perjantai 23. maaliskuuta 2012

kirppari löytöjä

Kävin taas pitkästä aikaa kirpparilla, kun sattui olemaan vapaa päivä yritys kurssilta!!:) Ja tein jopa muutamia kivoja pikku löytöjä jotka ajattelin jakaa teidän lukijoiden kanssa!!:)

Tästä siis ensimmäinen löytö: eurolla tavallinen musta korsetti!:)


 Muutama leffa tarttui myös matkaan:
Anime leffa Jin Roh sekä Suden vuosi elokuva..

Tiina kirjoja olen kerännyt jo monta monta vuotta. Ensimmäisen Tiina kirjani sain ollessani ala-asteellaja nykyään omistan sarjasta suurimman osan!!:) Anni Polva on kirjailijana todella humoristinen ja hänen kirjansa ovat aina olleet todella mukaansa tempaavia ja hauskoja. Lisäksi minulle selvisi yläasteella lukiessani kirjoja, että kirjassa esiintyvällä Tiinalla on sama etunimi kuin minulla ja lisäksi sama sukunimi!!:D Aika hyvä sattuma, lisäksi meillä on luonteessakin paljon samoja piirteitä.



ja toiselta sivulta kuvaa

Suurena muumi fanaatikkona oli minun ostettava jälleen uusi muumi muki mitä minulla ei vielä kokoelmissani ollut. Tämä on 2010 vuoden hiihtokilpailu aiheinen muki!!:)
Kirpparilla oli aivan ihania muumi tauluja, joita en ole vielä kertaakaan nähnyt ja lisäksi siellä oli Japanista tuotuja erilaisia muumi mukeja ja toiset niistä oli varmaan lähemmäs litran kolpakoita!!:D Mutta käteis rahani eivät valitettavasti riittäneet kaikkien ostamiseen!! Siellä kirppiksellä kun ei valitettavasti käy muuta kuin käteinen!!=(

Hyvää viikonloppua kaikille!!:)

3 kommenttia:

  1. Haluaa myös saada Jin Roh-DVD:n itselleen ^^. En oo nähnyt kylläkään, mut oon kuullu arvosteluita et on hyvä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo kuullu arvosteluista mitään, mutta anime fanina kaikki otetaan vastaan mitä eteen löytyy!!:D

      Poista
    2. Erinomainen periaate xD

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)