maanantai 6. huhtikuuta 2015

Potteria joka lähtöön

Pääsiäis vapaat alkavat olemaan jo ohitte ja paluu arkeen kolkuttelee jo ovella. Oli äärimmäisen piristävää olla neljä päivää vapailla yhdessä mieheni kanssa ja saimmekin hirmuisesti aikaiseksi näinä vapaina. No mitäs me ollaan sitten puuhailtu?


Ollaan rempattu. Minä aloin hiomaan keittiömme seiniä värin vaihdosta varten. Päätimme samalla purkaa keittiön nurkassa olevan kuiva-aine kaapin joka on yhteydessä eteisen Harry Potter komeroon. Purettuamme väliseinän kaapin ja Harry Potterin väliltä ja muurattuamme seinän umpeen keittiön puolelta, tuli lisää tilaa portaiden aluskaappiin. Tätä ruokakomeroa kun en koskaan ole käyttänyt koska se sijaitsee jääkaapin takana. 


Sitten vain maalitela käteen ja tadaa! Nyt meillä on uusi keittiö! ^_^ 

Ja muistutuksena millainen vanha oli, niin länttäsen kuvan keittiöstä jollainen se oli kun tänne muutimme:


Olen itse todella tyytyväinen lopputulokseen. Miten paljon voikaan yksi seinien maalaaminen piristää arkea roimasti. Ennen ei huvittanut keittiössä tehdä mitään, kävellä vain nopeasti jääkaapille ja pois! :D Lämmittää puuhellaa ja viettää kaikki aika jossain muualla kuin keittiössä. Nyt teki heti mieli leipoa jotain ja olla kuin mikäkin kodin hengetär. Luulen tosin että tuo tunne on ohimenevä ilmiö mutta kuitenkin! :D Kaappien ovet ovat vielä kysymysmerkillä.. Ostin niitä varten jo maalin, mutta nyt uusien seinien kanssa niitä katseltuani, olen alkanut pohtimaan, että tarvitsevatko keittiön kaapit uutta ilmettä? Tuleeko keittiöstä liian tumma jos maalaan kaappien ovet? Vai toisiko se viimeisen silauksen meidän tyylistä tähän huoneeseen? Täytyy maalata joku koe lankku ja vertailla väriä seinien kanssa ja pohtia miltä kokonaisuus näyttäisi! :) Pieni läntti minulla jäi vielä maalaamatta, tuo jääkaapin takana oleva vanhan komeron kohta. Kitti ottikin enempi aikaa kuivuakseen joten en sitä ehtinyt maalaamaan, mutta siihen nyt ei kauaa mene, joten täytyy se ottaa asiakseen vaikka ensi viikonloppuna.

Eilen meillä kävi mieheni puolelta sukulaisia kyläilemässä. Oli oikein mukavaa nähdä heitä pitkästä aikaa ja kuulla kuulumisia. Saimme myös oppia kuinka saada tabletille pleikka ykkösen pelejä ja pelata sillä! :D edellinen ilta kuluikin pelatessa tabletilla pleikka ykkösen peliä Diablo ykköstä. Oli muuten yllättävän haastavaa ja kuolinkin omalla hahmollani ainakin kolme kertaa illan aikana. =D


Löysin viikko sitten kirpputorilta Pleikka ykköselle Harry Potter ja salaisuuksien kammio- pelin. Tuosta pelistä meillä onkin riittänyt hupia moneksi päiväksi kuunnellessa loistavia Suomi dubbauksia! :´D Harrykin lausutaan suomalaisittain Harri! :`D

Mukavaa alkavaa viikkoa teille sinne ruudun toiselle puolelle! <3

10 kommenttia:

 1. Oi teillä on tommonen ihana vanha puuhella! <3 Kivalta näyttää keittiö! :) Mulla oli joskus tietokoneella vanhoja nintendo-pelejä, saispa ne hankittua takas :D Mulle selvis vasta nyt että Mariossakin voi tallentaa..ois kiva kokeilla pelata nyt ku osaa tallentaa eikä menis hermot koko ajan pelaamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on! :) on kyllä korvaamaton elementti meidän keittiössä! :) samalla kun tuo lisälämpöä pirttiin voi siinä laittaa ruokaa tulille ja säästää sähköä! ^_^ uusi tarvitsisi joskus hommata, tuo kun alkaa olemaan jo melkoisen vanha. Vesisäiliö osio muistaakseni vuotaa ja uuni osuutta ei olla saatu toimimaan kunnolla, lisäksi kansilevy on ruvennut hieman halkeilemaan. On siellä miljoonien hankinta listojen joukossa tuokin!:D lottovoitto missä olet?
   Oon myös kuullut tuosta super marion tallennuksesta, muistaa kun pienenä pelasi jotain peliä missä ei ollut tallennus ominaisuutta joutu jättämään konsolin aina yöksi päälle! Ja voi sitä huudon määrää kun olikin kone mennyt yön aikana tilttiin! >:( :'D

   Poista
 2. Ooo! :O Näyttää tosi hyvälle, kauniille ja sinunlaisellesi. ^-^ Itsellä on nyt varmaan useamman kuukauden ollut hirmuinen vimma päästä laittamaan asuntoa ja hankkia oma kämppä, mutta kai tässä kannattaa odotella vielä siihen valmistumiseen... Olen sitten pienillä hankinnoilla koittanut tätä loukkua piristää, esimerkiksi olohuoneeseen hankittiin kivempi matto (ja helpommin koirankarvoista imuroitava :D).

  Ja tuo Harry Potter-peli on meilläkin aiheuttanut hulvattomia räkätyskohtauksia juuri dubbaukseellaan. Vaikka kyllä ne hahmojen ilmeetkin aika mainioita ovat, kuten Ginnyn viistokujalla, kun tämä kiittää Harrya tavaroidensa etsimisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ^_^ Tiedän niin tuon tunteen, itsekkin kun asuimme vuokralla, teki mieli maalata tai tapiseerata seiniä, mutta ei todellakaan halunnut laittaa itteensä likoon jonkun vuokra kämpän takia, tosin kaikkiin vuokrakämppiin ei edes saa tehdä mitään isoja muutoksia. Nyt kun on tämä oma pirtti on ihan mukavaa toisinaan piristää arkea tekemällä jotain pieniä muutoksia, eikä tartte kysyä kuin oman miehen mielipidettä asiasta, tosin hän luottaa minuun niin paljon näissä remppa jutuissa ettei edes halua pähkäillä sisustusta isommin. Tosin on häneltä muutaman kerran tullut oikein hyviä sisustus ideoita mitä itse en ole osannut ajatellakkaan! :)
   Onneksi uutta ilmettä saa asuntoon pienemmilläkin muutoksilla, kuten uudella matolla tai uusilla verhoilla! :)

   Ilmeet ovat kyllä myös loistavia tuossa pelissä! :D Harmittaa vain kovin kun meillä on tuossa pleikka kakkosessa joku pleikka kakkosen erikois muistikortti niin pleikka ykkösen pelit eivät tallennu sille ollenkaan! :( Täytyy koittaa joskus katsastaa iskän luona josko siellä olisi meidän vanha ykkösen konsoli vielä tallella ja saisi siitä tuon vanhan muistikortin niin voisi tallentaakkin tuon pelin joskus! :D Ei ihan viitti jättää useiksi päiviksi pleikkaria päälle vain sen takia kun muuten joutuu aloittamaan alusta! :D

   Poista
 3. Ihanalta näyttää ja puuhella on niin ihanan vanhanaikainen! <3 Meiltä löytyy myös puuhella, mut se on leivinuunin yhteydessä. Jospa uusi keittiön ilme antaisi pidemmäksikin aikaa puhtia leipomiseen ja kokkaamiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! :) Tykkään hirmuisesti tuosta puuhellasta, vaikka onkin jo vanha, päälilevy hieman halkeillut ja maali rapistuu ympäriltä! :D Mutta tuo niin ihanan lämmön pirttiin kun siinä on valkeeta ja mikä parasta, siinä valmistuu ruuat alta aika yksikön ja vielä ilman sähköä! ^_^ Joskus haaveiltu ja katteltu tilalle sellasta uutta punaista vastaavaa hellaa mutta kun nämä tunnetusti eivät ole mitään satasen tai kahden ostoksia vaan puhutaan jo monista tonneista, niin onpi jäänyt haave asteelle!:( Mut ehkä joskus jos saa vaki paikan ja saa raha-asiat kuntoon, on varaa sitten säästää sen verran reilummin että saisi joskus uusittua tuon! :) Takka olisi myös ihana...! <3 Haaveita haaveita haaveita.. lottovoittooooooo?????

   Poista
 4. Vastaukset
  1. eikö! :) Itse tykästyin hirmuisesti ja tuli keittiöstä ihanan tunnelmallinen! ^_^ ehkä tästä pirtistä saadaan pienin pienin askelin meidän näköinen! ^_^ <3

   Poista
 5. Moikka! :) Mun blogissa on sulle haaste! :)
  http://caddyblogstoo.blogspot.fi/2015/04/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Kiitoksia paljon, täytyypi käydä kurkistamassa! ^_^

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)