maanantai 7. toukokuuta 2012

kuplii, kuplii

En olekkaan tainnut mainita, että olen melkoinen Manga ja Anime fanaatikko. Kiinnostukseni isosilmäisiin hahmoihin alkoi joskus ammattikoulun aikoihin noin 17 vuotiaana. Olen muutamia piirustus kurssejakin käynyt kyseiseen aiheeseen liittyen ja omistan monen monta piirrustus opastakin. Kirjahyllyni pursuaa erilaisista suomenkielisistä manga pokkareista ja leffa hyllyssäni on myöskin varattuna monta riviä erilaisille Anime sarjoille ja elokuville.

Viikonloppuna pääsin ensimmäisen kerran sellaiseen manga tapahtumaan. Tampereella järjestettiin "Tampere kuplii" tapahtuma, jossa oli erilaisia sarjakuva yhtiöitä myymässä sarjakuvia ja niiden oheis tuotteita. Lisäksi siellä oli Cosplay pukukilpailu elokuvateatterin tiloissa ja näytettiin myös muutamia uusia leffa trailereita! Menin sinne tapahtumaan Jarin ihanaisen pikkusiskon Hannan kanssa!!=)
Cosplay kilpailu oli sinänsä itselleni ainakin suuri pettymys, koska läheskään kaikkien puvut eivät olleet oikein mistään kotoisin. Yleisössä oli paljon paljon hienompia pukuja ja oli sääli kun he eivät osallistuneet kilpailuun!=( Kaikki tosin eivät tietysti ole esiintymis haluisia.

Vähän kaduttaa kun en ostanut sieltä ollenkaan uusia pokkareita, mutta eiköhän sitä muuta krääsää tullut kyllä hommattua ihan senkin edestä!!! Tälläisestä ihanasta kojusta ostin korviksen, kaulakoru riipuksen ja seinä julisteen/valokuvan:
Myynti koju
Valokuvajuliste

Riipus oli myynnissä oleva korvakoru, mutta myyjä suostui sen minulle myymään riipuksena, kun hänellä sattui olemaan vain pienenä versiona tuo riipus ja vaaleanpunaisella nauhalla, joka yllätys yllätys ei oikein minulle sovi!!=D
Jarille löysin erään Japanilaisen myyjän kojusta aidon Super Mario Bros sieni figuurin!! Jarin ilme oli jotain sanoinkuvaamatonta kun se näki sienen. Hymystä ei meinannut tulla loppua ollenkaan!:)<3
On se vaan suloinen

Ostin myös Backstreetin myynti kojusta kaksi tuollaista ranne koristetta. Noilla saa mukavaa ilmettä muuten niin tavallisiin paitoihin!:)
Lisäksi samasta puljusta tarttui myös tälläiset käsineet!!=)

Ostimme jo ennakkoon liput syksyllä pidettävään Draconiin, joka on siis myös tuollainen manga-anime tapahtuma!! Pääsee Jarikin silloin mukaan, kun se ei valitettavasti töiden takia päässyt tällä kertaa!! Seuraavaa tapahtumaa innolla odotellessa!!:)

9 kommenttia:

 1. Miäkin niin haluaisin käydä noissa tuontapaisissa tapahtumissa ja coneissa. Kukaan ei ole vaan koskaan halunnut tulla mukaani, enkä ole kehdannut mennä niihin yksin palloilemaan :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä rohkaisemaan mielesi ja menemään!!!:) On niissä kuitenkin niin paljon nähtävääkin!!!:) ja ties vaikka tavattaisiin joskus samoissa tapahtumissa!!!:)

   Poista
  2. Totta! :) Ehkäpä miä tästä vielä rohkaistun ^^

   Poista
 2. Arhhh itsellä kävi sellanen moka etten muistanut koko kupliita. D: Parina viimevuonna olen sielä tykännyt käydä mutta en tiedä mikä nyt oli.. Mut kivat käsineet löysit :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kurja juttu että sinulta jäi väliin tänä vuonna!!!:( Toivottavasti ensi kerralla olisi parempi tuuri!:) Draconi on tosiaan 8-9.9.2012 Tamperetalolla!!!:)

   Poista
 3. Suloista, että pidät mangasta ja animesta<3 Itse en ole niihin oikein kunnolla tutustunut muuten kuin animetyyppisten elokuvien kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anime elokuvat ovat kyllä melkein kaikki todella hyviä. Manga pokkareiden hyvänä puolena voi mainita ainakin sen että monessa juoni on paljon yksityiskohtaisempaa kuin saman sarjan elokuvassa. Olen pienestä asti katsellut Hopeanuoli sarjaa ja kun se vihdoinkin tuli suomenkielisenä manga pokkarina huomasin että elokuvasta/sarjasta puuttui todella paljon asioita vaikka se elokuva/sarja olikin todella hyvin tehty tavallaan yksi tarinan osa oltiin jätetty kokonaan pois!!! En sitten tiedä onko siitä osasta erikseen jotain erillistä elokuvaa olemassa japaniksi.

   Poista
 4. Sulle on haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon, täytyypi käydä vilkaisemassa!!!:)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)