perjantai 11. toukokuuta 2012

Haastetta

Sain Hirttoyrtiltä (Kuudes piiri) tälläisen mielenkiintoisen haasteen! Kiitos siitä erittäin paljon!=)
Haaste on nimeltään Hyvän mielen haaste, jossa tarkoituksena on listata hyvää mieltä tuottavia asioita (10kpl) satunnaisessa järjestyksessä. Sen jälkeen haaste pitää pistää viidelle eteenpäin!

1. Häiden suunnittelu
* Se tuottaa tällä hetkellä eniten hyvän olon tunnetta. Ihanaa käydä haaveilemassa ja sovittelemassa erilaisia hääpukuja, pohtia erilaisia koristeita, kattauksia ja jopa ruokalistaa.

2. Kakkujen tekeminen
* Vaikkakin tuo nostattaa myös välillä melkoista ahdistustakin, mutta pääsääntöisesti leipominen on hauskaa puuhaa ja siinä jos missä pääsee toteuttaan itseään. Ja on kieltämättä myös mukava kuulla muiden mielipide onnistumisesta tai parannus ehdotuksista!=)

3. Uiminen
* Olen ollut varmaan edellisessä elämässäni kala tai jokin vesi monsteri, mutta vesi rauhoittaa minua kummasti ja saa aikaan vapautuneen tunteen. Mikään ei ole ihanampaa kuin pulahtaa kesällä järveen ja sukellella monta metriä veden alla.

4. Rakkaani
* Kun hän jaksaa tuoda aina joka aamu minulle teetä lähtiessään itse töihin, hänen kanssaan on kivaa pelata eri pelejä tietokoneella tai lautapeleinä, keksiä kaikkia hassuttelu juttuja ihan tyhjästä.

5. Elokuvat
* Mikään ei voita tunnetta kun on käynyt katsomassa jotain todella hyvää elokuvaa, josta riittää puhuttavaa koko kotimatkaksi.

6. Ystävien tapaaminen
*Ihanaa nähdä varsinkin joku vanha tuttu todella pitkästä aikaa ja jutella oikein kunnolla kuulumisia.

7. Pikkusisko
* Sen hymyilyttävämpää tapausta ei olekkaan. Ihana katsella ja touhuta vajaa kaks vuotiaan vouhottajan kanssa kun se keksii mitä ihmeellisimpiä kommelluksia. Eräänäkin kertana me leikittiin keittävämme ihmis soppaa!!!=D Hyvä siskon alku!!!<3<3

8. Kirppari löydöt/ kirppis kierrokset
* Shoppailuholistina on kivaa myös löytää jokin todella upea tuote kirpparilta edulliseen hintaan. Tuossa muutama viikko sitten löysin esimerkiksi kirpparilta Doctor Spinin todella hyväkuntoisen mekko ja kun satuin kotona googlettaan mekon alkuperäisen hinnan selvisi , että mekko maksaa netti liikkeessä noin 60€ ja itse ostin sen kirpparilta tosiaan 15€!!!

9. Suklaa
* Eiks se niin mee et joka nainen tarvitsee joskus muutaman palan hyvää suklaata!!!;) Ja suklaa auttaa moneen murheeseen!!!;)

10. Tanssiminen
* Vaikken osaakkaan tanssia, mutta on hauskaa yksin ollessa kotona laittaa musiikit täysille ja tanssia yksikseen!!!=D


Tämän haasteen haluaisin jakaa seuraaville:

Aurélielle (where the wild roses grow)
Katzulle (Black Stains on White Wings)
Lady Grotescalle (Fabulously Fetish)
Vivianille (Moon shaped little box)
Anniinaisellesi (More Than Worthless Diary)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Anonyymit: Laitattehan nimimerkkiä kommenttinne perään?! kiitos!=)