydä IKINÄ kirpparilta mitään noin hienoa?! :´(

  Ps. Olet luonnonkaunis<3

  VastaaPoista
 2. Monet kerrat olen minäkin kirppareilta poistunut tyhjin käsin, mutta on siitä jotain hyötyä että suorastaan monesti asun kirppareilla, niin saattaa joskus kerran vuodessa tehdä oikeasti hyviä löytöjä, eikä vain krääsää!!!:D
  Etköhän sinäkin vielä löydä jotain ihania asioita kirppareilta kun vaan jaksat kierrellä aina välillä!!:)

  Ja kiitos paljon sinulle ihanuus! sinä se osaat piristää aina oikeaan aikaan!!!:)<3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)