maanantai 7. marraskuuta 2011

Halloween viikonloppu

Oon vähän ollut huono kirjottamaan viime aikoina, ollut niin paljon kaikkee järjestelemistä ja hoitamista, joten aikaa ei hirveesti ole ollut kirjoitella. Pahoittelen. Ja ensimmäiselle lukijalle tervetuloa!!!

Monessa paikkaa vietettiin Halloweeniä viime viikonloppuna. Meidänkin piti, mutta juhlat jäivät varsin lyhyeen, johtuen osin siitä, että olisimme viettäneet kahdestaan mieheni kanssa ja toinen syy oli vähät yöunet pe-la välisenä yönä, johtuen kiireestä järjestellä samalla omia syntymäpäiviäni, jotka ovat juurikin tänään 7.11. ja täytin hurjat 23 vuotta..se hirvittää kun tuntuu että aika menee pelottavan nopeasti. ja parempaan suuntaan ei olla ainakaan menossa!!!
Huomaatteko: Toisilla se ikääntyminen vaikuttaa jo melko nopeasti, ei taida ryppyvoiteista olla enää apua!!!!

Sukulaiset poikkesivat kahveella lauantaina ja sunnuntaina. Tunnetusti kun asuntomme oli hieman huonossa kunnossa siisteyden puolesta, eivätkä viimetippaan jättäneet leipomiset paljo stressi tasoa helpottanut. Tällä kertaa päätin leipoa yhden ison kakun, kun aikaisemmin olen leiponut kaksi pienempää kakkua vieraiden tullessa yleensä kahtena päivänä! Aiheeksi kakkuuni ylläri ylläri, laitoin tällä kertaa kovasti rakastamani kirsikan puun!<3<3<3:Lauantaina meillä kävi anoppini, mieheni pikkusisko, mieheni veli ja hänen tyttöystävänsä, oma veljeni oman tyttöystävänsä kanssa, sekä äitini oman puolisonsa ja ihanan vajaa 1½ vuotiaan pikkusiskoni kanssa. Lahjaksi tuli rahaa, jolla osteettiinkin kauan haaveilemamme soodastream laite. Aivan mielettömän ihana muumi piknik laukku, jossa oli sisällä keräämääni Englanti astia sarjaan kuuluvaa teemukia 4kpl ja mikä piknikillä tärkeintä vielä, servetit ja tupla patukka!:D Lisäksi sain taas uuden posliinisen teepannun kokoelmiini!^^ aawww...
siinä ihanan pirteä muumi laukku!!

ja uusi ihana teepannu kokelmaan!<3<3
Sunnuntaina meillä poikkesi iskä oman puolisonsa kanssa, sekä mummu ja vaari. Heiltä lahjaksi tuli rahaa, jotka päätimme mieheni kanssa sijoittaa kauan suunnitelmissa olleeseen läppäriin! Moneen kertaan kun on hermonsa saanu menettää pahamaineiselle koneen rohjolle, joka vie tilaa talosta enemmän kuin laki sallii. Ollaan alusta asti oltu mieheni kanssa samalla linjalla, että kummankin rahat on tavallaan yhteistä taloutta. tottakai meidänki suhteen alussa oli niin että oli omat rahat, kun ei vielä niin vakituiseen oltu jatkuvasti yhdessä, mutta aika pian asiat on luisunu siihe malliin, että siltä tilitä maksetaan ostokset jolla on rahaa!:D Lahjarahatkin menevät aina yhteisiin tarkoituksiin!:) Varsinkin kun mekin ollaan asuttu melkein alusta asti yhdessä koko ajan, Muutaman vuoden olen asustanut mieheni kotona melkein jatkuvasti ja yhteisessä kodissa olemme asuneet kolme ja puoli vuotta, josta taas vajaa puoli vuotta ihan iki omassa omistus asunnossa. Ei olisi ollut mitään järkeä eritellä, että mun rahat ja sun rahat. Hulluksihan siinä olisi tullut välillä pienien tulojen takia ja samalla periaatteellahan olisi melkein voinut vetää viivan jääkaappiinkin et kumman ostamat eväät on missäkin hyllyllä! Minulla on useita kavereita, joiden kotona lasketaan molempien menot hyvinkin tarkkaan, ja eräs entinen kaveri sanoi, että on jopa omalle miehellensä velkaa...Musta se on aivan hullua, jos kerta samassa taloudessa asuu niin mun mielestä se talous hoidetaan molempien tileiltä joustavasti aina tilanteen sallimalla tavalla! Tietysti, jos toinen osapuoli suhteesta tuhlaisi kaikki yhteiset rahat koko ajan kaikkeen mahdolliseen turhaan, on ehkä hyvä pitä tilit omina. Jokainen taaplaa tyylillään!!!

Aihe lipsuu taas helposti raiteiltaan, kun alkaa mielikuvitus vilistä hurjaa tahtia! Ehkä nämä kirjoituksen mielikuvitus padot jossain vaiheessa murtuu ja tämä alkaa sujua luonnostaan. Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat paljon kirjoittaa ja ovat hyviä kertomaan omista ajatuksistaan ja omista tapahtumistaan välillä, jopa oikein räväkkäänkin tyyliin.
Elikkä kuten tämänhetkisestä postauksestani voi päätellä, oma halloweenini meni aika hiljaisissa merkeissä!:( Sain minä sen verran kuitenkin halloween tunnelmaa aikaiseksi, että kaiversin pienen kurpitsa lyhdyn ensimmäistä kertaa elämässäni!:D
Ehkäpä tähän on hyvä päättää ja jatkaa sitten kun taas inspiraatio iskee! Ja te jotka luette blogiani niin kommentoikaa rohkeasti ja jos mieleen tulee, niin ehdotella saa sopivia aiheita! Työttömän elämä kun ei ole mitään maailman hohdokkainta ja tapahtumarikkainta elämää!!

2 kommenttia:

  1. Hehe, kiitos, etköhän siä kohtapuolin rupea saamaan enemmänkin lukijoita :) Tuo kakku näyttää aivan mahtavalta!

    VastaaPoista
  2. oi kiitos!:) ja toivottavasti muutkin innostuvat teksteistäni, vaikka sitä lähinnä omaks iloks ja oman mielenrauhan takia kirjoitteleekin, on se kuitenkin mukava kuulla muidenkin kommentteja ja näkemyksiä moniin asioihin!:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)