perjantai 28. kesäkuuta 2013

Haaste pläjäystä

Sain kolmelta ihanaiselta naiselta tämän haasteen joka on aika pitkälti sama kuin se jonka täälä jo aiemmin tein!!!:) Eli kiitoksia vain Aurélie, Nebula ja Punainen Skarabee!!!^_^

1. Kiitä haasteen antajaa ja linkitä bloggaaja joka haasteen sinulle antoi. (kiitin jo tuossa ylhäällä)
2. Valitse 5 blogia, joissa on alle 200 lukijaa ja jätä kommentti blogin omistajalle. (sorry, en taida laittaa enää kellekkään kun lähes kaikki on jo tämän tehnyt, mutta jos joku lukijoista ei ole tätä vielä tehnyt haastan heidät tekemään tämän!!!;) )
3. Toivo, että ihmiset jotka olet haastanut, jakaisivat haastetta eteenpäin.


5.asiaa, joita tarvitsen päivittäin:

Ruokaa
Unta
Vaatteet
Omaa tilaa/aikaa
Happea

5.kirjaa, joita suosittelen: 
(samoilla mennään kuin mitä viimekerralla vastailin)

Harry Potterit
Stephen King, Hohto
Stephen King, Uinu, uinu lemmikkini
Anni Polva: Tiina kirjat
Anu Holopainen: Boreaksen lapset


5. materiallista joululahja toivetta: 
(Tosin puoliakaan ei kuunapäivänä kehtaisi edes pyytää keltää lahjaksi)

Leipomistarvikkeet/lehdet on aina tervetulleita
Uusi kamera
Acazia huonekalusarjaa
Iittalan mustikka sävyisiä Kartio juomalaseja
Muumihömppää

5. paikkaa, jossa haluaisit käydä:

Japani
Kiina
Tanska- Legolandia
Englanti
Ranskan Pariisiin uudelleen mieheni kanssa

5. adjektiivia, jotka kuvaavat sinua:

Hullu
Huumorintajuinen
Luotettava
Tunnerikas
Haaveileva

5. Elämän ohjetta, jotka antaisit muille:

Itseään saa ja pitää puolustaa!!! Kenenkään ei pidä alistua kuuntelemaan solvauksia ja jos joku vetää sua turpaan niin vedä samalla mitalla takaisin!!! (kumpa olisin itsekkin tajunnut tämän jo vuosia sitten)

Pidä huoli vain omista asioistasi!!  Mikään ei ole niin raivostuttavaa kuin se että ihmiset tulevat määräilemään kuinka sinun tulisi elämäsi elää!! Ymmärrän siis sellaisissa asioissa jossa se selvästi on haitaksi jollekkin muulle ja lapset on oma lukunsa, mutta aikuisille ihmisille kun monet tuppaavat tuputtamaan elämän ohjeita kuinka kuuluu käyttäytyä, missä järjestyksessä ja aikataulussa tulisi kotityöt/remontit tai muut asiat hoitaa!!! Eikö omassa elämässä ole tarpeeksi tekemistä kun täytyy muidenkin elämään tuppautua?? (enkä nyt tarkoita tällä varsinaisesti ketään, vaan yleisellä tasolla otin esiin kun tätä joka puolella näkee tuttavapiirissä, telkkarissa yms..)

Nauti joka päivä elämästä kuin se olisi viimeinen!! Joo taas yksi asia mikä on helpommin sanottu kuin tehty!=D Itse olen pikkuhiljaa oppinut pääseen tasapainoon oman elämäni kanssa ja en murehdi ennakkoon mitään turhaa! Asiat kun oikeasti tuppaavat selviään omalla painollaan!!! En koe stressiä jos kämppä huutaa kaaostaan ja listalla olisi kymmenittäin "have to do" asiaa... Se tehään mikä ehditään ja jaksetaan!! Tottakai jotkut ikävät asiat kuten laskut ja ruokakaupassa käynnit on pakko hoitaa, mutta jos nyt pieni tiskivuori altaassa odottaa, niin en siitä hepulia saa!!! Pitää osata rentoutuakkin ja tehdä itselleen mukavia asioita, ei sitä muuten arkena jaksa!!!:)

Opi rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet!!  Hahaa taas yksi helvetin viisas lause jonka itsekkin monesti vedän toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, jos sillä päällä satun olemaan!!! Mutta ikävä kyllä tämäkin, "monesti niin vaikea toteutettava"-lause pitää hemmetin hyvin paikkaansa!!! Jos ei ole sinut oman itsensä kanssa ja opi hyväksymään itseään sellaisena kuin on, ei sitä kovin helpolla muutkaan tee!!! Itseluottamus vaan huokuu eteenpäin ja positiivinen asenne itseensä ja muihin ympärillä oleviin asioihin kerää ympärilleen muiden hyväksyntää!!! Mutta pitää muistaa että hyvällä itsetunnolla ja itsekeskeisyydellä on hiuksen hieno ero!! Ei pidä mennä ylimieliseksi!!!:)

Kohtele muita, niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan!!  Tiedän, varsinainen klisee!!!! Mutta niin se vaan menee, älä ole paskamainen toisia kohtaan ja opettele välillä sulkemaan se oma lärvisi ja keskity enempi käyttämään korviasi!!!:)

oho, siinä olikin jo viisi...kaikki oli kovin samanlaisia, mutta nämä nyt on sellasia asioita mitä itse arvostan!!=)Nebulan blogissa oli myös tälläinen ihastuttava haaste!!!

Esittele ylläsi rakkain/ arvokkain vaatteesi. Mistä olet ostanut/ saanut sen ja mitä se sinulle merkitsee?
What is your most dearest/ most prized clothing? Where did you buy it and what it means to you?


No hääpukuhan se taitaa olla tunnearvoltaan kaikista tärkein!!! Elämäni ikimuistoisin päivä (2päivää) kun sain tuota kaunista pukua pitää, ja puku jossa todella tunsin itseni kauniiksi!!! Lyhyesti se merkitsee minulle rakkautta, sitoutumista lopunelämää yhdessä rakkaimpani kanssa!!! 

Ota kuva, jossa ylläsi on kallein maksamasi vaate/ kenkä/ asuste. Mistä ostit sen ja missä olet käyttänyt sitä?
Take a picture where you show your most expensive clothing/ shoes/ accessories. Where did you buy it and where do you use it?
Tämäkin on myös ehdottomasti kallein ostamani vaate, mutta oli joka euron ja tuskailun väärti!!!=D Elikkä Tampereen Morsiusgalleriasta tämä sitten tuli ostettua ja omissa häissähän tätä tuli pidettyä!!!^_^

Esittele suosikki kenkäsi..
Show your favorite shoes..
New Rock kengät, eli toisella nimellä kuukengät!!;) Rakastan näitä monoja ja nämä on hyvät esimerkiksi mökillä tai metsä retkille!!! Harmi vain näissä on se kun vielä tänäkin päivänä saan näistä rakot jalkoihini täytyy kehitellä noihin kantapäihin jotkut super mega pehmuste tyynyt!!!=D Taitaa olla myös kalleimmat kenkäni mitä omistan!!!

...ja suosikki asusteesi
...and your favorite accessories

Niittivyöni joka on nähnyt jo elämää... Mutta vyönsolki on ihana!!^^♥Sain sen joskus mieheltäni syntymäpäivä lahjaksi!!

Esittele tämänpäiväinen asusi:
Your today´s outfit:
Tämän näköisenä hiihtelin metsissä ja kotona!! Tarkoitus oli mennä ystävää tapaamaan tuohon naapuriin, mutta mitään ei ole kuulunut koko päivänä viesteistä huolimatta!!! Että tais taas oharit tulla...!!=/

Esittele max. 3 bloggaajaa, joiden tyyleistä pidät tai ne inspiroivat sinua.
Name 3 inspirational bloggers.
Laitan nyt satunnaisessa järjestyksessä ja nimissä on linkit kyseisten henkilöiden sivuille!!! Kuvia en halunnut heiltä pölliä, joten saatte omatoimisesti itse käydä katsomassa!!!;)

Shadow Life-blogin kirjoittaja ShaDow

Tämän naisen tyyli yhdistellä vaatteita ja erilaisia peruukkeja vetoaa vain!!! Lisäksi hän on aivan mieletön ompelemaan erilaisia uniikkeja vaatteita!!!! Inspiroiva persoona!!=)


Satiinitaivas-blogin kirjoittaja Lady Selena
Monipuolinen tyyli ja hänkin on todella taitava ompelemaan itse vaatteita!!!:) Lisäksi tekstit on mukavaa luettavaa, kun sisältää monesti todella paljon huumori painotteisia juttuja!!!:)

Shadow Selves-blogin kirjoittaja Shadow Self
Uusi blogituttavuus, mutta ihastuin tämän naisen meikkaustaitoon!!! 

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos ihanista sanoista! ♥
    Itsekin täällä just väännän tuota viimesintä haastetta :D Yllättävän vaikeeta valita suosikkiasuja! Mä kun en ole edes naimisissa :D

    VastaaPoista
  2. Joo mietinkin itse että jos ei olisi hääpukua, olisi valinta TODELLA vaikea!!:D

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)