torstai 13. marraskuuta 2014

Changes


Violetin/fuksianpunainen ja monet eri vastaavat sävyt on päässäni kiertänyt jo melkein kaksi vuotta. Nyt kuitenkin aloin kaipaamaan jotain vaihtelua tähän reuhkaani, mutta tästä violettisuudesta en kuitenkaan halunnut missään nimessä luopua. Tuntuu, että olen violetista löytänyt kaipaamani värin jossa todella viihdyn ja joka tuntuu omimmalta! ^_^ Päätin värjätä alimmat hiuskerrokset pitkästä aikaa mustalla ja mielestäni se toi juuri sopivaa särmää, mitä olin jo jonkin aikaa kaivannut! :)


Hiuksetkin tuntuu taas kivoilta kun on vasta värjätyt! ^_^

10 kommenttia:

 1. Todella kauniit juuri noin! Ihana kontrasti tulee mustasta ja violetista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ^_^ itte tykkään kans hirmusesti! :)

   Poista
 2. Sopii hyvinkin! Omatkin kädet jo syyhyäisi että mitä näihin mustiin hiuksiin keksisi kaveriksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih!^_^ ei muuta ku värjäys puuhiin! ;) mustaankin sopii ihan mirlettömän hyvi jotku shokki raidat! :)

   Poista
 3. Näyttää tosi kivalle! Välillä ei tarvitse isoakaan muutosta, että osaa olla taas tyytyväinen :3 Omien hiusten kohtalo on kyllä ihan kysymysmerkkinä. Rakastan tuollaisia upeita selkeitä värejä, mutta en jaksa värjätä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) välillä sitä huomaa että pienilläkin muutoksilla voi saada ison muutoksen aikaan! :) ei tarvitse olla aina se värinpoisto ja uusi väri kokeiluun joka lopulta polttaa ne vähätkin käkkärät päälaelta pois, vaan esimerkiksi raidoilla tai osahiusvärjäyksellä voi saada jo todella ison muutoksen aikaan! :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää, on kyllä siulle sopivat värit. ^^ Miun pitäis kans värjätä hiukset taas, kun alkaa juurikasvu kolkuttelemaan, tämä postaus toimikin hyvänä muistutuksena! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) ittekki tykkäilen kovin! :) oli ilo olla muistuttajana! :D juurikasvu on kyllä sellanen ongelma mikä näkyy, ainakin itselläni kun on niin voimakas maantien harmaa/ruskea luonnostaan niin ei tartte paljoa tulla kun tekee jo hiuksista paljo sotkusemman näköset! Onneksi noilla color maskeilla pystyy vähän häivyttämään sitä rajaa ja pidentämään sitä värjäysväliä :)

   Poista
 5. Oi, tämä onkin mielenkiintoinen ja hauska yhdistelmä. Sopii sinulle loistavasti! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinullekkin suloisuus! ^_^ ittekkin oon taas hirmu tyytyväinen muutokseen! :)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)