tiistai 15. marraskuuta 2011

Kakkurumbaa ja vauvauutisia...

Viikkoon on mahtunut taas monen moista tapahtumaa... Omaksi harmikseni keuhkoputkentulehdus ja muut flunssan ihanat oireet tuntuvat pesiytyvän taas kroppaani oikeen ryminällä. Mutta eiköhän tästä selvitä levolla ja juomalla 20 kuppia kuumaa päivän aikana. Lääkäriin kun ei voi mennä lääkärikammon vuoksi.

Viime viikon torstaina 10.11 tapahtui jotain aivan mielettömän ihanaa, jota oltiin jo kauan odoteltu. Rakas pikkuveljeni ja hänen kihlattunsa saivat perheeseensä ihanan tyttövauvan. Elikkä minusta sitten tuli täti. Ja huvittavaa on, että 1.5 vuotiaasta pikkusiskostani tuli myös siinä iässä täti!=D Kuviakin on pikkuisesta, mutta en halua rikkoa heidän yksityisyyttään jakamalla pienen prinsessan kuvia täällä sivuillani, joten tyydyn kertomaan ainoastaan kuinka valloittavan suloinen pakkaus meidän rinsessa sitten on!=) Tumma tukkainen peikkotyttö, jolla painoa oli alle 3kg ja pituutta 49 cm. jos oikein muistin!=D Muistiini kun ei hirveästi ole luottamista. Olihan se aluksi aika hurjaa ajatella, että 3 vuotta nuorempi veljeni päräyttää lapsia maailmaan noin nuorena, kun itse olen jo seurustellut oman mieheni kanssa 6 vuotta ja meiltä ollaan jo moneen kertaan kyselty, että koskas meidän taloon alkaa ilmestyä pienten jalkojen tepsutusta. Vaikka ite aina olenkin halunnut lapsia jo nuorena, ettei ikää olisi ihan hirveesti, kun lapset muuttavat pois kotoa, niin järjellä ajateltuna asioita lapsi tulee sit kun on tullakseen ja oma elämä on siinä mallilla, että pystyy lapselle antamaan hyvän ja turvallisen tulevaisuuden. Eikä meillä olisi vielä ollut edes aikaa ja henkistä jaksamista, mitä lapsi tarvitsee. Ja onhan se elinikäinen prosessi nuo lapset. Ja nähtyäni veljeni ja hänen kihlattunsa lapsen kanssa, tiedän että he pärjäävät ja toivotan heille sydämeni pohjasta onnea. Ja voinhan pientä lasta onneksi käydä aina katsomassa, jos paha vauva kuume iskee!;) Ja tietysti muutenkin. Että suon siis hänelle mieluusti etuoikeuden kansoittaa tätä sukua ennen minua.=D

Viikonloppuna oli myös kakku rumbaa taas kerrakseen. Setäni ja hänen kihlattunsa olivat menossa ystäviensä kanssa, joka vuotisiin halloween pippaloihin. Myöhäinen ajankohta johtuu siitä, etteivät yleensä saa koko kaveriporukkaa kasaan aiheeseen sopivana oikeana ajankohtana. Mutta halloweeniähän voi juhlistaa vaikka ympäri vuoden, jos niin haluaa!;) Elikkä minun huolekseni tosiaan on joka vuosi annettu halloween kakun tai vastaavan herkun valmistaminen juhlaväelle. Tänä vuonna sain aiheeksi tehdä omalla tyylillä höystetyn pääkallo kakun. Nettiä selaillessani alkoi inspiraatio pääkallosta muotoutua ja loppu tulos olikin tälläinen:
Sisällä tavallinen kakkupohja, appelsiinimehulla kostutus ja täytteessä on mustaviinimarja kerma rahka täyte!
Edellisinä vuosina luomukset olivat taas tätä luokkaa:
 Seitti muffinssit, suklaa muffinsseja, joissa oli vaihtoehtoina kaksi täytettä, joko pätkis täyte tai minttusuklaa.
Ja tuo edellinen oli siis vuoden 2010 halloween pippaloista. Ja vielä olisi vuoden 2009 Halloween kakku joka näytti tältä:
Pahoittelen kuvien laatua! Osa kuvista on otettu tunnetusti laadukkailla kännykän kameroilla!=D
Kommenttia en tämänvuotisesta kakusta ole vielä kerinnyt saamaan, mutta luultavasti setäni olisi tullut jo lankoja pitkin, jos kakku aivan myrkkyä olisi ollut!=D Jätettyäni kakun setäni huomaan, lähdin samaisena päivänä puolet hiuksista päästä revittynä, (sedälläni on kotona alle vuoden vanha serkkutyttö) mieheni kanssa katsomaan veljeni vauvaa.

Sunnuntai päivä menikin kiertäen isänpäivä kierroksella hautausmaalta aina mummille ja vaarille asti. Kotona meitä odottikin tekemisen puutteesta levitetty roskapussi ja iloinen nelijalkainen hännänheiluttaja. Kaikeksi ihanuudeksi imuri otti lopputilin sopimuksesta. Isoimmat roskat kerättyäni päätin, että tuleehan se päivä vielä huomennakin, keitin kupillisen teetä ja päätin levittäytyä mieheni kanssa sohvan äärelle lepäämään loppu illaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)