perjantai 6. toukokuuta 2016

Wish

Heipä hei vaan taasen pitkästä aikaa teille ihanille lukijoille <3

Aika on taasen vierähtänyt kuin siivillä. Pieni haltiapojumme on jo n.2 ja ½ kuukauden ikäinen ja vie todella paljon tämän mamman aikaa ja energiaa! Monesti on ollut mielessä blogin päivittely, mutta aina kun saan pojun nukkumaan ja pohdin blogin kirjoittamista, niin sitten katoaa inspiraatio, tai poika nukkuu max15 min päikkärit tai sitten tämä mamma on itse niin väsynyt että koittaa lepäillä myös tuon ajan kun poika suinkin suostuu nukkumaan. Nytkin hän tuolla vaunuissaan hieman ääntelehtii ja toivon todella, että hän malttaisi vielä hetken nukkua..

Koska imetän poikaani on sohvaamme muotoutunut jo melkoinen kraateri. Pahimpina päivinä en siitä nurkasta poistu kuin korkeintaan vessaan ja syömään. Niinpä kännykkä ja tabletti ovat olleet telkkarin ohella tämän mamman kovia viihdyttäjiä. Kännykkään tuli ladattua sovellus nimeltä Wish. Kulkee myös nimellä Mama. Siellä on myynnissä eri myyjien tuotteita todella edulliseen hintaan ympäri maailmaa. Niitä tuotteita selaillessa kuluu tunti jos toinenkin ja siihen selailuun jää hyvin helposti koukkuun. Muutamia tuotteita sieltä onkin tullut tilailtua ja ajattelin niitä tulla tässä hieman esittelemään. Pahoittelut mallin turpeasta olomuodosta, ehkä minä jossain vaiheessa saan itseni hieman kiinteytymään kun tässä pihalla tulee touhuttua ja vaunuiltua. Katsoa ei tarvitse jos sattuu silmiä särkemään =D

Ensimmäisenä on tälläinen takanyöritetty huppari. Edestä paita on ihan tavallinen musta, ilman mitään sen kummempia yksityiskohtia, mutta selästä löytyy hauska nyöritys yksityiskohta.
Tämän tuotteen ostin 11€:lla. Samanlainen paita oli myynnissä Emp:llä n.50€ hintaan. Ei paha diili mielestäni lainkaan.

Toisena paitana tulin tilanneeksi tälläisen pitsi hihaisen ja hupullisen hupparin. Edestä löytyy kaula-aukon kohdalta pieni nyöritys ja masun kohdalta löytyy kenguru tasku.
Hintaa tälle hupparille tuli 9€. Samanmoista hupparia on myyty Empillä 40€:llä


Tälläinen pitsi paita puolestaan saapui 9€:lla..

Muuttuneen kroppani ja raskaudesta tulleiden tiikerinraitojen takia en halua uiskennella kesällä liian paljastavissa bikineissä niin tulin tilanneeksi itselleni tälläisen asennetta omaavan uimapuvun 11€:lla.

Tämä kaunokainen saapui juuri tänään postista 1€:lla

Päivän postin mukana sattui olemaan myös tämä ihana nahkainen kynäkotelo, jonka ostin 4€ hintaan.

Muutamia tuotteita on vielä tulemati ja niihin palaan sitten kun saapuvat. Tarkkana tuolla vain saa olla noiden koko taulukoiden kanssa, Monet tuotteet kun tulevat Aasian maista, niin ovat mitoitukseltaan huomattavasti pienempää kokoa. Muutama paita lentää suoraan kirpparille kun eivät yksinkertaisesti mahtuneet päälle vaikka tilasin isointa kokoa mitä kokotaulukko antoi. Heillä kun  monesti koko xl saattaa vastata täällä olevaa M-kokoa. Lisäksi kun tuotteet tulevat parhaimmillaan toiselta puolelta maapalloa, kestää niiden tuleminen helposti yli kuukaudenkin. Että kiireellisellä aikataululla sieltä ei kannata ostella mitään. 

Ja nyt kun materialismin esittelyyn päästiin niin ajattelin läntätä tähän viellä muutama viikko sitten olleen peräkonttikirpputorin löydökset myös näytille:


Nämä ihanat kelttiläis henkiset korut ostin yhdeltä myyjältä. Hällä  oli näitä paljonkin mutta nämä kaksi tarttuivat matkaani, kun en osannut päättää kumman näistä olisin mieluummin ottanut =D

Sellaisia löydöksiä. Onko muita jotka ovat tuohon kyseiseen kännykkäsovellukseen hullaantuneet? :)
Ihanan aurinkoisia kevät päiviä sinne kaikille <3

2 kommenttia:

 1. Hehee, sain itse juuri tuon saman pitsihuppu-hupparin Metallikirppikseltä :D Ihania juttuloita! Tarviikin tutustua tuohon Wishiin ^^

  Mukavaa kuulla että vauva-arki sujuu <3 Vaikka varmasti vähän väsyttääkin xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeiii ^_^ Ootan vain kovasti että voin kyseistä hupparia käyttää, nykyisin kun joutuu kovin tarkkaan miettimään mitä pukee päällensä, jotta on sitten helppo imettää poikaa ilman että täytyy riisua koko vaatekerrastoa tai huomiotaherättävästi vetästä paidat korviin! :D Mut ehkä sillekkin vielä tulee aikansa jahka poika rupee joskus tulevaisuudessa vierottautua rintaruokinnasta :)

   Tutustu ihmeessä, vai pitäiskö sanoa että älä tutustu xD Liian helposti tulee painettua tilaa nappia xD

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)