maanantai 26. elokuuta 2013

Alla omenapuun


Syksy tulla porskuttaa jo kovaa vauhtia, aika kulkee kuin siivillä ja tuntuu ettei mitään ehdi tekemään!!!
Viikko sitten sunnuntaina oli elämäni ensimmäinen pihakirppis tapahtuma... Onhan niitä aina ollut, mutta koskaan ei ole tullut itse mentyä, saati sitten, että olisi itse mennyt moiseen myymään!!! Läheinen kirpputori järjesti sellaisen kirppistapahtuman, jossa karttaan merkittiin kaikki lähialueen osallistuvat pihat ja päätimme äitini kanssa osallistua tapahtumaan! Suurin osa äitini lähinaapureista oli myös mukana tapahtumassa joten toivoa oli että porukkaa kävisi kun kerta useita myyjiä saman tienvarrelle saatiin!!:) Sadetta oli pitänyt jo muutaman päivän ja meillä olikin kovat toiveet että keli siitä paranisi sunnuntai päiväksi!!! Aamu näytti pahaenteisen sateiselta, mutta onneksi pilvet alkoivat rakoilemaan ja saimme kun saimmekin nauttia auringon lämmöstäkin!!:)
Ahkera myyjä kun räplää vaan housujensa naruja!!=D

Kauppakumppani

Lainasimme anopilta peräkärryä jotta saisimme siitä samalla myyntipöydän itsellemme!! Sitä tavaraa kun oli kertynyt vuosien varrella melkoiset kasat ja osasta oli päästävä eroon!!!:) Leivoin myös myyntiin erilaisia leivonnaisia, koska samana päivänä sattui olemaan kansainvälinen ravintolapäivä, jolloin kaikki saa yhden päivän ajaksi perustaa kotiinsa oman kahvilan tai ravintolan ja myydä taidonnäytteitänsä ilman että verottaja puuttuu asiaan!!!:) Otin myös mukaan kansion jossa oli tulostettuna kuvia tekemistäni kakuista jos vaikka joku kiinnostuu ja haluaa minulta tilata johonkin juhliin kakkuja!!!:) Yksi asiakas ottikin yhteystietoni tulevaisuuden varalle..
Päivä oli oikein onnistunut ja saimme melkoisen paljon tavaraa myytyäkin!!:) Täyty ensivuonna ottaa uusiksi tämä taasen kun tietää että täälä todella on näin paljon ihmisiä jotka kiertelee tälläisiä tapahtumia!!:)
Haaveilen tuota äitini miehen vanhaa punaista sohvaa..jos he eivät saa sitä netissä myytyä niin sanoin että minä ostan sen heiltä!!! Mulla on jo valmiiksi suunnitelmiakin sen varalle!!;)

Viime keskiviikkona taasen innostuin vapaa päivän kunniaksi matkaamaan mummini ja vaarini luokse!!! Kiersin vähä mutkaisemman lenkin jotta pystyin hakemaan vaarini ja heidän koiransa Elroyn mökiltä!!! Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa tuoksuttelemaan mökkirannan järven ihanaa tuoksua..ikävöin sitä paikkaa, täytyy joskus ottaa asiaksi että menisi sinne pitkästä aikaa!!! Monesti vain välttelemme sinne menemistä kun mieheni ei pidä vedestä eikä veneistä!! Ja mökki kun sijaitsee saarella, on sinne aina mentävä veneellä tai talvella jäätä pitkin :)

Joku ihme raakku laiturilla..

Saavuttuani rannalle soitin vaarille, että heti kun hän on valmis tulemaan rantaan niin minä odotan häntä siellä... Vaari ressukka tosin oli odottanut jo tuloani aamu viidestä asti!!=D Heillä kun oli mennyt mummun kanssa vähän informaatiot sekaisin!!!=D No vaarini tulikin nopeasti veneellä ja matkasimme heidän kotiinsa, jossa mummu odotteli muutaman sukulaisen kanssa. Mummuni sisko oli saapunut pohjanmaalta asti tyttärensä kanssa. Oli mukavaa nähdä niinkin kaukaisia sukulaisia pitkästä aikaa, heitä kun tulee kovin harvoin nähtyä jos ei mitään sukujuhlia satu olemaan!!! Sää suosi meitä silloinkin ja aika menikin pihalla ollessa.. Täytyy useammin koittaa ehtiä käydä mummulassa, työt vaan on sellainen ikävä rajoittava tekijä, jonka ansioista vapaapäivät on kortilla, tai vaikka olisikin niin tuppaa oleen paljon muita rästihommia.. Ja joskus olisi ihan hyvä vain keskittyä lepäämiseenkin,eikä aina pinkoa tuulispäänä joka paikkaan!!=D
mummun ja vaarin pihassa on valtava omenapuu joka muodostaa oksistaan valtaisan kaarevan kupolin, jonka olla on mukavaa olla!!^^ Jos olisin vielä pieni, olisi se ehdottomasti lempi paikkani leikkeihin!!<3

heppakenkiä<3
Orvokki yksin keskellä nurmikkoa

Miksi muuten aina mummun ja vaarin kotopaikkaa sanotaan aina mummulaksi? Se on mielestäni erittäin epäoikeudenmukaista vaaria kohtaan!!>:(   Kun kerta vaarikin siellä näin yleisesti ottaen kanssa asustelee...Tyhmää...

Seuraavassa postauksessa esittelen muutaman uuden löydön kera metsäisten kuvien!!

Ihanaa viikonalkua!!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)