keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Hus pois hiljaisuus

Hiljaisuutta on jälleen pitänyt tovin.. Jotenkin olen ollut ihan hukassa kaiken tämän ajankäytön suhteen. Monesti on ollut paljonkin ideoita erinäisistä postauksista, mutta heti kun saan koneen eteeni ja alan kirjoittamaan, tulee jotain esteitä. Ihme kun kaikki lukijat eivät ole tyystin kaikonneet :D


Kuvaus intokin on ollut nyt vähän jäähyllä. On ollut melkoisen työteliästä totutella tähän uuteen ulkomuotoon, kun näin synnytyksen jälkeen en olekkaan enää niissä mitoissa mitä ennen olin. Kilollisesti en juurikaan ole kaukana niistä mitä olin ennen raskautumista, mutta muut kropalliset muutokset ovat olleet pitkän sulattelun takana ja tuntuu etten onnistu saamaan omaa silmää tyydyttäviä kuvia aikaiseksi sitten millään.. Itsekriittisyys kunniaan :D


Mitäs tänne kuuluu? Poika kasvaa hurjaa vauhtia, 7kk tuli eilen täyteen. Ollaan aloitettu tuossa n.kk sitten vauvauinti, josta on tullut todella mukava harrastus. Näkee muitakin vanhempia, muita lapsia ja nimenomaan mikä tärkeintä, pääsee vähän irti näistä kotokuvioista. Työkuviot ovat vähän mietityttänyt ja hakemuksiakin olen muutamiin paikkoihin laittanut, mutta mihinkään en ole kuitenkaan päässyt :( Tietysti en elämäntilanteeni vuoksi olekkaan se kärki ehdokas noissa työnhakujutuissa. Moni kun tänä päivänäkin kuvittelee, että äiti on sitten se joka aina jää kotiin kipeän lapsen kanssa, ihan niinkuin sitä isää ei olisikaan, tai toinen oletus mikä tuntuu olevan on, että aion tässä hetipiakoin jäädä uudelle mammalomalle. Sinällänsä hirveesti turhauttaa kun monesti näkee et sit noissa työpaikoissa on mieluummin niitä kännyköitä näplääviä ja työtä karttavia henkilöitä. Kunnon tunnollinen ahkera työntekijä ei kelpaa sitten näiden äitiyteen liittyvien syiden takia ollenkaan. Vai enkö vain osaa tehdä tarpeeksi myyvää hakemusta. Sekin tuntuu olevan melkoista tähtitiedettä. Pitäisi osata kirjoittaa mahdollisimman itteään kehuvasti, mielellään jopa yliampuvasti ja liioitellusti. Kun kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi siitä millainen on ja mitä kokemusta on työstä, niin ei kelpaa... Huoh...


Jotain pientä muutosta olen tässä koittanut itseeni hakea. Kuten kuvista huomaa niin tukka läks! Oli jotenkin hirmu vapauttava olo. Tykkäsin hirmuisesti pitkistäkin hiuksista, mutta kun ne eniten tuntuivat olevan kiinni, niin mieleeni pälkähti ajatus niistä luopumisesta. Eräänä päivänä sitten varasin parturiin ajan ja kampaajalle sanoin että nyt tulee isoa muutosta. Enkä ole päivääkään katunut.


Toinen muutos mitä olen nyt opetellut elämääni ottamaan on huulipunan käyttö! :D Sitä olen monesti vierastanut ja sen sijaan olen enempi koittanut tehdä tummempaa silmämeikkiä. Nyt jos koittaisi pidättäytyä kevyemmässä silmämeikissä ja korostaa mieluummin huulia :) Tulee ehkä himpun verran raikkaampi ilme ainakin omaan silmään :) Älkää tosin kiinnittäkö huomiota näihin polvissa asti roikkuviin silmäpusseihin :D
Sellaiset pikakuulumiset tänne.. mitään erikoista en osaa nyt kertoilla kun arkeni on pääsääntöisesti kotona pojan kanssa huseeraamista, mutta josko tämä kipinä saataisiin taas kirvoitettua esiin, niin alkaisi niitä postaus ideoitakin pulppuamaan! ;) Oikeastaan voisinkin tähän loppuun heittää ilmoille sellaisen tehtävän teille lukijoille:

Lähettäkää postausideoita, mistä haluatte kuulla/ onko jotain kysymystä mielessä tai mistä haluatte minun kirjoittavan? 
Jos vain saan teiltä jotain kysymystä/ideaa niin voisin niistä aina toisinaan kirjoitella postauksia kun ei elämässä muuten mitään maata mullistavaa ole tapahtunut :)

Mitä teille kuuluu? Ihanan syksyisiä päiviä teille sinne ruudun toiselle puolelle <3

9 kommenttia:

 1. Vau mikä tukka! Tulee heti aikuisemman näköinen lyhyellä kampauksella.
  Tosi kiva kuulla sustakin taas välillä. :) Toivottavasti keksit jotain postattavaa. Itsehän en voi auttaa kun painin ihan saman ongelman kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Eni ♡ joo monestihan lyhyt vanhentaa, tiä sit onko hyvä asia tällee kohta 28 täyttävänä enää näyttää vanhemmalta :'D tulee ikäriisi xD on ainaki helppo hoitosempi, ei kulu enää miljoonaa purkkia väriainetta :D
   Ikävä kuulla et painit samojen kirjustus ongelmien kanssa :(

   Poista
 2. Ihanat nuo uudet hiukset! Niistä olisi ainakin kiva kuulla enemmänkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elisabet ♡
   Täytyypi tuumailla jonkin hiuspostauksen tekemistä ^_^

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Musta ois kiva kuulla sun mamma-arjesta ja esim asukuvat on aina kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon MoonLily ♡ täytyypi koittaa kirjustaa vaikka tälle puolellekkin jotain mamma-arkeen liittyvää vaikka oonkin koittanut sen aiheen pitää erillään tästä blogista kun kerta se oma mamma blogi on sitten tuolla rinnalla josta voi käydä kurkkimassa :) täytyy koittaa jotain kehitellä ja ottaa niskasta kiinni,et saisi otettua asukuvia enempi :)

   Poista
 4. Näytät upealle! Turhaan ylikritisoit itseäsi <3

  Työnhakeminen on nykyään lähes pelkkää itsensä myymistä. Ihan naurettavaa, kuinka vaikeaksi se on tehty! Työnantajat tuntuvan hakevan jotain yli-ihmistä... Täytyisi olla nuori, korkeasti koulutettu, monipuolista työkokemusta, tyytyä minimipalkkoihin, joustava (eli suostua kaikkeen omasta itsestä välittämättä), kunnianhimoinen (muttei liikoja stressaava), perheetön, aina terve ja mitä näitä nyt on... Huoh.

  Toivon kuitenkin paljon tsemppiä työnhakuun! Kyllä sä vielä arvoisesi työpaikan löydät! Oon ihan varma siitä :)

  Postausideoita: my day, hiustyylit menneestä tähän päivään, Q&A, kuvapostaus vaikkapa syksystä, kirja-arvostelu (esim. Stephen Kingin kirjoista) tms.?

  https://kuvatarina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon taas ihastuttavasta kommentista kaunoinen <3
   Juu ihan totta, nyky vaatimukset alkavat olemaan jo niin korkeita, että on sulaa tähtitiedettä tehdä oikeasti hyvä hakemus joka työllistää!
   Kiitos paljon kaunoinen postaus ideoista, laitan ne muistiin mieleni sopukoihin, niin on mistä kirjoittaa teen sitten minkä ratkaisun hyvänsä blogini suhteen :)
   ihanaa loppusyksyä sinulle <3

   Poista
 5. WOW, mikä kaunotar siellä käyskentelee! Äitiys todella pukee sinua. <3 Hiukset tuo sun kauniit silmät esiin. Anteeksi muuten, kun en ole saanut aikaiseksi lukea blogiasi yhtä ahkerasti kuin ennen. Välillä sitten yritän parantaa tapani ja keskittyä kunnolla blogien seuraamiseen.. Ikävä on ollut! Postausideoita en muuten osaa antaa, mutta sinun mielipidetekstisi ovat aina tosi hyviä. :)

  (≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)