torstai 3. toukokuuta 2012

Mörri

Taas on ollut paljon menoa ja meininkiä, ettei edes perässä meinaa pysyä!!! Vapun vietto meillä meni ihan mukavissa tunnelmissa välillä kotosalla, vapputorilla ja äiten tykönä iltaa istumassa. Munkkejakin tuli taas paistettua, niin että koko kämppä haisee aivan munkkirasvalle!!! Mutta on se sen arvoista, tuoreet munkit, nam nam!!! =P Meillä on Jarin kanssa tapana ollut joka vuosi laittaa vapputorille peruukit päähä!! Muutama vuosi sitten oltiin ainoot ja ihmiset katselivat meitä ihan kateellisina!!!=D Tylsät aikuiset kun eivät mukamas "kehtaa" laittaa mitään päällensä. Mutta kaikista järkyttävintä oli, ettei tuona vuonna ollut edes lapsilla ainootakaan viuhkaa, hattua tai hullunkurisia laseja!!! Sit ne kaikki lapset osoittelivat meille ja kirkuivat kuinka hienot peruukit meillä on ja huusivat vielä samaan hengenvetoon että miksei heillä ollut mitään!!! Niin vanhemmat miksei??!! No viime vuonna ja tänä vuonna tilanne onneksi oli hieman parempi!!! Ettei oltu ihan ainoita!!=D

Menimme vapputorille jo aatto päivänä välttääksemme varsinaisen vappu päivän ryysistä. Mutta en tiedä oliko sekään hyvä vaihtoehto. Nimittäin myyjät hyökkäsivät suorastaan ihan iholle meidän ollessa lähes ainoita siellä torilla!!! Yhdestäkin kojusta olisimme halunneet vain ihan rauhallisesti katsella myynnissä olevia koruja ja muita niitti härpäkeitä, niin eikös siitä asuntovaunusta heti hyökännyt kaks lorttoo suoraan päälle ja rupesivat väkisi tunkee meille jotai tissi ja kyrpä laseja naamalle!!! Viittävaille meinaan oli ettei tällä tytöllä nyrkki heilunu siinä vaiheessa!!! Eikä meinaan uskonu millää vaikka kuinka sanottii ettei todellakaan olla kiinnostuneita tavaroista jotka niin "ystävällisesti" vielä väkisin tyrkättiin naamalle!!! Että mä sit inhoon kun ihmiset ei voi antaa toisille tilaa, vaan tunkee ihan iholle kii!!! ARGHT!!!! No ei siinä, takasin tullessamme Jarikin jo sanoi että kierretää toi tyrkky paikka kaukaa!!!=D
Ai niin ja sit oli vielä yks lehmä joka laitto meidän ostamat metrilakut sellaiseen pussiin josta irtosi sisäpuolelta vihreetä väriainetta ja nyt meidän lakut on täynnä sitä vihreetä paskaa. Eli bye bye lakut!!!! Ärrin murrin!!!
Löysimme myös maailman suloisimman vappupallon!!!^^ Tosin itse olin tuota ihaillut Tiimarissa jo hetken aikaa, mutta nyt vasta vappuna tämä suloisuus pääsi kotiin ja se kököttää meillä olkkarissa telkkarin päällä!!!=D Tuo kuva on tosin otettu Anoppilasta kun menimme sinnekkin esittelemään uutta perheen jäsentä!!! Sen nimi on muuten Mörri ja sen ominaisuuksiin kuuluu tuijottamisen lisäksi myös ärrimurri kiukkupussien nappaaminen!!!

Lisäksi vappu krääsänä meillä oli saippuakuplakoneita ja violetteja sekä mustia serpentiinejä, mutta jostain kumman syystä serpentiinit eivät ikinä päässeet koristeeksi asti!! No säästyypähän ens vuoteen tai jos niitä voi jotenki hyödyntää häissä vaikka booli/herkku pöydän koristeluun!!!
Meidän viime vuoden vappu pallona oli super söpö dino äiti jolla on vauva muna sylissään!!!:)

Tänään mulla oli vaatetusalan pääsykokeet. Sattui mukava tuuri, kun tapasin monta tuttuakin samassa paikassa, tosin he kaikki olivat eri alojen pääsykokeisiin menijöitä. Yksi tyttö oli viimeviikolla kanssani kultasepänlinjan kokeissa, yksi tyttö oli opiskelijana keittiöpuolella kun minä olin siellä ohjaamassa oppilaita työkseni ja sitten näin vielä lapsuuden ystäväni pikkuveljen joka oli tullut soitinrakentajan pääsykokeisiin!!!
Pääsykokeet kesti puoli viiteen asti ja siinä oli koko päivälle osattu kyllä tehdä niin paljon toimintaa että. Ensin oli vartti aikaa selvittää moniste jossa oli paljon erilaisia matikka tehtäviä. Toiseksi meillä oli yli tunti aikaa kirjoittaa essee, jossa kertoi itsestään, harrastuksistaan, perheestään, miksi haki alalle ja mitä vaatetus minulle merkitsee yms. Itse kun olen tottunut paljon kirjoittamaan, tein sen jo vartissa muiden pähkäillessä omaa tarinaansa. Siinä oli sitten mukavat yli 45minsaa aikaa katsella ikkunasta pihalle!!!=D Ruokailun jälkeen meidän piti askarrella tilkkupaloja mallin mukaan ja sitten ommella ne niin, että niistä muodostui tossu!! Aluksi se oma näytti niin oudolle, että oli pakko kerran purkaa kun olin epävarma sen oikein menemisestä. Sit huomasinkin että olin purkanut väärän sivun ja ei muuta ku purkaan lisää!!!=D Se purkaminen minulta tosin käy jo ihan luonnostaan!!!=D
Pitkän taistelun jälkeen sain tossuni nykerrettyä valmiiksi ja seuraavaksi olikin viimeinen tehtävä ja haastattelu osio. Viimeisessä tehtävässä meillä oli kuvailtuna erilaisia aihe alueita joista piti valkata joku mistä toteuttaa piirtämällä vapaa-ajan asusteen ja juhla asusteen. Itse valitsi aiheen nimeltä Pitsiä ja Pinkkiä. Ajattelin eka, et tähän tää nyt kaatui kun pää heitti vaan tyhjää!!!=D Mutta hetken rauhoituttua alkoi ideoita tulla ja sain kun sainkin jotain paperille!!!:)

Oon vähän surkee noiden värien käytössä ja noi värit ei edes oo kunnon puuvärejä vaan vesiliukoisia puuvärejä!!! Oon enempi tottunut piirteleen ainoastaan lyijykynillä mustavalkoisia tuherruksia. Toi juhlapuku meni ihan perseelleen ja kotomatkalla tuli paljon parempi idea mikä olisi pitänyt toteuttaa!!

Ja juhlapuvusta puheenollen. Meni hääpuku suunnitelmatkin uusiksi. Nerokkaana ihmisenä olen yhtä pukua vaan ihaillut ja melkein jo tilannutkin sen, kunnes älysin katsoa kokotaulukkoa kyseisestä puvusta. Puku siis olisi tilattu ulkomailta todella edulliseen 180€ hintaan. Mutta haaveeksi jäi. Vyötärön ympärys mitan mukaan olisi maksimikoko riittänyt nippa nappa, mutta mikä siihen kokoon oli rinnanympärys ni olis tarvinnut lisätä hääbudjettiin silikoonit!!!=D Että sellasta!!!

2 kommenttia:

 1. Olettepa suloisia tuossa kuvassa<3<3

  Ää, oon niin kateellinen kaikille, jotka sai vappuna tuoretta munkkia! :D Mun tekis niin mieli, muttei vaan ollu missään tarjolla. :´( Lähetä mulle yksi suupala sieltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja mieheni kiitämme!!:)<3

   Mikset kokeilisi itse paistaa tuoreita munkkeja?;) Se on yllättävän terapeuttista puuhaa kun saa nuijia taikinaa!!!:D

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)