keskiviikko 8. elokuuta 2012

***********

Viikko on suhahtanut taas ohitse niin valtavalla vauhdilla, etten meinaa ees ehtiä päivitteleen tänne kuulumisia! Viikonloppuna olimme tosiaan kotokylän omilla festareilla (siis sen mistä olemme lähtöisin) Hämyfesteillä! Mieheni äiti asuu edelleen samalla paikkakunnalla joten kävimme heitä morjestamassa samalla!:) Niin ja miehekkeeni vaihtoi samalla autooni öljyt! Festareilla esiintyi monia bändejä, mutta alun alkaen olimme menossa katsomaan Lovexia ja Petri Nygårdia (tiedän..todella goottia). Eräs oudompi bändi joka kantoi nimeään Cardiant teki minuun melkoisen vaikutuksen! En ole ennestään kuullut halaistua sanaakaan kyseisestä bändistä, mutta nyt siitä tuli yksi varteen otettava vaihtoehto kuuntelu listalleni, jahka nyt saan hommattua sen levyn käsiini!:)
Muotitietoinen!! Lainasin anopin saappaita kun hän käski minun mennä keräämään raparperit talteen kukkapenkistä ja Jarin oli pakko nappasta kuva tästä hulppeasta asukokonaisuudesta!!=D


Lovexi oli ihan ok kamaa, ja pitäähän sitä aina oman kylän poikia kannustaa ja olla katsomassa!!:) Petri puolestaan ei jättänyt kyllä ketään kylmäksi hullunkurisella showlaan!!! Siinä tuli nauraa tirskahdettua yhden jos toisen kerran!!:D Arvostan bändejä joilla on hyvä lava show! Niitä on mielenkiintoista katsoa ja se ei ole sellaista tavallista tylsää hyppimistä, jota valtaosilla bändeistä saa odottaa!!!
huomatkaa tuo hehkeä leidi tuossa taka-alalla!!! eiks ookkin aika nami?=D hehee
Ainoo miinus oli että siellä oli niin pirusti kännisiä teinejä koko festari alueella että suurimman osan ajasta sai hermoja kiristellä niiden takia!
Ainoa edes puoliksi edustuskelpoinen kuva meistä!!=D
Jarin sisko oli pyynnöstäni maalannut todella kauniin taulun!!:) Täytyy vaan hommata siihen kehykset tai taulukoukku tsydeemit että saan sen esille!:)
Rakastan tuon taulun värejä!! Ainoa toiveeni taulun suhteen oli että se on mahdollisimman psykedeelinen!!! Ja tekijä on (kröhöm) ottanut ilmeisesti jostain tietoonsa että violetti on lempi värini!!;)

Mitäs vielä.. hmm.. Ai niin meillä oli maanantaina 6 vuotis kihlapäiväkin!!!^^ Juhlistimme sitä menemällä syömään American dinerssiin!!!:) Kotona odotti pakastekakku koska en ehtinyt yksinkertaisesti tekemään kakkua itse!!:( Ei voi käsittää kuinka aika on kulunut niin nopeeta!! Ihan kuin siitä olisi vain hetki kun aloimme seurustelemaan, mutta toisaalta tuntuu että olisimme olleet yhdessä aina!:D Hassun ristiriitaista!!
Monenlaisia kommervenkkejäkin ollaan yhdessä koettu ja samaa matkaa kasvettu ja koettu elämän uusia asioita! Molemmat ollaan toistemme ensimmäiset kumppanit ja näillä näkymin tullaan aina olemaan myös ainoat!! Hyvä niin! Vaikka meilläkin omat murheemme on ollut ja välillä on edelleen (niinkuin tietysti joka suhteessa niitä solmu kohtia on) , tuntuu että kaikki nekin negatiiviset asiat ovat vaan lujittaneet suhdettamme entisestään!!:) Eikä sitä osaa kuvitellakkaan elämää kenenkään muun kanssa!!!<3 Mutta se siitä, en aio tukahduttaa teidän lukijoiden pääkoppaa tälläisellä yltiö ällö imelä lässytyksellä!=D Se kun tuskin ketään niin kauheesti kiinnostaa!!=D

2 kommenttia:

  1. Näyttänyt hauskaa menoa olevan siellä main ^^

    Ja tuo ylimmäinen kumisaapaskuvahan on kerrassaan loistava! :D

    VastaaPoista
  2. Kyl täällä peräkylälläkin aina kerran vuodessa jotain tapahtuu!!!:D

    Saappaat ovat edustavat!!!;DD

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)