perjantai 13. maaliskuuta 2015

Vauvakutsut

Vajaa viikko sitten olin vieraana elämäni ensimmäisillä vauvakutsuilla. Jännitin tilannetta hirmuisesti, koska tiesin sinne tulevan hirmuisesti ihmisiä joita en entuudestaan tuntenut. Kutsut järjestettiin tulevalle äidille täysin yllätyksenä kaverini vanhempien luona. Ystäväni oli huijattu tulemaan paikalle verukkeella että hän lähtee vanhempiensa mukaan katsomaan kun muut keilaavat ja sen jälkeen syömään yms. Päivänsankari saapui paikalle ja oli ihmetellyt miksi vanhempien piha oli täynnä autoja. Hänen pikkusiskonsa tuli häntä ulos vastaan ja ojensi hälle kutsun vauvakutsuista. Itkuhan siinä pääsi kun hän tajusi mistä on kyse! :D Oli ihanaa olla mukana noinkin ihanassa yllätyksessä.

Koska en koskaan aiemmin ole ollut yksilläkään vauvakutsuilla oli hieman epäselvää mitä sinne ostaisin viemisiä. Niinpä päätin toteuttaa jotain pientä herttaista, mutta kuitenkin itselleni tyypillistä, lahjan joka muistuttaisi myös antajastaan! :) Ostin tulevalle pienokaiselle tuollaisen suloisen lohikäärme pehmolelun ja jotta lahja olisi yhtenäinen, löysin pehmoleluun sopivat sukat! :D Äidille puolestaan ostin pienen hemmottelupaketin omiin rentoutumishetkiin.

Tarjottavatkin olivat todella moninaiset. Nam. Juhlissa oli muistelua tulevan äidin omasta lapsuudesta, arvioitiin paperille kumpihan sieltä mahtaa tulla, tyttö vai poika, lapulle piti arvuutella myös syntymä päivä, kellonaika, pituus, paino ja tuleva lapsen nimi. Myöhemmin meille sitten selviäisi kuka arvaisi lähimmäksi. Lisäksi jokainen paikalla olija kirjoitti tulevalle äidille lappuun mitä lupaa tehdä pienokaisen ja äidin hyväksi tulevan vuoden aikana. Lisäksi iltapäivä sisälsi rentoa jutustelua hyvässä saurassa ja langan pätkällä jokainen arvioitti kuinka iso äidin mahanympärys tällähetkellä olisi. Eräs yhteinen ystävämme arvasi kaikista lähimmäksi, hällä tosin oli etuna se että on suurinpiirtein samaa kokoluokkaa ja on itsekkin raskaana! :D

Pahoittelut surkeista kännykkä kuvista, unohdin kamerani kotiin. Tulevan äidin sisko oli koonnut vaippakakun ja arvatkaas montako vaippaa tuohon kakkuun meni. Jos en ihan väärin muista niin 142 vaippaa on uponnut tuohon!! 142!!!! Mieletön määrä ja ei koskaan uskoisi että nuin paljon. Siinä on ainakin ens hätään vaippoja! ;)


Ystäväni tuntui nauttivan yllätys kutsuista ja se oli pääasia se. Oli mielenkiintoista kokea elämässä tälläinenkin uusi tilanne, vaikka toisinaan tunsinkin itseni hieman ulkopuoliseksi, kun suurimmalla osalla vieraista oli jo lapsia entuudestaan.

Sellaisia kuulumisia tänne. Olin tällä viikolla kahtena päivänä sijaistamassa eräässä päiväkodissa jossa on myös pikkusiskoni (melkein 5wee). Hänen ilmeensä oli melkoisen muikea kun näki että tulen sinne keittiölle töihin. Ekana päivänä lapset olivat epäilleet että osaanko keittää edes puuroa koska olen sijainen, no siinä mielessä osuivat aivan oikeaan, keitin sitä aivan liikaa! xD No onneksi siskoni jaksoi pitää puoliani muille ja kehui moneen kertaan kuinka tekemäni ruoka on niin hyvää, vaikken minä sitä ollut tehnyt kun ruoka tulee isosta jakelukeittiöstä. Toisena päivänä oli hieman levotonta koska siskoni tykkäsi seurata puuhiani keittiön reunalta vaikka koitin kehoittaa häntä menemään leikkimään muiden lasten kanssa. Lasten tultua pihalta takaisin sisälle oli siskoni kysynyt hoitajalta että missä olen, hoitaja oli leikillään sanonut tälle että lähdin kotiin. Tähän siskoni oli paniikissa huudahtanut että "eikö sisko tykännytkään olla täällä", tähän oli hoitaja naurahtanut että tuollahan se keittiössä on! :D Että sellainen viikko täällä on ollut! :) Hyvää Viikonloppua sinne kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Awww, niin ihana tuo sinun viemäsi lahjus.. ♥

    VastaaPoista
  2. Arvaa tekikö mieli ostaa itellekkin tommone lohikäärme hyllyn päälle koristeeksi :'D

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)