perjantai 26. lokakuuta 2012

Talvi tuli

Jipii lunta tuli vihdoinkin tännekkin perämettään!!!:) Oli melkoinen shokki herätä toissa päivänä siihen, että koko maa oli valkean lumiharson peittoamana!!! Varsinkin kun edellisenä päivänä ruoho vihersi ja aurinko paistoi, aivan kuin kuumana kesäpäivänä konsanaan!! Niin paitsi ettei kyllä ollut kuuma!!!=D
Lumi oli kyllä odotettu tulokas, sillä se tuo hurjasti valoa lisään tuonne ankean mustaan syksysäähän!! Tuokin lumi varmasti sulaa vielä moneen kertaan, mutta toivottavasti tämä olisi hyvä enne tämän talven lumista! Ja mikä tärkeintä, toivottavasti jouluksi olisi lunta, niin ja tietysti meidän häihin, jotta saa hyviä kuvia ja ei kurapaska kulkeutuisi vieraiden mukana sisälle!!!:)
Jäämme siis jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitää!!!

Toissapäivänä oli vielä tämän näköistä

Seuraavana päivänä näyttikin jo tältä

Tänään sombailin Tampereen suunnalla hoitamassa asioita, mm liitossa tuli käytyä ilmoittamassa työtietojeni muutoksesta osa-aikaisesta työntekijästä vakituiseksi työntekijäksi!!!:)
Kirpparillakin tuli poikettua, sekä metsästelin myös ihanalle kummitytöllemme syntymäpäivä lahjaa!! Neiti täyttääkin jo vuoden! Niin se aika rientää!!!:)

Kirpparilta en oikein tehnyt mitään löytöjä: yhden kirjan ja yhden leffan! Prisman alelaarista puolestaan poimin muutamankin leffan matkaani kokoelmieni täydennykseksi!! Olen kuitenkin sen verran laiskalla tuulella etten jaksa kuvata ostoksia ja en usko että jotkut leffat nyt niin ihmeellisiä ostoksia oisikaan, että niistä kukaan jaksaisi kovinkaan paljoa innostua!=)
Maistuisiko vielä omena??
Ens viikosta lähtien arkeeni kuuluukin pelkkää työtä työtä ja työtä!! Keittiön toiminnan pitäisi alkaa tuolloin ja minulle nasahtaa heti alkuunsa mukava 6 päivän putki ja päiväthän ovat 9-10 tuntisia!!! Että älkää ihmetelkö jos en hetkeen pääse päivittelemään kovinkaan kummoisia kuulumisia!!! Saatan olla hieman väsynyt!!!=D Mutta se hyvä puoli asiassa on, että vihdoinkin meidän rahatilanne paranee huomattavasti!! On paljon omaa syytäkin että ollaan oltu viime päivinä vähän tiukoilla. Raha kun tuntuu meillä olevan enempi käyttöä varten, kuin säästämistä varten, mutta jos nyt saisi asiaan muutoksen kun ei ehdi enää töiltä kiertelemään kaikkia maailman kirppareita ja kauppoja!!=D2 kommenttia:

  1. Onnittelut vakkaripaikasta! :) Ihanan hyväntuulinen postaus, kiva oli lukea. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon!!^^ Ja kiva kuulla että oli mukavaa luettavaa!!! Kiitos paljon kauniista kommentista!!:)<3

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)