keskiviikko 18. syyskuuta 2013

I would like to be a moomin and sleep over the winter..

Viime viikonloppuna oli mieheni syntymäpäivät!! Huomaa ettei ole enää mikään teini, kun vieraiden lähdettyä tuli pitkä huokaus ja nukkumaan mentiin jo hyvin aikaisin!!=D Tietysti raskas työ ja ainoina vapaina synttäri hulinat saattavat kyllä viedä mehut keltä vain, ikää katsomatta!=) Halusin jakaa juhlat taasen kahteen päivään, jotta ihmiset mahtuvat paremmin ja toisekseen on kovin ikävää jos ei ehdi kenenkään kanssa juttelemaan kunnolla! Kakkuakin tuli taasen syötyä liiaksikin, mutta onneksi ei nyt hetkeen ole mitään juhlia tiedossa!!:)

Tänää vapaapäivän kunniaksi aloitin aamuni sillä, että lähdin kunnon metsä lenkille ihastelemaan syksyn tuomaa väriloistoa!!^^ En yhtään ole syksy ja talvi ihminen, joka syksy vaivun epätoivoiseen väsymys ja masennuskierteeseen joka helpottaa vasta kevään tullen!! Lisäksi syksyn tullen alkaa sairastelu kauteni, minä kun olen koko talven ja syksyn käytännössä katsoen kipeä huonon vastustuskykyni takia!! Lisäksi palelen todella helposti ja vaatevuoret aiheuttavat taas puolestaan hengenahdistusta!!! Kovin monimutkaista! Voi kun voisin olla muumi ja nukkua talviunta!!^^
On syksyssä paljon hyviäkin puolia, viileämpi ilma helpottaa hengitysvaikeuksiani ja kukapa voi vastustaa upeita värejä luonnossa, kynttilöiden tunnelmaa ja lämmintä teekupposta kirjan tai leffan yhteydessä!!^^
Kulkiessani tosiaan tuolla luonnossa huomasin että pelloilta oltiin haettu viljat pois, joten pääsin vihdoinkin talsimaan keskellä peltoa olevalle saarekkeelle katsomaan mitä siellä todella oli!!

Tästä tulee mieleen suomalaisen Sauna kauhuelokuvan kansikuva!! Creepy..
Keskellä tosiaan oli vanhan talon perustuksien rauniot!! En tiedä onko tämä ollut joku varasto vai mikä mahtoi olla menneisyydessään, mutta kiinnostava se ainakin oli!!jossain puissa tosiaan oli upeat värit, toiset taas olivat vielä yllättävänkin vihreät!! Kamerani surkeus alkaa kohta toden teolla ottaa päähän kun minkään kuvan värit eivät vastaa todellisuudessa sitä miltä tuolla luonnossa oikeasti näyttää!! Jos sitä joululahjaksi raaskisi ostaa itselleen uuden kameran..ehkä jos taas ei tule mitään muita yllättäviä kustannuksia!!!


Sienet oli hauskan näköisiä!!^^

Mitä kaikkea kivaa lehdistä voikaan keksiä?

silmälaput..
tai korvaläpät..?

Koiran lääkkeet alkaa tehoomaan...ainakin sen ylimääräisestä energiasta päätellen:

Yks yö meni kalanruokapurkki...oli vielä hienosti levitettynä ympäri kämppää!!

Tämä oli vähän tälläinen kuvapainotteinen postaus ilman sen kummempia turinoita!!:)

Syksyn kirpakoita päiviä sinne ruudun toiselle puolelle

2 kommenttia:

 1. Hihhihihhii! Ihanaa, että koira alkaa olla entisellään!!! xDD Oliko tuo kakku hyvää? Tuli kova ikävä kuviasi katsellessa. ♥ Hienot vaatteet sulla muuten ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se ihan ok, omaan makuun ehkä tein liian pehmeän makuisen täytteen, olisi kaivannut vähän kirpakamman makuisen!!:)
   Arvaa vaan kui ikävä minulla on sinua!!♥ täytyy jostain saada kerättyä aikaa ja rahaa että voin tulla sinua uudelleen tapaamaan!!^^♥ olet kyllä äärettömän tärkeäksi ystäväksi muodostunut tässä muutaman vuoden aikana!!♥

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)