torstai 12. tammikuuta 2012

shoppailua ja teema postausta

Oon tänään ollut yllättävän tehokkaalla tuulella. Aamulla menin koiran kanssa lenkille jo puoli 8 ja sen jälkeen hörppäsin kupin teetä ja aloitin taistelun tiskivuorta vastaan. Olen kerennyt jo tekemään pihalla lumitöitä, joka lienee melko turhaa, kun sitä alkoikin satamaan juuri lisää. Lisäksi olen ehtinyt jo pesemään koneellisen pyykkiä ja siivoamaan vaatekaappiani. Ja täytyy myöntää, että moista saavutusta ei minun kohdallani ole aikoihin nähty. Univaikeudet ovat olleet minunkin mieleni riesana jo hetken aikaa. Nukahtamisen kanssa ei ole mitään ongelmaa, päinvastoin nukahdan melkein heti kun pääni saavuttaa tyynyn pehmeän olemuksen. Yöt onkin sitten toinen juttu...Saatan herätä yhden yön aikaan kymmeniä kertoja ja niistä yleensä seuraa useiden minuutien, välillä jopa tunnin mittaisia pyörimisiä. Ja aamulla olen umpi väsynyt, mutta jostain hullunkurisesta syystä en silti saa enää unta. Lopputuloksena on erittäin apaattinen aikaansaamaton epämääräinen ihmistä muistuttava olento sohvan perimmäisessä nurkassa!=D

Uhmasin eilen myös kovaa lumimyräkkää ja lähdin ajelemaan Ideaparkkiin. Tarkoituksena oli mennä vaihtamaan kummitytölle ostamamme lahja johonkin toiseen, koska tyypilliseen tapaan niitä lahjoja tulikin kaksi melkein samanlaista kappaletta ja vanhempien toivomus oli että vaihtaisimme sen johonkin muuhun. Uusi lahja olikin tuplasti arvokkaampi.. Mutta onpahan kerralla sitten kunnollinen muisto pienelle tytölle. Teetin siihen kaiverruksen (sekään ei tietenkään voinut kuulua kaupanpäälle), johon tuli prinsessan nimi, syntymäpäivä ja aika, pituus ja paino. No ainahan siinä melkein käy niin, ettei tuollaisesta kauppakeskuksesta pääse ikinä pois tyhjin käsin, joten mukaani tarttui taas kirjakaupasta alennus kirja sekä minimanista löysin kauniita servettejä. Kauppakeskuksen vieressä on kirpputori, jossa päätin pitkästä aikaa pistäytyä. Sielläkin tein löytöjä!=D Eurolla löysin kynttilä koristeen, 50 sentillä ostin harmaan toppi-shortsi haalarin kesäksi, mustan sametti pintaisen minihameen 1 eurolla ja pikkusiskolleni Adalle löysin tumman vihreän hameen kesäksi.
Kuvista nyt sitten puuttuu se siskolleni ostama mekko kun en siitä ehtinyt nappaamaan kuvaa. Ai niin, ostinhan minä kirjakaupasta yhden toisenkin kirjan, josta en nyt jaksa enää nappasta kuvaa, mutta nykyisenä käsityö friikkinä ostin sellaisen kirjan missä on ohjeita virkattujen maskottien tekemiseen.
Että sellaista.. Siinä kait oli sitten minun kuulumiseni taas aika pitkälti tuossa.


************


Ajattelin tähän perään nyt tehdä tälläisen teema systeemin, mikä on seikkaillut yhden jos toisen muunkin blogi sivuilla. Minä kun tuppaan olemaan tälläinen matkija ja kiinnostun samoista asioista kuin muut niin oli minunkin ihan pakko tämä räiskästä tänne sivuille!=D Samoja aiheita olisin kuitenkin jossain vaiheessa käynyt läpi, joten tämä on ihan hauska tapa niitä toteuttaa!=) Tehtävän alkuperää en ole vielä selvittänyt, joten en myöskään tiedä kuuluisiko kysymysten olla aina samoja tai kuuluisiko niiden olla englanniksi vai suomeksi. Monilla sivuilla kun tämä tehtävä eroaa jonkin verran toisistaan, niin aiheiden, kielen kuin kaiken muunkin osalta, mutta periaate näytti kaikissa olevan sama. Otin siis "oman" mielikuvitukseni käyttöön luodessani tätä tehtävää oman näköisekseni. Ja aiheiden nimet kirjoitin englanniksi, koska ne vaan kuulostavat sillä kielellä paljon fiksummalta, kun taas vertaa jos ne olisi töksäytetty suomeksi. Ja pääsenpä loistamaan englannin taidoillani!=D Eli siis varautukaa. luvassa on suuria määriä kirjoitusvirheitä ja kieliopillisia virheitä, englannin taitoni tosiaan kun on aina ollut sitä 6 luokkaa!=D (toisin sanoen sanavarastoni englannista oli siis tässä)

30 DAYS

Day 01: Me, myself and I
Day 02: My parents
Day 03: My siblings
Day 04: My first love
Day 05: My hobbies
Day 06: My friends
Day 07: My favorite music
Day 08: My beliefs
Day 09: Definition of love
Day 10: What I wore today?
Day 11: What`s in my bag?
Day 12: Precious items
Day 13: What I ate today?
Day 14: Where I live?
Day 15: My childhood
Day 16: My dreams
Day 17: My favorite birthday
Day 18: My favorite memory
Day 19: My favorite foods/drinks
Day 20: My favorite place
Day 21: Something that makes me cry
Day 22: Something that makes my feel better
Day 23: My fears
Day 24: What I want to do before I die?
Day 25: If I could wish something
Day 26: Something that I miss
Day 27: Something I regret
Day 28: My morning routine
Day 29: What I collect?
Day 30: My style

Aloitankin samointein tällä ensimmäisellä aiheella. En luultavasti saa näitä aikaiseksi joka päivä kirjoittaa, mutta aina silloin tällöin pyrin muiden kuulumisien ohella näitä tänne rustailemaan. Tälläisistä tehtävistä saa mukavasti selville ihmisten elämästä ja niiden luonteesta.

Day 1: Me, myself and I

Aloittaisinko kliseisesti vai kliseisesti?=D Koko nimeni on siis Tiina Maria Koski. Koko nimen halusin tuoda julki, koska ei sen selvittämiseen vaadittaisi kuitenkaan kovinkaan kummoista salapoliisi työtä.. Ensimmäisen kerran silmäni avasin tässä maailmassa 07.11.88 klo.11.28. Synnyin todella pienenä keskosena, painoa minulla oli nippa nappa sokeri pakettia enemmän eli n.1800g mikäli oikein muistan. Mutta sitkeänä tyttösenä kasvoin siitä silti hurjaa vauhtia. 3 vuotiaaksi asti asustin vanhempieni kanssa Lielahdessa Tampereen kupeessa kunnes minulle syntyi ikävä pikkuveli, jonka kanssa jouduin jakamaan leluni ja sukulaisteni huomion (kamalaa) ja nykyisin omaan myös pikkusiskon, jonka kanssa ei enää tarvitse jakaa leluja johtuen n.22 vuoden ikäerosta!=D
Pian veljeni syntymän jälkeen jouduin siis toteamaan, ettei tuo vastakkaista sukupuolta edustava ihmisen alku, lähde tuosta kulumallakaan, vaikka kuinka koitin saada itku potku raivareita!=D Muutimme Viljakkalan seudulle maalle minun ollessani 3-4 vuoden ikäinen ja sillä on tullut asustettua siihen asti kunnes kotoa pois muutin. Välillä olen kylläkin ammattikoulu aikoina majaillut äitini asunnossa ja välillä taas Jarin äiten riesana. Tähän ikään mennessä olen myös kerinnyt lusmuilla rivitalossa ja kerrostalossa yhdessä Jarin ja Nipan (kani) kanssa. Tämänhetkinen asumismuotoni on omassa omakotitalossa, jonka ostimme Jarin kanssa tuossa viime kesänä ja syksyllä meidän perhe kasvoikin näillä sivuilla nähdyllä karvakasalla, Sara koiralla!


Tyyliltäni olen tällä hetkellä tälläinen sekasorto, havaittavissa lievää hippiyttä, goottityyliä, punk meinikiä ja kaikkea oikeastaan siltä väliltä... En osaa luokitella itseäni mihinkään kategoriaan, koska en koe olevani jonkun tietyn tyylin edustaja. Olen tälläinen monien tyylien sekakäyttäjä. Jos nyt jotenkin kuvailisi, niin pääkallot, lohikäärmeet ja Japani aiheiset jutut ovat aika vahvasti läsnä elämässäni!
Musiikkimakuni edustaa kans aika sekalaista sorttia, mutta siitä kerron tarkemmin siihen kuuluvassa postauksessa. 
Ammatiltani olen suurtalouskokki ja leipuri-kondiittori, josta jälkimmäistä ammattia teen mieluiten.
Mitähän mä vielä keksisin sellaista joka ei julki tule myöhemmissä postauksissa, vaikka kaippa nää samat aiheet täällä pyörii muutenkin aina välillä.
Työttömänä olen tällä hetkellä, mikä ei tietysti tälleen velallisena olisi hirveän suotavaa. Intohimoinani on kakkujen teko, leffojen keräily, piirtäminen, shoppailu ja kirpputorien kiertely. Lisäksi uusimpina tuttavuuksina elämääni on ilmaantunut valokuvaus ja tämä blogin kirjoittaminen.

Olen vuosien ajan kärsinyt melkoisen pahasta ujoudesta. Johtuen siis lapsuuteni traumoista, joista on käsitelty tässä blogissa jo jonkin verran. Ujous ilmenee minulla siinä muodossa, etten uskalla puhua kenellekkään uudelle ihmiselle, peläten hänen ensi reaktiotaan minusta, lisäksi jännitän tilanteita ihan mielettömästi. Puhelimella soitto on ollut itselleni niin suuri kynnys, kuin vain olla ja voi. Mutta onneksi olen päässyt ujoudestani jo melko hyvin eroon. Kiitos siitä tapahtuma rikkaan elämäni, jos minä en mene ongelmien luo, niin ongelmat tulevat taatusti minun luo!=D Lisäksi ongelmanani on hyvin olematon itsetunto. Välillä saatan harmistua jopa vitseiksi tarkoitetuista letkautuksista, lisäksi otan vastaan liian paljon paskaa niskaan, kun en uskalla juurikaan vastaan sanoa.
Mutta kun minuun tutustuu, olen todella iloinen persoona ja nautin ihmisten seurasta. tykkään välillä hassutella ja hullutella, lisäksi sisälläni asustaa pikku-tiina niminen persoona, joka pääsee aina silloin tällöin valloileen.
hullu se on..

Tässä tämä esittely kait sitten pääpiirteittäin, ja minun olemusta ja mielenkiinnon kohteita nyt saa lukea ihan näistä arkisista postauksistakin.

4 kommenttia:

 1. Vaikutat luonteeltasi hämmästyttävän samankaltaiselta kuin itse olen. o_O Mutta niin, varmasti siellä asuu ihan mahtava tyyppi kaiken tuon ujouden ja arkuuden takana! Ole vain rohkeasti oma itsesi. :) Se on harmillista, että meidänkaltaisia on niin helppo loukata, ja se sitten vain entisestään luo itsetuntoon säröjä.

  VastaaPoista
 2. kiitos kauniista sanoista! :) totta joka sana, hetken jos erehtyy olemaan tyytyväinen johonkin asiaan itsessään, ei tarvitse kuin jonkun tulla sanomaan se yksikin negatiivinen asia ja taas pudotaan korkeelta ja kovaa... Kurjaa jos itsekkin olet samankaltaisia tuntemuksia joutunut käymään läpi omassa elämässäsi!:(

  VastaaPoista
 3. Kyllä vain, sellaiset tuntemukset ovat minullekin varsin tuttuja. :( Se hyvä puoli tässä on, että kumpikaan meistä ei näköjään ole yksin niiden tunteiden kanssa. <3

  VastaaPoista
 4. niinpä!:) onneksi! ja ne jotka ovat kokeneet saman ymmärtävät toisiaan ja niiden kautta voi saada puolin ja toisin lisää voimaa jaksaa eteenpäin!:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)