torstai 9. helmikuuta 2012

Boat trip!!

Laiva reissut on nyt sitten taas tältä erää reissailtu! Meillä kävi hyvä tuuri laiva matkaa varatessamme, kun satuimme bongaamaan matkapoikien sivuilta melkoisen hyvän tarjouksen. Laiva matka hytteineen päivineen teki meiltä kahdelta yhteensä 10€.. Mutta niihin muihin ostoksiin saikin sitten uppoamaan rahaa senkin edestä!=D Lähinnä viinaksiin!=D Ja Jarin battery lavaan!!;)

Jarin suosikit
Oli ihana päästä välillä johonkin muihin maisemiin oman kultansa kanssa! Taas jälleen kerran tyypilliseen Tiinamaiseen tuuriini olin kuumeessa heti jo satamaan päästyämme. Ei siinä auttanut muu kuin kiskoa buranaa vaan tiuhaan tahtiin naamaan ja toivoa, että olo siitä helpottaisi! Eli voitte varmaan kuvitella, ettei tää tyttö heti ekana iltana siellä kauheasti remunnut. Hytissä vietimme koko illan itseäni parannellen ja pikkusiskoani vahtien, sillä välillä kun äite ja hänen miehensä menivät tanssimaan.
Asukokonaisuutta: Cupcake cultin paita, Cybershopista ostetut farkkushortsit ja jostain perus marketista ostetut mustat, hieman kiiltävät sukkahousut.





 Olo oli onneksi jo paljon parempi seuraavana aamuna, vaikken saanukkaan nukuttua juuri ollenkaan, Jarin vallatessa koko sänky ja jättäen minulle vain sellaisen pienen 10cm kaistaleen, jossa koitin sitten epätoivoisesti yrittää nukkua ja samalla koettaa olla tippumati lattialle!=D (miehet..)
Söimme siinä päivällä pikaseisovapöytä systeemistä ruokaa, mutta kuten nykyään olen todennut, että laivan ruoka on kyllä suoranaista paskaa, jos totta puhutaan. Ei se ole enää niin hyvää kuin ennen vanhaan. Vaan pöydät tuntuvat notkuvan mauttomasta puolivalmis ruoka mössöstä, joka kaiken lisäksi on tarjolla liian kylmässä lämpöhauteessa. Tuloksena siis pöytään päästessä kylmä ja mauton ruoka!!

yritimme ottaa muutaman lässyn lässyn kuvan, mutta käsieni vanhuuden vapina ja paska kamera eivät oikein olleet yhteisymmärryksessä siinä hetkellä!!!:(
Onneksi tuo drinkki politiikka olikin sitten parempi tuolla baarin puolella!=D Oli ihanaa istuskella rauhassa oman kullan kanssa, katselemassa pihalle laivan lipumista merellä jäiden seassa. Vaikka kuinka koitimme varautua ja suunnitella pelastautumis tapoja, ei laiva siitä huolimatta uponnut, eikä ajanut jäävuoreen!!=D

 Vasemman puoleisessa kuvassa on siis ensin Jarin tilaama Tom collins ja vieressä minun tilaamani joku uutuus sesonki juoma joku applemelonade missä oli vesimeloonia, omenaa, kossua ja soodavettä.
Toisessa kuvassa on meidän juoma perhe johon sisältyy äiti redhell joka oli mansikkajäähile juoma kossulla, isä Tom collins ja vielä pikkunen Fireball shotti joka oli aika tuhti kanelin makuinen shotti.
Itse en tuosta shotista niin pitänyt, olisin sen sekoittanut riisipuuron joukkoon, jotta se olisi maistunut paremmalle!!=D
Mutta Jarille se maistui onneksi!!=D
Adan pingviini edustaa myös meidän kanssa!!=D
Enkä muuten enää ihmettele yhtään miksi kaikki äidit hössöttää niin hirveesti oman lapsensa mennessä ensi kertaa hoitoon ja yökylään jonnekkin muualle. Oli meinaan pikkasen itselläkin orpo olo kun ei koira ollu kotona ja ei tarvinnut sen perään vahtia ja viedä pihalle lenkille!=D Sara oli meinaan mummulassa yökylässä, eli siis Jarin äitellä!!

Ihan kiva reissu oli kokonaisuudessa, oli vähän vaan kylmä tulla kotiin kun pakkasta oli n.17 astetta ja kämpässä lämpötila näytti nippanappa 18 astetta plussaa...Ensimmäisenä saimmekin laittaa saunan lämpiään ja sytyttään alakerran lämmitysjärjestelmään valkeen!!

Loppuun voisin vielä paljastaa sellaisen pikku jutun, että kyllä ne häät taitaa tosissaan olla tulossa tälle tytölle joulukuussa!!;) <3

6 kommenttia:

  1. Ihanalta näytit kuumeesta huolimatta! :3 Tuijotin vaan tota ekaa kuvaa susta vaikka miten pitkään.

    Oi, mulla on aina samanlainen olo jos oon kaukana mun kissasta, ja käytän muuten samaa nimitystä - mummolaa - jos vien sen vanhempieni luokse hoidettavaksi. :D

    Ihanaa jos häät käyvät toteen!♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos taas ihanuus!!<3:) joo on noi eläimet itsellekkin tosiaan kuin omia lapsia, niille tulee aina leperreltyä, että ollaan niiden isi ja äiti!!!:D
      häiden järjestely on itsellekkin melkoisen positiivinen yllätys, tähän välillä hieman harmaaseen arkeen!!:)

      Poista
  2. Aika mahtava juttu jos häät tosiaan toteutuu! Onnee. :)

    VastaaPoista
  3. Hei! En tiedä oletko kuullut, mutta muistin sinun kommentoineen tuosta Suzy Vanderbyliasta miulle, että olit takin sieltä tilannut. Kys. puljuhan on nyt suljettu.. tälläinen viesti oli Vanderbylian FB:ssä:

    "Suzy Vanderbylia lopettaa toimintansa! Monet ovat varmaan huomanneetkin, että verkkokauppa on ollut kiinni. Haluan kiittää kaikkia asiakkaita, ja toivotan mitä parhainta jatkoa. Loppuvarasto myydään huuto.netissä todella edullisesti, ja tuotteita päivitetään sinne sitä mukaa, kun niitä ehditään inventoimaan. Viimeisimpänä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä asiana vielä ilmoitan, että mikäli olet tehnyt tilauksen, etkä ole saanut tuotteita, niin olemme sopineet Suomen Verkkomaksut Oy:n kanssa, että he hoitavat maksujen palauttamisen asiakkaille: asiakaspalvelu@verkkomaksut.fi"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon sinulle tiedosta!!!:) täytyykin ottaa asia vireille tuohon antamaasi sähköposstiin!!!:( sinullakin jäi ilmeisemmin myös saamati omat loput tuotteista??

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)