sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

serkumpi sen herkumpi?

Monesti näkee amerikkalaisissa ja muidenkin maalaisissa elokuvissa näitä pätkiä kun oot jonkun tyypin kanssa yhdessä ja sitten rupeekin se oma kumppani kyllästyttään ja se vaihdetaan sen veljeen/siskoon.. näitä tapauksia oon kuullut paljon ihan tosi elämässäkin.. monesti tulen miettineeksi näitä juttuja kuunnellessa/leffoja katsellessa, mikä saa ihmiset hyppäämään sukulaisesta toiseen... mitä serkumpi sen herkumpi.. niinkö?? Aletaanko oleen sen toisen ihmisen kanssa vain ja ainoastaan jotta saadaan tutustua sen veljeen/siskoon? Vai eikö yksinkertaisesti sille rakkaudelle voi mitään?

Olen monesti ihmetellyt ihmisten mustasukkaisuutta oman kumppanin sukulaisia kohtaan ja jopa omia sukulaisia kohtaan! Huomannut että jos oma kumppani on esimerkiksi tapaamassa siskoansa, alkaa hirmuinen viestittely että missä nyt ollaan ja mitä nyt tehdään ja joko lähdet kotiin päin? Mitä näissäkin tilanteissa voi tapahtua? Tämä kumppanin paha sisko houkuttelee pettämään tai muuta vastaavaa? Vai onko kyseessä vain niin vahva omistushaluisuus ettei halua kumppaninsa olevan tekemisissä edes omien sukulaistensa kanssa?  Toisekseen minua kummastuttaa kovin tuo vaihto toiseen veljeen/siskoon. Miten niin pystyy joku tekemään ja mikä siinä veljessä/siskossa kiehtoo niin paljon että pitää kumppani jättää sen vuoksi ja saada monet perhedraamat aikaiseksi?

Miehelläni on kaksi sisarusta, pikkusisko ja pikkuveli. Tähän legendaariseen leffa draamaan verrattavissa minullahan olisi oiva tilaisuus ihastua mieheni veljeen jos näin kokisin tarpeelliseksi. Mutta kun EN koe. Minulle mieheni sisarukset ovat kuin omia bonus sisaruksia. Koen heihin samanlaista sukulaisuuden tunnetta kuin omaan veljeeni ja siskooni. En koe mitään tarvetta flirttailla tai yleensäkkään ajatella heistä minään kumppani ehdokkaina yms. Ajatuskin tuntuu niin väärältä. En sitten tiedä vaikuttaako omiin näkemyksiini se kun olen tuntenut mieheni sisarukset heidän ollessa niin nuoria/pieniä kun aloimme mieheni kanssa olemaan yhdessä, minulle on muodostunu heistä tunne kuin olisivat omia sisaruksia, vai onko tämä juttu vain taas näitä jota ei voi ymmärtää sellainen ihminen joka on uskollisuuteen, yhden ihmisen puolisoksi taipuvainen persoona? Maailmassa on paljon kummasteltavia asioita! :)

2 kommenttia:

  1. Puhuttiin muuten tästä samasta aiheesta koulussa juuri viime viikolla. :D Mutta onhan tuo käsittämätöntä ja omasta mielestä jopa ehkä hieman sairasta. Tai siis, sisarus? Serkku? Voi kauhia ja yök! Parhaan esimerkin tapauksesta jakoi eräs luokkalainen kertoessaan, miten tätä yritetään joskus baarissa siskonsa kanssa ollessaan iskeä ajatuksella kolmenkimpasta - hän, sisko ja iskijä, siis miten sairas tämä maailma voikaan olla? Ja mikä siinä meitä kiehtoo, varsinkin noissa amerikkalaisissa leffoissa tuollainen vastaava asetelma tuntuu olevan joku miehen elämän suurin saavutus? -.-''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas hauska sattuma! :D Voi kamala mitä ehdotuksia luokkalaisesi on joutunut kokemaan! :O Eikö ihmisillä ole mitään käytöstapoja. Mikä siinä muuten tosiaan on että tuntuu olevan yleisin miesten fantasia tuo kolmen kimppa? Onko se joku muinais jäänne ajatusmaailmassa alfa uroksen roolista jossa itseään saadaan jaettua mahdollisimman usean naaraan kanssa? Kun harvemmin kuulee naisten suusta että ne haaveilisivat samoista ajatuksista! :D

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)