perjantai 18. toukokuuta 2012

Question Challenge ja vähän kuulumisia

Sain Princess Chaosilta tälläisen kysymys haasteen. Kiitos todella paljon!=)


Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and postit on their blog. Then choose 11 new people to tag and link them in your post. Grate 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you.

Saamani kysymykset:

1. Kuinka usein luet seuraamiasi blogeja?
- melko usein. Yleensä tulee luettua uusimmat päivitykset heti kun ne itsellä tulee näkyviin, mutta välillä on aikoja jolloin en jaksa lukea juuri mitään ja luen ne lukematta jääneet tekstit kerralla sitten myöhemmin!!:) Myönnettäköön, että on tullut muutamiin sivuihin liityttyä joskus, joiden tekstit eivät enää myöhemmin olekkaan jaksanut kauheesti innostaa lukemaan, vika ei kuitenkaan ole heissä vaan lähinnä omista kiinnostuksen kohteista.

2. Onko sinulla monia ystäviä ympäri suomea?
- Eipä juurikaan, suurin osa asustelee Pirkanmaan alueella. On tietysti muutama yksittäinen jotka asuvat esimerkiksi Vaasassa, Porissa ja Alavudella pohjanmaalla.

3. Matkaatko paljon ympäriinsä suomea vuoden aikana?
- En enää nykyisin. Joskus pienenä tuli vanhempien kanssa reissattua ympäri suomea erilaisissa leirintäalueilla asuntovaunulla. Nykyisin hyvä jos mökillä käy, laivareissussa tai joskus harvoin lapissa!!:)


4. Eroaako meikkisi ja ulkonäkösi paljon arkena (koulussa, töissä) ja vapaalla (juhlimassa, kaupungilla) ?
- Sutaisen monesti ihan yksinkertaisen meikin naamaan ja kuljen monesti jossain rennoissa löysissä farkuissa ja huppareissa tälleen arkena. Kun jossain on jotkut juhlat tai mennään vaikka mieheni kanssa elokuviin ja syömään, Panostan meikkiin hieman enemmän ja monesti laitan jonkun mekon päälle!!=)

5. Tykkäätkö laittautua usein?
-Laittautuminen on ihan kivaa puuhaa. On itselläkin mukava olo kun panostaa ulkonäköön eikä näytä joltain rähjäiseltä sutturalta!! Ja mieskin tykkää kun puoliso huolehtii omasta ulkonäöstään!!:) Voisin kuvitella ettei puolisokaan kauhesti innostuisi jos antaisi vain kaikkien säärikarvojen rehottaa ja tukka paskasena, verkkareissa ja isot silmäpussit kasvoilla menisi aina hänenkin kanssa kauppaan tai leffaan!! Laittautuminen on sitäpaitsi seksikästä!!:)
Enkä nyt tarkoita sitä että nukkumaankin pitää mennä korkkarit jaloissa ja meikit naamalla!=D Tottakai välillä on hyvä olla vähän rennomminkin!!!:)

6. Mitä teet yleensä vapaa-ajalla?
- Pelaan, lenkkeilen, katson leffoja, leivon, piirrustan, kirjoitan blogia, teen jotain kivaa kultani kanssa, jos ehdin niin luen.

7. Mitä kaipaat lisää elämääsi?
- Tällä hetkellä työ olisi kiva juttu rahatilanteen takia ja näkisi ihmisiä useammin, mutta muuten olen oikein tyytyväinen elämääni, minulla on oma talo, lemmikit, mies jakamassa arjen kanssani, ihanat sukulaiset ja muutamia ihania ystäviä. Terveys voisi olla hieman parempi, kun on pienestä pitäen ollut huono vastustuskyky.

8. Onko kesällä tiedossa keikkoja tai festareita ym? 
- Ei nyt ainakaan näillä näkymin, ei ainakaan ole suunnitteilla mitään. ainoo reissu mikä tehdään on Naantalin muumimailmaan meneminen!!^^

9. Tutustutko helposti/tykkäätkö tutustua uusiin ihmisiin?
- Tykkäisin tutustua hirmuisesti uusiin ihmisiin, mutta valitettavasti ihmisten paskamaisten ennakkoluulojen takia se ei aina ole mahdollista/helppoa.

10. Missä paikassa/kaupungissa haluaisit asua? Oletko enemmän kaupunki- vai maalais ihminen?
- Ehdottomasti olen maalais ihminen. Kaupungit ahdistaa, kun siellä on nykyään jos jonkinmoista sakkia. ei juurikaan yksityisyyttä... Maalla on ihanaa kun saa painaa koiran kanssa mettään ja siellä samoilla yms, oma piha, saa huudattaa stereoita ihan mihin kellon aikaan tahtoo, ei tartte miettiä, että häiriintyykö naapurit nyt jos teen näin... Olen nyt tyytyväinen siihen missä asun: omassa kodissa Sastamalan mettissä!!!=)


11. Onko sinulla usein "kriisejä" oman itsesi kanssa (tukka,ulkonäkö..)?
- Kysy vain kuinka paljon. No taitaa olla tyypillinen naisten tauti murehtia ulkonäköään. Itselläni on vain hieman kärjistynyt tämä ulkonäkö kriisi, koska olen koko ikäni siitäkin saanut aika rankkaa palautetta. Ei vain ole helppoa enää hyväksyä sitä mitä näkee aamulla peilistä.

Olen nyt tylsällä tuulella ja en jaksa miettiä tämän lähettämistä enää kenellekkään!! Sorry...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Kuulumisia:

Muutama viime päivä on mennyt taas vähän huonommissa merkeissä. Koira on ressannut arkea jonkin verran ulisemalla 24/7 (johtuen tosin juoksuista), yö unet ovat itselläni olleet taas viime aikoina todella vähäisiä murehtiessani kaikenlaisia asioita. Hiusten värjäys operaatio meni päin persettä tuossa yks kerta. Väripurkin mukaan olisi pitänyt tulla kirkuvan punainen lopputulos, mutta eipä vain ollutkaan. Lopputulos oli ällöttävä tumman ruskea sävy. Ei muuta kun kauppaan hakemaan värin poistoa ja myöhemmin uusi punainen päähän!!! Tuosta väri taistelusta ei vain hiukset ihan hirmuisesti pitänyt ja harjaan jäi melkoinen tuppo katkenneita hiuksia. Nyt olenkin lätrännyt tukkaani reilusti hoitoaineilla ettei hiukset enempää kärsisi.

 Keskiviikkona mokasin yhden lasten vahti keikan, jota harmittelin aivan suunnattomasti. Jotenkin en ilmeisesti ollut sanonut tarpeeksi suoraan sitä että minulta onnistuu kyllä tämä vahti keikka, joten niinhän siinä sitten kävi, etteivät lapsen vanhemmat menneetkään juhlimaan, vaikka olisivat kovasti halunneet!!!=( Jotenkin ollut niin hirmuisen ressaantunut ja masentunut fiilis. Vaikka Jarikin koitti minulle sanoa, ettei kannata murehtia, että noita väärinkäsityksiä tulee välillä, mutta en silti voinut olla sitäkin keikkaa harmittelemasta. Oon murehtinut ja vollottanu silmät päästä siinäkin asiassa!!! Ei kai pitäisi antaa tuollaisten asioiden lannistaa, mutta itselle siitä tuli niin huono olo, jotenkin että olen epäonnistunut taas kaikessa ja pilannut toisten illan!!! Ehkä tää tästä taas jossain välissä...

Viikonloppuna on ihanan kummityttömme puoli vuotis syntymäpäivät. Oikea päivä oli jo 10pvä, mutta erilaisten kiireiden takia syntymäpäivä kutsut jouduttiin siirtämään myöhemmäksi. Ihana päästä näkemään kuinka tyttö on jälleen kasvanut hurjasti!!!:)

Jarillakin alkaa tänään kesäloma!! Suunnitelmissamme on hoitaa kesäloman aikana melkein kaikki hääjärjestelyt kuntoon, tehdä puutöitä, purkaa yksi ulkorakennus ja jos vaan säät sallii niin mahdollisesti vähän mökkeillä ja käydä muumimaailmassa!!!^^ Jarin veli kutsui meidät hänen ja avopuolisonsa kanssa Särkänniemeen jossain vaiheessa, että sellaistakin olisi ehkä mahdollisesti luvassa!!!:)
Sarakin on alkanut nauttimaan kesän tuomista iloista!!!=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)