keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ragerage ärrinmurrin

Tänään olen taas persoonaton hyypiö ja vatvon nyt samaa asiaa mitä on muutamassa blogissa vatvottu, mutta haluan siihen nyt sanoa oman painavan mielipiteeni ja purkaa tätä vitutusta tänne oman blogin puolle, jottei toisten blogien kommenttikentät täyttyisi siitä ajatustulvasta mitä päässäni pyörii!!!=D

Huom! Ei ole pakko lukea jos vituttaa tälläiset tunteen purkaukset!!!=D

Ensimmäinen asia minkä haluaisin ottaa puheeksi on se, että mitkä on parisuhteen rajat tuolla ulkona kulkiessaan!! Törmäsin meinaan yhdessä blogissa tälläiseen tietoon että parisuhteessa elävät naiset (saattaa olla miehiäkin, mutta tässä tapauksessa puhuttiin naisesta) antavat usein ymmärtää miehille olevansa vapaita ja antavat miehen järjestää kauniit treffit, tarjota ruokaa, juomaa, viedä leffaan ja kävelylle jne,jne,jne.. Ja hauskan illan päätteeksi kun mies antaa ymmärtää että olisi kiinnostunut jatko tapaamisesta niin sitten vasta nainen ilmoittaa olevansa varattu!!! Itse olin aika hämmästynyt asiasta, sillä en ole kuullut että kovinkaan moni tekisi vastaavaa, mutta kommenttivyöryn päätelmänä totesin, että taitaa olla nykyään melkoisen yleistä!!!
Itse tässä jo yli 7 vuotta kumppanini kanssa vakavasti seurustelevana naisena en ymmärrä tälläistä alkuunkaan! Minulle parisuhde merkitsee luottamusta ja yhdessä oloa, ei tehdä toista turhaan mustasukkaiseksi tai loukata toista, eikä myöskään ajatusmaailmaani kuulu se että lähtisin jonkun toisen miespuolisen "ystävän" kanssa edes kahville!!! Yleensäkkin se, että nyky ihmisille tuntuu olevan hirveän vaikeata olla uskollinen omalle kumppanilleen!! Miksei sitä voi vaan erota rehellisesti ja sitten aloittaa uutta suhdetta, jos kerta suhteen laatu on niin huono että menojalka vipattaa jo toiseen suuntaan???

Olen varmaan ajatusmaailmaltani monien mielestä nipo ja liikaa junttaantunut toiseen ihmiseen, mutta itse arvostan sitä läheisyyttä toisessa todella paljon! Totta kai saa olla eri harrastuksia yms. mutta itselleni tulisi todella huono omatunto jo pelkästä ajatuksesta siitä että menisin kahville jonkun vastakkaista sukupuolta edustavan ystävän kanssa. Siinä menee minun rajani!! Enkä kyllä usko että miehenikään siitä pitäisi!! Ja kuten myös ei kuulostaisi kovinkaan houkuttelevalta ajatukselta, että mieheni juoksisi jossain jonkun naispuolisen ystävän kanssa!!! Pidätte mua varmaan ahdasmielisenä ja omistushaluisena/mustasukkaisena ihmisenä, mutta näin minä asian koen!! Miksi yleensäkkin kaipaa jonkun toisen vastakkaisen sukupuolen edustajan läsnäoloa kuin oman miehen?? Ja kumppanini onkin onneksi tässä asiassa täysin samaa mieltä!!! Itse koen että meillä on hyvä parisuhde (riidoista huolimatta) ja haluamme olla toistemme kanssa mahdollisimman paljon! Varsinkin kun työ vie paljon aikaa yhteis ololta, ja minun saadessa töitä ne vie vieläkin enemmän yhteistä aikaa,  tuntuu vieläkin tärkeämmältä monesti viettää vapaa aika kahdestaan!!! Toki tykkäämme nähdä myös ystäviämme ja sukulaisiamme, mutta heitäkin menemme tapaamaan monesti yhdessä!!! Meillä onkin pitkäaikaisena haaveena ollut löytää joku ystävä pariskunta joiden kanssa olisi kiva käydä yhdessä vaikka siellä baarissa tai iltaa istua aina jonkun kotona!!! Painottaen sanaa yhdessä!!!=D

Toinen omituinen piirre mitä en ymmärrä parisuhteessa eläviä ihmisiä on se että baareihin mennään omien kavereiden kanssa eri viikonloppuina!! Toinen on aina yksin nyhjäämässä kotona kun on toisen osapuolen vuoro lähteä viihteelle!!! Täytyy olla aika luja itsetunto/luotto suhteeseen että sallii moisen viikosta toiseen!! Tai vastaavasti kevytliitoinen suhde!! Minun mielestä suhteen laatu ei varmaan ole kovinkaan kummonen jos ainoat vapaa-ajat vietetään toisistaan erilleen riekkuessa!!! Tosin ihmisiä on erilaisia ja toiset tietysti ei ole suhteissa niin kiinni olevaa sorttia!!! Meitä on moneen junaan!!

Ja raha-asiat... Olen tästäkin joskus aiemmin tainnut paasata, mutta paasataan nyt lisää kun kerta alkuun päästiin!!!=D En ymmärrä alkuunkaan laiskapaska perseitä, jotka elää vaan toisten siivellä!!! Jotka eivät edes yritä hankkia töitä tai koulutusta oman taloutensa turvaamiseksi!! Kuulin juuri tässä taannoin eräästä entisestä ystävästäni toisen kaverini kautta, että tämä entinen ystävä on ollut jo pitkään työttömänä, mutta ei kuulemma edes aio hakea töitä, kun liitto maksaa muka ilmaista rahaa 2 vuotta kotiin!!! Ja sitten kun ne liiton rahat on loppuneet, on ainoa työ mikä neidille kelpaa, niin paikallisen ruokakaupan vihannesosaston hoitaja!!!! Että tollanen sitten ottaa päähän ja pahasti!!! Ymmärrän niitä jotka on joutuneet syystä tai toisesta oleen työttömiä pitkään ja ovat joutuneet elämään kelan rahoilla tai liiton rahoilla, mutta ne kuitenkin yrittävät etsiä töitä!!! Itse podin todella pahaa masennusta tässä viimeisimmän reilu puolen vuoden aikana, kun monista monista hakemuksista huolimatta, en päässyt töihin!! Koitin ottaa työkkäristä vastaan kaikki mahdolliset kurssit, jotta työttömyys päiväraha nousisi edes vähän!!! Tunsin oloni jotenkin riittämättömäksi ja epäonnistuneeksi siitä, etten pystynyt tuomaan rahaa meidän yhteiseen talouteen!!! Anoppi on välilä auttanut meitä rahallisesti (pyytämättä ja kielloistani huolimatta) ja aiomme maksaa hänelle kaiken takaisin jahka työ kuvioni alkaa rullaamaan kunnolla!!! Sillä inhoan yli kaiken ottaa toisilta ihmisiltä rahaa vastaan!! Sitähän varten minä omilleni olen muuttanut, että myöskin itse pärjään omillani, enkä ole koko ajan toisen kukkarolla kinuamassa rahaa!! Mitä itsenäistymistä se on??
Nyt tosiaan tunnen olevani täysi vertainen kumppani talossa, kun voin itsekkin auttaa elämäämme taloudellisesti enkä ole vain päivistä toiseen maleksiva laiskiainen kämpässä!!! Tällä kommentilla en tarkoita todellakaan niitä jotka ovat joutuneet sairautensa takia työttömiksi tai eivät voi opiskella!!! Varsinkin pahasti mielenterveydestä kärsivien ihmisten pitäisi ensin saada itsensä kuntoon, ennen kun voi edes ajatella aloittavansa työtä tai koulua, koska niistä tulee uusia paineita ihmisen elämään joista ei sitten välttämättä henkisesti selviäkkään!!!

HUOM!!! En halua syyllistää tästä todellakaan ketään, ilmaisen ainoastaan puhtaasti oman mielipiteeni asiasta ja sen mitenkä meidän parisuhteessa asiat koetaan!!!=)

Että sellainen purkaus jälleen!!! Asioita nyt olisi varmaan kirjan verran vielä valitettavaa, mutta nämä oli ne pää vitutus aiheet, mitkä usein saa niskavillani omalla kohdalla nousemaan pystyyn!!!
kulta yllätti eilen tuomalla minulle ilmapallo jäniksen!!!=D<3<3

Työkuviot muuttuivat jälleen!! Ei päästäkkään aloittamaan keittiötoimintaa vielä tänä viikonloppuna kun firma jolle meidän keittiö tekee töitä oli unohtanut tilata terveystarkastajan ajoissa!!! Toivottavasti terkkari päästää sen keittiön läpi ja voisimme aloittaa jo maanantaina työt!!! Pahoin pelkään että mutkia tulee jälleen matkaan!!! No sainpa siis ylimääräisen vapaa viikonlopun, joka meneekin synttäreitäni viettäen!!! Oikea päivä on vasta 7 pvä, mutta sitä seuraava viikonloppu menee kumityttöä juhlistaessa, joten ajattelimme sitten pitää kahvittelut hieman ennakkoon!!!:)
Olen viime aikoina leikkinyt kodin hengetärtä leipomalla pullia ja sämpylöitä sekä laittamalla ahkerasti ruokaa!!=D

Tein kaupasta ihanan löydön!! Olen aivan hulluna vanhanaikaisiin keittiö välineisiin kuten emalikattiloihin ja sellaisen osuttua hyllystä vastaan en voinut muuta kuin kotiuttaa sen tänne meille toisen emalikattilan kaveriksi!!!^^

9 kommenttia:

 1. Täytyy nyt mainita oma kantani tuohon kavereiden kanssa sekä kahvilla että baarissa käymiseen. Itse olen tätä sorttia, joka aika harvoin käy oman miehensä kanssa yhdessä baarissa. Ne kerrat voin laskea yhden käden sormilla. Silloin erittäin harvoin kun käymme viihteellä, meillä molemmilla on ns. tietty vakiporukka baareiluun jossa on sekä miehiä että naisia. Itse saatan hyvin käydä joskus oluella, parilla myös miespuolisten ystävieni kanssa. En koe mitään romanttista moisessa vaan se on lähinnä kuulumisten vaihtelua. :D Minulla ja miehelläni on luottamusta toisiimme enkä koe suhdettamme mitenkään kevytliitoiseksi. Kyse on tasa-arvosta ja siitä, että meillä molemmilla on kavereissa molemman sukupuolen edustajia.

  VastaaPoista
 2. Niin ja se täytyy toki vielä mainita, ettei meidän vapaa-aika mene viihteellä riekkumiseen vaan noin 80% yhdessäoloon. Omaa tilaa pitää olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aevan!!!:) Ja kuten itsekkin sanoin että toiset tekee toisella lailla ja toiset toisella lailla!! Ja tiedän itsekkin että on paljon poikkeuksiakin omissakin tutuissa tämän asian suhteen!!:) Eikä tarkoitukseni ollut mitenkään tuomita, vaan kyseenalaistaa, kun minulla on itselläni taasen ihan eri periaatteet!!!:)

   Tärkeintä loppupeleissä kuitenkin on se, että mitenkä jokainen kokee asiat omalla kohdallaan ja se että kumppani on samalla aaltopituudella omien tekemisten kanssa, ettei tuu juuri näitä väärinkäsityksiä, mihin olen monesti törmännyt, että toisesta osapuolesta tuntuu pahalta kun kumppani liihottaa joka viikonloppu jossain muualla!!!:) Enpä minäkään ole yhtään sen parempi kuin kukaan muukaan!! Monet varmasti ajattelevat minua ahdasmieliseksi!!=D Mutta se on minun luonteeni ja hyväksyn ihan yhtälailla muidenkin tekemiset jos ne ei satuta ketään!!:)

   Kiitos paljon rakentavasta palautteesta!=)<3 on mukava kuulla mitenkä muut asian näkee, avartuu minunkin maailmani taasen enempi!!:)

   Poista
  2. Juu tottakai ymmärrän myös oman kantasi ^^ En koennutkaan, että tuomitset! Ihmisillä on eri näkemyksiä juurikin parisuhteiden osalla.
   Kyllä itsellekin tulee välillä vähän vääriä käsityksiä juuri näissä pareissa, jotka tosiaankin menevät _joka viikonloppu_ baarissa omissa porukoissaan eikä aikaa jää noin muuten parisuhteelle. Tuolloin ehkä vähän hölmöä olla missään suhteessa kun ei panosteta millään muotoa yhdessäoloon. :/

   Poista
  3. Totta!!:)
   Joo jos ei toista koskaan näe, niin kuinka siinä voi olla mitään suurempaa tunnetta välillä? Itse tosin olen niin hömppä tollaisissa parisuhde asioissa, että tykkään panostaa täysillä!!! Tottakai sitä tarvitsee välillä itse kukin omaakin aikaa ja kukin käyttää sen omalla katsomallaan tavalla!!!:)

   Poista
 3. Mä käyn itse toisinaan baarissa/juhlissa/kahvilla vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa ilman Jereä, mutta en mä ajattele niitä "vastakkaisena sukupuolena", vaan kavereina :D Samoin kuin Jere saa mun puolestani tavata naispuolisia ystäviään jos tahtoo. Ne ihmiset tietävät, että me ollaan yhdessä, ja ne kunnioittaa sitä. Kerrasta poikki sitten, jos eivät kunnioita.
  Musta tuntuu, että joskus ulkopuoliset ajattelevat mun ja Jeren suhteen olevan todella kylmä, kun mä nyt vähän oon tällänen jääkalikka, jonka epäsosiaalisuus näkyy kyllä parisuhteessakin :D Ihan jokainen ukko ei varmaan jaksaisi sitä, että vaadin oikeastaan tosi paljon omaa rauhaa "akkujen lataamiseen." Joskus on kausia, jolloin se yhdessäolo jää sitten vähemmälle, mutta eipä mulla kyllä silloin ole tapana muidenkaan seurassa juuri olla. Osaan mä kuitenkin kunnon tyttöystäväkin olla, ei kai toi muuten olis mun kanssa enää :D Ja musta tuntuu, että sille sopii ihan hyvin se, etten ole koko ajan kiehnäämässä kyljessä kun se koittaa tehdä niitä 3D-juttujaan :D

  Meille on kans tullut anopilta rahallista apua ja minä suunnilleen huudan kauhusta aina kun kuulen siitä, itseänikin ahdistaa suunnattomasti ottaa rahaa vastaan noin. Varsinkin kun tämä meidän yhteinen anoppimme näyttää olevan vähän turhan antelias, Jerekin on usein sanonut hänelle, että kyllä me pärjätään ilman avituksia, mutta silti tilille ilmestyy ylimääräistä...
  Tänään oli työhaastattelu, toivottavasti tärppää ja anoppiparkakin saa mielenrauhan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin se Jere näyttää sinun seurastasi nauttivan, ja uskon kans ettei Jere olisi edes sellaista sorttia joka nauttisi että joku on koko ajan olkapäässä roikkumassa!!!:D Te ootte kyllä söpö pari!!^^<3

   Itselläni on varmaan ollut liikaa huonoja kokemuksia ihmisten luotettavuudesta, niin siksi musta on ehkä tullut tälläinen takertuja sortti!!!:( Mutta onneksi Jari on samanlainen luonteeltaan niin se ei kumpaakaan haittaa!! Vapaa aikani otan sitten ihan vetäytymällä sivummalle piirteleen tai leipomaan jos yksikseni haluan olla!!:) Ja eriävät työajatkin tuovat molemmille sitä tarvittua aikaa olla ihan oman itsensä kanssa!!!:)

   Jep, liian anteliasta sorttia tuntuu olevan ja sitten se joutuu itse hakemaan lisää lainaa kun ei rahat riitä enää omiin menoihin!!!=D Oon sille yhden jos toisen kerran siitäkin asiasta sille maininnut, ettei todellakaan tartte antaa yhtään mitään, varsinkin noilla seurauksilla että joutuu ite meneen pankin luukulle!! Aina tulee perinteinen vastaus "Älä nyt höpsi"!!!=D
   Oi, hieno juttu tuo haastatteluun meno!! Kuinka haastattelu meni ja minkälaista työtä? Toivottavasti saisit paikan!!:)<3

   Poista
  2. Ihan siivoustyötä eräässä vastikään avatussa hotellissa, kuulostaa mulle sopivalta kun ei tarvitse niin paljon olla tekemisissä ihmisten kanssa :D Haastattelu meni kaiketi ihan hyvin, ens viikolla pitäs tulla tarkempaa tietoa :)

   Poista
  3. Toivottavasti tärppää!!:) Pidetään peukkuja!!!<3

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)