tiistai 11. kesäkuuta 2013

My Summer Vacation part 2

Kesäloma hurahti niin nopeaa ohitse, että ihan tuskaa teki raahautua viime perjantaina jo töihin!!! No onneksi työni on suhteellisen lupsakkaa työpäivien suhteen, joka toinen viikko on 4 vapaata ja joka toinen viikko on 3 vapaata!!! Tuntimäärät onkin sitten sitä luokkaa että niitä vapaita kertyy viikossa enempi... Toisaalta tykkään kovasti vaikka monesti ne vapaat meneekin ristiin mieheni vapaiden kanssa ja välillä ne yli 10 tunnin päivät on melko voimia vieviä varsinkin viikonloppuisin kun ei ehdi yleensä edes taukoja pitään koko 10 tunnin aikana!!!

Mutta itse asiaan mistä alunperin piti höpötellä, elikkäs mitenkäs se loppuloma hurahti!!!:)

Pomo tilasi minulta kitara kakun!!!


Kuvaillut kukkasia ja kauniita asioita!!;)Meidän Alppiruusu kukkii!!!<3Mökkeilty mieheni äidin mökillä, jossa autettiin anoppia maalaamaan mökin räystäslaudat sekä asennettiin mieheni kanssa räystäskourut takaisin paikoilleen!!!:) 
Laiturin kuurausta, karvalapsella oli kalojen tarkkailu käynnissä!!

Tullut myös uitua paljon...
...koko perhe!!!;)
Laiturilla istuskellessa kyllä sielu lepäsi, että rakastan vettä, tuoksua, kimmellystä ja rauhoittavaa olotilaa jonka vesi luo mieleeni!!! Olen varmaan entisessä elämässäni ollut kala..tai merihirviö... jälkimmäinen kai lienee se todennäköisempi vaihtoehto!!!;)
Sarakin nautti mökkeilystä
Ongittiin
Mieheni sai pari kalaa, minulta kun kalat veivät ainoastaan madot koukusta!!!=D (hemmetin huono-onnisuus)


Mökillä täytyy myös muistaa huolehtia hampaiden pesusta!!!=D
Pelastin myös sudenkorennon saavista!! Raukka parka kun oli pudonnut sinne veteen!!!=( 

Mökkeilyn lisäksi menimme iltaa istumaan mieheni veljen ja hänen puolisonsa luokse!! Pelailtiin lautapelejä ja grillailtiin!! Oli oikein hauskaa ja täytyy ehdottomasti ottaa uusiksi jossain vaiheessa!!!:) Ens kerralla vois mennä sillain ettei kellään ole ollut samana päivänä työpäivää!!!=D Jossei vaikka seuraavalla kerralla kukaan odottaisi kesken lautapeliä että loppuis jo, et pääsee nukkumaan!!!=D

Että näin lyhykäisyydessään tälläinen loma meikäläisellä oli!!! Työt jatkuu ja ens vuoden kesälomia odotellessa joka onneksi on sitten täydet 4 viikkoa!!!=D Henkistä kidutusta tämä 1½ viikkoa, kun ehtii juuri pääseen loman makuun, niin heti se jo loppuu!!!=P 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille, niin ja tervetuloa uusille lukijoille!!!:)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa mökkeilyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkeily on kyl ihanaa!!^^♥♥

   Poista
 2. Nams, miten söpön kitarakakun olet taiteillut! ♥ Aivan mahtava :) Muutenkin todella elämäniloa pursuilevia kuvia, luonto kukoistaa ja koirakin on aivan elementissään - uskollisesti mukana kaikessa! Niin paras tuo kuva, jossa perheen pienin polskii innoissaan :DD Tuohon yhteen kuvatekstiin kommentoisin, että merenneito sinä olet ollut, etkä mikään merihirviö tai kala!!! ♥

  Kuulostaa kyllä ihan hurjan raskailta nuo sinun työkuviosi, kun päivässä 10 tuntia ja joskus vieläpä tauoitta!! (Siis eikö siellä ehdi syömäänkään välissä?) Kyllä sinä olisit ansainnut ihan kunnon loman. Surettaa oikein puolestasi. :,/ Sain kuitenkin sen kuvan, että aika rennolla ja positiivisella asenteella suhtaudut noihin työasioihin, mikä tietenkin helpottaa asioita kovasti. :) Sinussa on kyllä sisua, neito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis!!^_^♥♥
   Merenneitona tuntisin oloni melkoisen alastomaksi pelkät simpukankuoret yllä!!:D merihirviönä viisin suojella kaikkia uhanalaisia otuksia salametsästykseltä!!;)

   Viikonloppuisin ei tosiaan juurikaan ehdi syömään kun yksin ollaan ja se on aika paljon juoksemista aikaa vastaan!! Mutta sitten arkisin kun on kaks vuorossa niin silloin ehtii paremmin!!:)
   Positiivisin asentein pitkälti kuljenkin, pomot on mahtavia ja tykkään kun on kuitenkin viikossa enempi vapaata, että mielellää sitä sitten rytistää muutaman päivän vähä tiukemmalla tahdilla!!:)

   Poista
 3. Voi miten mukavan kuulloinen loma siulla on ollut! :) Ihanan kesäiset kuvat ja kelitkin näköjään on suosineet. Tästä kesästä tulee kyllä mahtava, vaikka nyt onkin ollut viileää muutaman päivän ajan. :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma oli kyllä mukava vaikkakin toiminnan täytteinen ja liian aikaisin loppui kesken!!:)
   Onneksi juu sattui olemaa nuo paremmat kelit loman ajalle niin nyt kelpaa olla keittiössä töissä näin viileillä ilmoilla!!:)

   Teillä varsinkin taitaa olla melkoisen huippu kesä, kun pääsette nauttimaan kunnolla maaseudun rauhasta ja uudesta asunnostanne!!^^♥ toivottavasti meilläkinnosuu kesällä vapaat jossai määrin hyvin kohdilleen, että pääsis vaikka taas mökkeilee tai lähtee jonnekkin muualle käymään!!:)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)